• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Almere

Welkom bij Beds & Bedding Almere. Waar we u graag helpen om beter te slapen. Ons ervaren team helpt u om in onze grote collectie precies te vinden wat bij u past. Omdat ieder mens uniek is hebben wij diverse merken en slaap systemen in de winkel staan. Zo kunt u zelf testen en ervaren wat de verschillen zijn.

Winkelinformatie
Traverse 8 1315 TK Almere

T: +31 (0)36-3030245

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Almere

Welkom bij Beds & Bedding Almere! Wij helpen u graag met het uitzoeken van het slaapsysteem dat het best bij ú past. Omdat wij veel bekende merken in huis hebben zijn wij niet afhankelijk van slechts één leverancier. Hierdoor kunnen we u helpen met een echt, onafhankelijk, slaapadvies op maat.  Of dat nu is voor een kussen, of een complete boxspringset. Wij vinden het belangrijk dat goed en lekker slapen voor iedereen bereikbaar is. Als u waarde hecht aan kwaliteit maar toch wil denken aan de portemonnee is Caresse een perfecte match!

 • 2.100m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Grootse slaapspeciaalzaak van Flevoland
 • 7 Dagen per week geopend.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Almere iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Boxsprings, bedden en matrassen

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding Almere vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Vispring en Serta. Deze staan garant voor jarenlang slaapcomfort.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping, Pullman en ons eigen merk dat volledig op eigen bodem wordt gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen. Zo wordt het milieu ook nog eens minder belast!

Beds & Bedding Almere

Beds & Bedding Almere en Serta

Bij Beds & Bedding Almere treft u ook het bekende merk Serta aan. Deze Amerikaanse boxsprings bieden vijfsterrenhotel comfort! Dankzij de multi-layer opbouw van de matrassen en de dikke toppers slaapt u heerlijk op uw eigen Amerikaanse hotelbed.

Het mooiste beddengoed vindt u bij Beds & Bedding Almere

Hoeslakens en dekbedovertrekken verkopen we van kwalitiatief hoogstaande leveranciers zoals Dommelin, Formesse, Christian Fischbacher, Van Dyck en Mirabel Slabbinck. Onze eigen dekbedden worden met de hand gemaakt in Volendam. Echte topkwaliteit vulmaterialen en de fijnste tijken. Van Beds & Bedding Almere verwacht u toch het beste.

Gemakkelijk parkeren

Beds & Bedding Almere is gelegen midden in het bruisende centrum van Almere-Stad. Dit grote winkelcentrum biedt uren winkelplezier! Gelukkig kunt u makkelijk en goedkoop parkeren. De in- en uitgang van de schippergarage is direct naast onze winkel gevestigd!

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies