• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Nijhof Baarn

Winkelinformatie
Minervaweg 3 3741 GR Baarn

T: +31 (0)35-5486240

Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Nijhof Baarn

VANAF 01-07-2023 GEOPEND!

 • 730m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Gratis parkeren voor de deur.
 • 7 Dagen per week geopend.

Welkom bij Beds & Bedding Baarn! Wij zijn gevestigd in Woonwarenhuis Nijhof. U kunt dus gemakkelijk voor de deur parkeren. U vindt ons op de 1e verdieping bij de slaapafdeling.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Baarn iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding in Nijhof Baarn vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Beds & Bedding en Serta.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping en Caresse. Auping wordt volledig op in Nederland gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen.

Dé boxspring expert van Nijhof Baarn

Er is in de omgeving van Baarn geen grotere boxspring specialist dan Beds & Bedding. Al sinds 1995 werken wij met de beste boxspring fabrikanten samen om mensen in Hilversum en ’t Gooi en de regio Amersfoort beter te laten slapen. Of het nu gaat om een grote luxueuze Serta boxspring, of een strakke en moderne Caresse boxspring. Wij hebben alles voor u in huis.

Natuurlijke materialen

Bij Beds & Bedding in Nijhof Baarn vindt u ook de luxueuze natuurlijke matrassen van Beds & Bedding. Deze matrassen worden met de hand gemaakt van mooie materialen zoals wol, katoen, vlas en hennep. Dankzij de meerdere rijen (micro)pocketveren ervaart u een comfort als nooit te voren!

Serta dealer Amstelveen

Serta

Serta is het grootste slaapmerk ter wereld. 31 Fabrieken over de hele wereld werken elke dag aan The world’s best mattress. De Amerikaanse Serta multilayer matras opbouw is zeer comfortabel en oerdegelijk. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 4.000 hotels wereldwijd voor de bekende Serta boxspring hebben gekozen. Dankzij onze beddenwinkel in Baarn is het vijf sterren Serta hotelcomfort nu ook voor uw eigen slaapkamer beschikbaar!

Auping Amstelveen

Auping Studio Nijhof

Auping hoort bij Beds & Bedding. Wij zijn al bijna 50 jaar Auping dealer. U vindt in onze beddenwinkel in Nijhof Baarn een uitgebreide collectie van Auping matrassen, bedden, boxsprings en accessoires. Al onze slaapadviseurs ontvangen regelmatig trainen en cursussen via de Auping academie en zijn dus als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

De beste matras collectie van 't Gooi!

In onze beddenwinkel in Baarn hebben we natuurlijk ook een grote matras collectie. Dus ook als u alleen een goed matras nodig heeft kunnen we u helpen. De beste matras merken zoals Auping, Beds & Bedding, Equilli en Serta vindt u in onze showroom terug. Dankzij de Equilli Sleepscan kunnen we ook een indrukmeting van uw lichaam maken zodat we precies weten welke zonering u nodig heeft. Kom dus gerust eens langs voor een advies op maat!

Makkelijk bereikbaar

Met onze vestiging in Woonwarenhuis Nijfhof bedienen we niet alleen Baarn. Maar het complete omringende gebied. Van ’t Gooi tot en met Amersfoort. En zelfs nog van verder weg!

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies