Een matras met paardenhaar wordt handgemaakt

Een paardenhaar matras biedt een unieke slaapervaring

In de wereld van luxe bedden nemen matrassen van Vispring en Beds & Bedding een prominente plaats in. vooral door het gebruik van natuurlijke materialen zoals paardenhaar in hun matrassen. Deze traditionele benadering van het maken van matrassen biedt een unieke combinatie van comfort en ondersteuning.

Wat maakt paardenhaar speciaal?

Paardenhaar is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn veerkracht en ventilatie-eigenschappen. Het kan veel vocht opnemen en weer snel laten verdampen, wat zorgt voor een droog en comfortabel slaapklimaat. Bovendien zorgt de natuurlijke veerkracht van paardenhaar voor een uitstekende ondersteuning van het lichaam tijdens de slaap. Vispring, een van de voorlopers in het gebruik van natuurlijke materialen in matrassen, gebruikt paardenhaar in veel van hun luxe matrassen. Deze integratie zorgt voor een ongeëvenaard niveau van comfort en duurzaamheid. Vispring gebruikt lang, gekruld paardenhaar, wat resulteert in een betere luchtcirculatie en vochtregulatie in Vispring matrassen.

Handwerk is nodig bij het maken van een paardenhaar matras

Een matras met paardenhaar wordt handgemaakt

Omdat paardenhaar een natuurlijk materiaal is, kan het niet machinaal verwerkt worden voor gebruik in een matras. Hierdoor onderscheiden Beds & Bedding en Vispring zich door hun ambachtelijke productieproces. Ieder matras wordt met de hand gemaakt, waarbij zorgvuldig geselecteerde materialen worden gelaagd om de perfecte balans tussen stevigheid en comfort te bereiken. Hier komen veel stappen bij kijken. Van het maken van de pocketveer kern, tot het sidestitchen, het lageren, het sluiten en vervolgens het noppen van de matras.

Voordelen van een paardenhaar matras

  • Superieur Comfort: De natuurlijke veerkracht van paardenhaar biedt een ongeëvenaard comfort.
  • Uitstekende Ventilatie: Uitstekende regulatie van temperatuur en vochtigheid.
  • Duurzaamheid: Natuurlijke matrassen staan bekend om hun lange levensduur.
  • Hypoallergeen: Paardenhaar is een natuurlijk materiaal dat minder snel allergische reacties opwekt.

Beds & Bedding Paardenhaar matras Wembley

Het Beds & Bedding Wembley matras

Het Beds & Bedding Wembley matras is een hoogwaardig matras met enkele unieke eigenschappen. Wembley bevat de meest luxueuze natuurlijke materialen zoals hennep, vlas, Herdwick Wool, British Wool, mohair én paardenhaar en onderscheidt zich door zijn unieke opbouw. Het matras heeft 3 rijen micropocketveren aan weerskanten van de CorTec pocketvering. Deze combinatie resulteert in een comfortabel zacht gevoel, terwijl het matras uitstekende ondersteuning biedt.

Voordelen van het Beds & Bedding Wembley Matras

  • Ultieme ondersteuning: De maar liefst zeven rijen veren zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning.
  • Uitzonderlijk comfort: De combinatie van paardenhaar en veren zorgt voor een zacht, maar ondersteunend slaapoppervlak.
  • Zeer duurzaam: Niet alleen gaat het Wembley matras lang mee, maar het is ook nog een ecologisch duurzaam matras.
  • 100% Recyclebaar: Dankzij de ingenieuze opbouw is de Wembley 100% te recyclen!

Conclusie

Paardenhaar matrassen vertegenwoordigen een topklasse in slaapcomfort. Dankzij de toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met het unieke gebruik van natuurlijke materialen zoals paardenhaar, maken Vispring en Beds & Bedding een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een luxe, comfortabele en duurzame matras. In de winkels van Beds & Bedding kunt u beide varianten zelf uittesten en ervaren welke het beste past bij uw eigen smaak!