Auping Noa bed

vanaf2.530,00

Levertijd ca. 5 weken
Ons nieuwste bed Noa is met zijn eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Auping Noa in Balanced Oak

De subtiele lijnen van het Auping Noa bed model zijn een perfect voorbeeld van Scandinavisch design. Warme materialen, strak design en een minimalistische inslag zorgen voor een unieke en herkenbare stijl. Combineer het ledikant naar eigen inzicht met matrassen en spiraalbodems om zo het voor u optimale comfort te krijgen. Van vlak tot volledig elektrisch verstelbaar. Alles is mogelijk!

Hoofdborden

Hoofdbord dicht
Hoofdbord dicht
Hoofdbord open
Hoofdbord open

U kunt uw eigen Auping Noa natuurlijk zonder hoofdbord bestellen. Maar om uw slaapkamer de echte finishing touch te geven kiest u uit een van een de twee design hoofdeinden.

Het is mogelijk om voor een dicht hoofdbord te kiezen. Of voor een model met opengewerkte elementen waardoor het gehele bed een lichte en luchtige uitstraling krijgt. Scandinavisch design op z’n best.

Auping Noa nachttafeltje

Auping Noa tafeltje

De juiste accessoires maken uw slaapkamer helemaal af. En zijn dan ook nog eens praktisch. Zoals het Auping Noa bedtafeltje met ingebouwde lectuurhouder. Hier kunt u uw boeken en tijdschriften in bewaren zodat het tafeltje zelf lekker opgeruimd blijft.

Het is ook mogelijk om het Auping Noa tafeltje rechtop te gebruiken. Hierbij komt het ruim boven uw matras uit. Ideaal als u een elektrisch verstelbaar bed heeft. U kunt de afstandbediening van uw bed en/of TV makkelijk kwijt op het tafeltje, net als een glas water of kop thee. Zo wordt u slaapkamer een echte relaxruimte.

Eva Harlou

Eva Harlou

Eva Harlou is een Deense architect. Zij werkt en woont in Kopenhagen en heeft twee kinderen. In 2003 is zij afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture. Drie jaar later begon zij haar eigen studio – met een focus op zowel architectuur als design. Auping Noa is herkenbaar als een echt Eva Harlou ontwerp.

Eva combineert interieur design van hoge kwaliteit met een duurzame mindset. Ondanks een sterke focus op duurzaamheid levert zij nooit in op kwaliteit. Goed design moet functioneel, duurzaam én mooi zijn. Haar werk laat zich het best omschrijven als klassiek, simpel, Scandinavisch.

Heerlijk slapen op circulaire matrassen

Auping Evolve matras
Auping Evolve matras
Auping Elysium matras
Auping Elysium matras
Auping Elite matras
Auping Elite matras

In principe kunt u ieder geschikt matras gebruiken op een Auping Noa bed. Maar voor de optimale combinatie kiest u voor een van de bijbehorende Auping matrassen. Deze zijn niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook nog eens circulair! Dat slaapt niet alleen fantastisch maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Uw Auping Noa bij Beds & Bedding kopen

Natuurlijk kunt u uw nieuwe slaapsysteem online bij ons bestellen. Echter zijn wij trots op onze service en de kwaliteit van ons advies. Daarom adviseren wij altijd om uw nieuwe ledikant persoonlijk bij te bestellen.

Beds & Bedding is al decennialang een van de grootste dealers in de omgeving van Amsterdam. Kom daarom snel eens langs in een van onze winkels om zelf uw Auping Noa samen te stellen.

Extra informatie

Merk

Winkel

AlmereAmstelveenBaarnZaandam

Buitenwerkse lengte:

+ 4cm

Buitenwerkse breedte:

+ 3cm

Hoogte omranding

31cm36cm

Ruimte onder bed:

21cm26cm

Opbergruimte

Nee

Materiaal

Gelaagd beukenhout