• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Nijhof Baarn

Winkelinformatie
Minervaweg 3 3741 GR Baarn

T: +31 (0)35-5486240

Openingstijden

Bekijk de openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Nijhof Baarn
 • 900m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Gratis parkeren voor de deur.
 • 7 Dagen per week geopend.

Welkom bij Beds & Bedding Baarn! Wij zijn gevestigd in Woonwarenhuis Nijhof. U kunt dus gemakkelijk voor de deur parkeren. U vindt ons op de 1e verdieping bij de slaapafdeling.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Baarn iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding in Nijhof Baarn vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Beds & Bedding en Serta.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping en Caresse. Auping wordt volledig in Nederland gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen.

Dé boxspring expert van Nijhof Baarn

Er is in de omgeving van Baarn geen grotere boxspring specialist dan Beds & Bedding. Al sinds 1995 werken wij met de beste boxspring fabrikanten samen om mensen in Hilversum en ‘t Gooi en de regio Amersfoort beter te laten slapen. Of het nu gaat om een grote luxueuze Serta boxspring, of een strakke en moderne Caresse boxspring. Wij hebben alles voor u in huis.

Caresse boxsprings bij Beds & Bedding Baarn

In onze beddenwinkel in Baarn vindt u een uitgebreide collectie van Caresse boxsprings. Deze boxsprings bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en liggen heerlijk comfortabel!

Omdat we veel Caresse boxsprings op voorraad hebben staan, kunnen we deze snel uitleveren. Zo kunt u heerlijk snel genieten van lekker slapen op uw eigen boxspring!

Natuurlijke materialen

Bij Beds & Bedding in Nijhof Baarn vindt u ook de luxueuze natuurlijke matrassen van Beds & Bedding. Deze matrassen worden met de hand gemaakt van mooie materialen zoals wol, katoen, vlas en hennep. Dankzij de meerdere rijen (micro)pocketveren ervaart u een comfort als nooit te voren!

Serta dealer Amstelveen

Serta

Serta is het grootste slaapmerk ter wereld. 31 Fabrieken over de hele wereld werken elke dag aan The world’s best mattress. De Amerikaanse Serta multilayer matras opbouw is zeer comfortabel en oerdegelijk. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 4.000 hotels wereldwijd voor de bekende Serta boxspring hebben gekozen. Dankzij onze beddenwinkel in Baarn is het vijf sterren Serta hotelcomfort nu ook voor uw eigen slaapkamer beschikbaar!

Serta boxsprings

Serta is niet alleen de grootste hotel leverancier ter wereld, maar ook de grootste onafhankelijke matrassenmaker ter wereld. Deze Amerikaanse multi-layer matrassen bieden ongekend comfort. Terwijl de boxsprings de typische hotel chique uitstraling hebben. Van een strak, recht, hoofdbord, tot oversized modellen met extravagante stofferingen. In de collectie Serta boxsprings van Beds & Bedding in Baarn vindt u het allemaal!

Auping Amstelveen

Auping Studio Nijhof

Auping hoort bij Beds & Bedding. Wij zijn al bijna 50 jaar Auping dealer. U vindt in onze beddenwinkel in Nijhof Baarn een uitgebreide collectie van Auping matrassen, bedden, boxsprings en accessoires. Al onze slaapadviseurs ontvangen regelmatig trainen en cursussen via de Auping academie en zijn dus als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Auping matrassen

U vindt bij Beds & Bedding natuurlijk ook onze eigen matrassencollectie. Van een goed basis pocketverenmatras tot luxe matrassen van natuurlijke materialen. Als slaapspecialist vindt u alle soorten matrassen in onze collectie.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen, en maken van, matrassen kunnen we u als geen ander helpen om iedere dag weer uitgerust wakker te worden.

Auping boxsprings

Auping maakt maar liefst drie verschillende boxspring series. De Original, Criade en Kiruna. Natuurlijk vindt u bij Beds & Bedding in Nijhof Baarn al deze modellen terug!

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw eigen Auping boxspring. Zo weet u zeker dat u altijd heerlijk slaapt op uw eigen Auping.

De beste matras collectie van 't Gooi!

In onze beddenwinkel in Baarn hebben we natuurlijk ook een grote matras collectie. Dus ook als u alleen een goed matras nodig heeft kunnen we u helpen. De beste matras merken zoals Auping, Beds & Bedding, Equilli en Serta vindt u in onze showroom terug. Dankzij de Equilli Sleepscan kunnen we ook een indrukmeting van uw lichaam maken zodat we precies weten welke zonering u nodig heeft. Kom dus gerust eens langs voor een advies op maat!

Beds & Bedding matrassen

U vindt bij Beds & Bedding natuurlijk ook onze eigen matrassencollectie. Van een goed basis pocketverenmatras tot luxe matrassen van natuurlijke materialen. Als slaapspecialist vindt u alle soorten matrassen in onze collectie.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen, en maken van, matrassen kunnen we u als geen ander helpen om iedere dag weer uitgerust wakker te worden.

Equilli matrassen

Als u het moeilijk vindt om een matras te vinden waarbij u ‘goed’ ligt. Kom dan langs bij onze winkel in Baarn. Dankzij de Equilli Sleepscan kunnen wij een goede indrukmeting van uw lichaam maken.

Naar aanleiding van deze meting, kunnen wij ter plekke uw ideale matras samenstellen uit modules van verschillende stevigheden voor de schouder-, taille- en heupzone. Bovendien kunnen we ook nog een slaapgarantie van maar liefst één jaar bieden bij aanschaf van de Equilli Support Flex matras!

Makkelijk bereikbaar

Met onze vestiging in Woonwarenhuis Nijfhof bedienen we niet alleen Baarn. Maar het complete omringende gebied. Van ‘t Gooi tot en met Amersfoort. En zelfs nog van verder weg!

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies