• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Zaandam

Welkom bij Beds & Bedding Zaandam! De beste beddenspeciaalzaak uit de regio. Waar een goede service standaard is. In onze grote winkel hebben we de complete collecties staan van de beste merken.

Winkelinformatie
Pieter Ghijsenlaan 17 1506 PW Zaandam

T: +31 (0)75 6124 131

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Zaandam

Welkom bij Beds & Bedding Zaandam! Wij helpen u graag met het uitzoeken van het slaapsysteem dat het best bij ú past. Omdat wij veel bekende merken in huis hebben zijn wij niet afhankelijk van slechts één leverancier. Hierdoor kunnen we u helpen met een echt, onafhankelijk, slaapadvies op maat.  Of dat nu is voor een kussen, of een complete boxspringset. Wij vinden het belangrijk dat goed en lekker slapen voor iedereen bereikbaar is. Als u waarde hecht aan kwaliteit maar toch wil denken aan de portemonnee is Caresse een perfecte match!

 • 1.900m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Gratis parkeren voor de deur.
 • 7 Dagen per week geopend.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Zaandam iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Boxsprings, bedden en matrassen

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding Zaandam vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Vispring en Treca Paris.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping, Pullman en ons eigen merk dat volledig op eigen bodem wordt gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen.

Beds & Bedding Zaandam

Beds & Bedding Zaandam is dé Vispring expert

Bij Beds & Bedding Zaandam treft u ook boxsprings en matrassen van het Engelse topmerk Vispring. Vispring boxsprings en matrassen zijn gemaakt van 100% natuurlijke (top)materialen en volledig handgemaakt. Wanneer u interesse heeft in dit prachtige Engelse merk. Kom dan gerust eens langs. Op uw gemak kunt u dan de diverse matrassen zelf testen!

Beddengoed

Hoeslakens en dekbedovertrekken verkopen we van kwalitiatief hoogstaande leveranciers zoals Dommelin, Formesse, Christian Fischbacher en Mirabel Slabbinck. Onze eigen dekbedden worden met de hand gemaakt in Volendam. Echte topkwaliteit vulmaterialen en de fijnste tijken. Van Beds & Bedding Zaandam verwacht u toch het beste.

Gratis parkeren bij Beds & Bedding Zaandam

Iedereen in de omgeving van Amsterdam weet wat het is om de auto niet makkelijk kwijt te kunnen. Maar u kunt tenminste gemakkelijk én gratis voor de deur van Beds & Bedding Zaandam parkeren. Zo heeft u geen parkeerstress en kunt u alle tijd nemen om een goed slaapsysteem uit te zoeken.

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies