Boxspring met TV lift Magnum XL

Echte luxe: uw eigen boxspring met TV lift!

Een boxspring met TV lift biedt echte luxe voor uw slaapkamer! De basis is een voetbord met daarin een elektrische motor waarmee u de televisie in en uit het voeteneinde kunt laten komen. Dit biedt het gemak van televisie kijken vanuit bed en zorgt er ook voor dat uw slaapkamer opgeruimd blijft. Er zijn verschillende redenen waarom u een boxspring met TV lift zou willen. Zoals:

  • Comfortabel televisie kijken vanuit bed
  • Ruimtebesparend
  • Een opgeruimde slaapkamer
  • Veiliger dan een standaard mediameubel

Erg comfortabel

Doordat u in uw luxe boxspring met TV lift op uw eigen matras ligt is het de meeste comfortabele plek op aarde om series en films te kijken. Zo kunt u heerlijk ontspannen voor u gaat slapen. Als u kiest voor de elektrisch verstelbare uitvoeringen kunt u uw slaapsysteem ook nog eens in de meest comfortabele houding zetten.

Ruimtebesparend en opgeruimd

U heeft geen apart mediameubel meer nodig op uw slaapkamer. U kunt immers alles kwijt in het voetenbord van uw boxspring met TV lift. Deze is veel minder diep dan welk mediameubel dan ook! Als u uw televisie in uw voetbord heeft laten zakken is deze onzichtbaar! Zo houdt uw u slaapkamer fris en opgeruimd.

Veiliger

Omdat de televisie in ruststand altijd opgeborgen is, is het zo goed als onmogelijk om deze te beschadigen. Spelende kinderen of huisdieren kunnen uw scherm niet omstoten! Zo beschermt u uw kostbare investering optimaal!

Boxspring met TV lift Mirage met de TV omhoog

Waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring met TV lift

Bij het kopen van een boxspring met TV lift zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden:

  • Maximale grootte van uw scherm
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Kwaliteit van uw slaapsysteem
  • Prijs
  • Stijl

Maximale grootte van uw televisie

De meest verkochte boxspring met TV lift bij Beds & Bedding zijn van Serta. Bij alle Serta modellen kunt u een bijpassend voetbord vinden. De maximale maat televisie die hier in past is 43″. Van ons eigen Beds & Bedding merk is het mogelijk om een voetbord op maat te laten maken. Hierdoor past er niet alleen een televisie in, maar eventueel ook een Soundbar.

Bediening

Uw luxe boxspring met TV lift is gemakkelijk te bedienen door een simpele afstandbediening met een knop voor omhoog en een knop voor omlaag. Houdt de knoppen ingedrukt tot u uw ideale kijkhoogte heeft bereikt en door dan los te laten blijft het liftsysteem op de juiste hoogte staan. Simpeler kan niet! Als u klaar bent met Netflixen laat u uw televisie eenvoudigweg volledig wegzakken in het voetbord.

Geluid

Het is mogelijk om ook het geluid te upgraden als u een televisie wil gebruiken voor een boxspring met TV lift. Mits u een Beds & Bedding voeteneind gebruikt. Zo hebben al meerdere van onze klanten een Sonos Surround set in de slaapkamer neergezet. Hierdoor heeft u een luxe soundbar onder uw led scherm hangen, met surround speakers op standaarden bij het hoofdeind. Zo kunt u van uw slaapkamer een echte huisbioscoop maken! Een klein nadeel is dat het voetbord waarin het liftsysteem zit verwerkt dan iets dieper moet zijn om de soundbar in kwijt te kunnen.

Pullman matras Silverline op stapel

Kwaliteit van uw matras

Beds & Bedding is eerst en vooral een slaapspeciaalzaak. Wij vinden het dus het belangrijkste om u te helpen aan een goede matras en bedbodem. Dit zijn immers de belangrijkste onderdelen van uw luxe boxspring met TV lift. Daarom zullen we daar altijd de meeste tijd aan besteden. Een goed matras die perfect is afgestemd op uw eigen postuur en voorkeuren draagt bij aan een een goede nachtrust waardoor u elke dag opnieuw uitgerust wakker wordt!

Prijs

Het is bij Beds & Bedding mogelijk om een boxspring met TV lift op alle mogelijke manieren uit te voeren. Van een simpel model met basis matrassen tot een extreem luxe uitgevoerde variant met handgemaakte matrassen van natuurlijke materialen en een luxe groot hoofdbord. Natuurlijk zijn ook elektrische bedbodems een ideale optie voor een boxspring met TV lift. Zo kunt u namelijk uw voeteneind en rugdeel perfect positioneren om zo comfortabel mogelijk een film of serie te kijken. Door al deze mogelijkheden is het moeilijk om een prijs te noemen. Maar de gemiddelde boxspring met TV lift is ca. 1500 – 2000 euro prijziger dan een model zonder voetbord met liftsysteem.

TV-lift voor boxspring Classico
TV-lift voor boxspring Lounge
TV-lift voor boxspring Magnum

Stijl

De meestvoorkomende TV lift voor een boxspring is een standaard rechttoe/rechtaan voetbord. De klep aan de bovenzijde gaat dan open als u uw scherm op kijkhoogte wilt brengen. Bij Serta en Beds & Bedding is het echter mogelijk om het voetbord in de stijl van uw slaapkamer te brengen. Zo wordt het dessin van het hoofdbord teruggebracht in het voeteneind. Natuurlijk kunt u uw eigen stoffen uitzoeken zodat uw bed altijd perfect past in uw luxe slaapkamer.

Uw luxe boxspring met TV lift bij Beds & Bedding kopen

Bij de winkels van Beds & Bedding vindt u altijd een luxe boxspring met TV lift in de showroom. Dan kant u zelf zien en testen of dit de ideale oplossing voor uw eigen slaapkamer is. U bent altijd welkom om binnen te lopen. Als u echter zeker wil weten dat u niet hoeft te wachten op een van onze slaapadviseurs kan het handig zijn om een proefligafspraak te maken. Zo bent u ervan verzekerd dat wij u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient. Wacht dus niet langer en kom eens langs bij een van onze vestigingen!