• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Zaandam

Welkom bij Beds & Bedding Zaandam! De beste beddenwinkel uit de regio. Waar een goede service standaard is. In onze grote winkel hebben we de complete collecties staan van de beste merken.

Winkelinformatie
Pieter Ghijsenlaan 17 1506 PW Zaandam

T: +31 (0)75 6124 131

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Zaandam
 • 1.900m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Gratis parkeren voor de deur.
 • 7 Dagen per week geopend.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Zaandam iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing!

In onze grote beddenwinkel in Zaandam helpen wij u graag met het uitzoeken van het slaapsysteem dat het best bij ú past. Omdat wij een bijzonder groot assortiment in huis hebben zijn wij niet afhankelijk van slechts één leverancier. Hierdoor geven wij een echt, onafhankelijk, slaapadvies op maat.  Of dat nu is voor een kussen, of een complete Treca Paris boxspring.

Boxsprings

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij onze vestiging in Zaandam vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige boxsprings van Vispring, Treca Paris en Serta.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping, Pullman en ons eigen merk dat volledig op eigen bodem wordt geproduceerd! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld naar onze beddenwinkel te komen. Zoekt u een goede boxspring voor een aangename prijs? Denk dan zeker eens aan Caresse.

Beds & Bedding Zaandam

Vispring Boutique

Bij onze beddenwinkel in Zaandam treft u ook boxsprings en matrassen van het Engelse Vispring. Elke Vispring boxspring en matras wordt vervaardigd van 100% natuurlijke materialen. En uiteraard volledig met de hand gemaakt. Wanneer u interesse heeft in een Vispring boxspring of matras. Kom dan gerust eens langs in onze mooie beddenwinkel. Hier staan alle Vispring bedden voor u klaar om zelf te proberen.

Auping Zaandam

Auping bedden in Zaandam

In Zaandam vindt u ook een zeer grote Auping Studio. Hier treft u onder andere de Original en Criade boxspring bedden aan. Maar ook de circulaire Auping matras collectie kunt u hier uitgebreid testen. Al onze slaapadviseurs doen mee met de Auping Acadamy en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste Auping informatie. Uiteraard staan ook de echte Auping bedden zoals de Auronde en de Essential prominent in onze beddenwinkel.

Serta Zaandam

Serta zes sterren dealer

Beds & Bedding Zaandam is Serta dealer van het eerste uur. Deze luxe Amerikaanse bedden staan in meer dan 4.000 hotels wereldwijd. En niet de minste! Zo kunt u op Serta boxsprings slapen in de hotels van Hilton, Marriot, het Ceasar’s Palace in Las Vegas en de Waldorf Astoria hotels. De luxe Serta hotelboxsprings zijn ook voor thuis verkrijgbaar!

Treca Paris Zaandam

Treca Paris

Treca Paris is typisch Frans. Zeer stijlvol en ultiem comfortabel. De bedden van Treca Paris worden met de hand gemaakt in de Elzas door echte vakmensen. Natuurlijke en veredelde materialen worden afgewisseld om een zo goed mogelijk slaapcomfort te creeëren. Treca Paris is met recht haute couture in slaapcomfort.

Caresse boxsprings in Zaandam

Caresse shop in shop in Zaandam

Caresse maakt goede boxsprings met een vriendelijke prijs. In tegenstelling tot de meeste bedden in onze winkel te Zaandam worden Caresse boxsprings vanuit voorraad geleverd. Zo kunnen we de prijs laag houden, de kwaliteit hoog en is de levertijd kort! Kom dus snel eens proefliggen op zo’n fijn Caresse bed!

Matrassen studio in Zaandam

Als u op zoek bent naar een goed matras in de regio Zaandam kunt u niet om Beds & Bedding heen! Als officieel merkdealer van Auping, Pullman, Treca Paris, Vispring, Equilli en Beka hebben we een zeer uitgebreid matras assortiment in huis. Wij helpen u graag om het matras uit te zoeken dat het beste bij u past!

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed

Hoeslakens en dekbedovertrekken verkopen we van bijvoorbeeld Dommelin, Formesse, Christian Fischbacher en Mirabel Slabbinck. Onze eigen dekbedden worden met de hand gemaakt in Volendam. Echte topkwaliteit vulmaterialen en de fijnste tijken. Van Beds & Bedding Zaandam mag u het beste verwachten.

Makkelijk bereikbaar

Onze grote beddenwinkel is gevestigd in Zaandam Zuid. De bekende meubelboulevard waar u alles kunt vinden op het gebied van wonen!

U kunt gratis parkeren voor de deur. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de tijd als u bij ons binnen bent. U kunt dus echt op uw gemak het juiste slaapsysteem uitzoeken. Zien we u snel?

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies