Auping Essential bed

vanaf610,00

Levertijd ca. 5 weken
Auping Essential is gemaakt van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn. Dit duurzame ontwerp slaapt nóg lekkerder omdat u weet dat de keuze voor Auping Essential goed voor u én het milieu is.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen heerlijk slaapt op uw nieuwe bed, maar dat deze ook past bij uw eigen stijl. Daarom helpen wij u graag om uw eigen designbed samen te stellen. Met of zonder hoofdbord, contrastkleuren, tafeltjes of andere accessoires. Maar waar we écht goed in zijn, is om u te helpen het juiste matras uit te zoeken. Uw Auping Essential koopt u toch vooral om goed te slapen.

Uw stijl

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen een echt bed voor de designliefhebber. Dit bedmodel is volledig te customizen naar eigen smaak. Zo kunnen we voor iedere slaapkamer een Auping Essential op maat samenstellen. Zo is het kenmerkende hoofdbord te bestellen in een gelakt houten variant of een gestoffeerde versie. U kunt de omranding in 10 verschillende kleuren laten maken. Het is ook mogelijk de (optionele) verhogingsset in een contrastkleur te bestellen. Met deze verhogingsset wordt het bed maar liefst 7cm hoger! Ideaal voor lange mensen, of als u een hoog bed gewoon fijner vindt.

Lekker slapen op uw Auping Essential

Ook het slaapcomfort kunt u volledig zelf bepalen. Combineer het bed met een spiraalbodem en matras naar keuze en geniet van een heerlijke nachtrust. Uiteraard kunt u kiezen voor een matras uit de Auping collectie, maar in principe bent u volledig vrij in de matras keuze. Hierdoor kunt u het slaapcomfort zo persoonlijk maken als u maar wil. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij met een persoonlijk advies. Zo zorgen we er voor dat uw Auping Essential bed er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog eens heerlijk slaapt. Alle Auping matrassen zijn leverbaar in drie stevigheden en vier bodytypes zodat er voor ieder lichaam een passende ondersteuning gevonden kan worden. Het comfort kunnen we beïnvloeden door gebruik te maken van diverse comfortzones en matrastijken. Ook is het erg gemakkelijk in onderhoud. Want ze hoeven niet meer gedraaid en gekeerd te worden. TIP: Als u een Auping Essential kiest met een gestoffeerd hoofdbord kunt u ook kiezen voor de gestoffeerde matrassen Comfort, DeLuxe of Prestige. Zo kunt u een stijlvolle kleurcombinatie maken tussen frame, matras en hoofdbord!

De Spiraalbodem

Als u ’s avonds graag nog even TV kijkt of leest in bed, dan kunt u ook voor een elektrisch verstelbare spiraalbodem kiezen. Het rugdeel omhoog, de knieën worden goed ondersteund… Dat is comfortabel! Maar ook als u gewoon alleen even wil ontspannen voor het slapen gaan heeft een verstelbaar bed vele voordelen. Er zijn vijf verschillende spiraalbodems. Vlak (niet verstelbaar, met de hand verstelbaar, en vervolgens met 1-, 2- of 3-motoren.

Duurzaam

Slaap is een van de drie pijlers voor een gezond en energiek leven. De andere twee zijn voeding en beweging. Vaak zijn mensen bewust bezig met het dieet en sporten. Daarom is er vaak ook veel winst te behalen met een betere nachtrust. Ons uitgangspunt is dat goed slapen altijd nóg beter kan. De Auping Essential is daar een goed voorbeeld van. Dit bed loopt voor op een duurzame relatie met onze omgeving, het milieu en het individu. Wij moeten onze omgeving veiligstellen voor de toekomst. En ook dan moeten we goed kunnen slapen. Het Auping Essential model is een van de trendsetters op het gebied van duurzaamheid in de slaapbranche. Het bedrijf investeert fundamenteel in duurzaamheid en heeft daarbij de ongekende ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, integraal en volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie te hebben ingericht. Zo werken zij aan de realisatie van een circulaire bedrijfsvoering met hergebruik van materialen, zonder verspilling van grondstoffen en zijn straks alle producten veilig en energie-neutraal gemaakt.

Designprijzen

“Wij vinden het belangrijk dat de Auping Essential in uiteenlopende stijlen in interieurs toepasbaar is en daarmee een lange levensduur heeft”. Volgens het Berlijnse ontwerpduo Claudia Köhler en Irmy Wilms dat voor het Deventer beddenbedrijf het bedmodel heeft ontworpen. Dit bed staat voor slimme techniek en een eigentijdse uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat er meerdere designprijzen in de wacht zijn gesleept. Zoals de Red Dot Design Award, IF Product Design Award én de erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

Uw Auping Essential bij Beds & Bedding kopen

Beds & Bedding staat al jaren bekend als een van de grootste Auping dealers in Nederland. In onze beide winkels hebben we een grote afdeling van Auping voor u klaar staan. Onze deskundige adviseurs kunnen u dus alle mogelijkheden tonen. Door goed te luisteren en te adviseren kunnen zij een Auping Essential bed op maat voor u samenstellen. U bent altijd welkom om vrij binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Het voordeel van een afspraak maken is dat wij gegarandeerd alle tijd kunnen nemen om u alle opties en mogelijkheden te laten zien en voelen.

Extra informatie

Merk

Buitenwerkse lengte:

+ 5cm

Buitenwerkse breedte:

+ 5cm

Hoogte omranding

30cm37cm

Ruimte onder bed:

20cm27cm

Opbergruimte

Nee

Materiaal

Aluminium