Auping Original bed

vanaf710,00

Levertijd ca. 5 weken

Het Auping Original bed is een toonbeeld van modern design voor uw slaapkamer. Het ontwerp is geïnspireerd op een van allereerste bedmodellen van Auping.  Het Original bed frame is te verkrijgen in 10 kleuren en te combineren met diverse hoofdborden.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Auping Original bed Blush met Stitch hoofdbord

De krachtige lijnen van het Auping Original bed model zijn een weerspiegeling van het functionele karakter. Vorm volgt functie. In de basis is het een support frame voor de welbekende spiralen. U kunt het bedmodel dan ook combineren met de vlakke en verstelbare spiraalbodems.

Hoofdborden

Straight hoofdbord - Original
Straight hoofdbord
Outline hoofdbord - Original
Outline hoofdbord
Stitch hoofdbord - Original
Stitch hoofdbord

U kunt uw eigen Auping Original bed natuurlijk zonder hoofdbord bestellen. Maar om uw slaapkamer de echte finishing touch te geven kiest u uit een van een de drie design hoofdeinden. Waarvan er 2 gestoffeerd zijn. Zo kunt u ook nog een combinatie maken tussen de kleur van het frame en een stof uit de stoffencollectie.

Straight is een strak houten hoofdbord waarvan de hoeken zijn afgerond. Terwijl dit bij de Outline een gestoffeerd model is met een sierbies rondom. Model Stitch is het meest uniek dankzij het horizontale streeppatroon.

Auping Original bed accessoires

Auping Original bed verhogingspoot

Het verhogingspootje van uw Auping Original bed is net als het frame zelf in 10 unieke kleuren te verkrijgen. U kunt het pootje en het frame natuurlijk in dezelfde kleur krijgen. Maar het is ook mogelijk om leuke kleurcombinaties te maken!

Dankzij deze poot wordt uw slaapsysteem maar liefst 7cm verhoogd. Voor langere mensen betekent dit een comfortabele in- en uitstaphoogte.

Auping Original bed tafeltje Blush

Een bedtafeltje is altijd praktisch. Zo heeft u een plek om uw telefoon op te leggen of een glas water voor ’s nachts. Buiten de framekleuren zijn de tafeltjes ook verkrijgbaar in enkele beitskleuren die speciaal voor het Auping Original bed zijn gemaakt.

Fantastisch comfort

Auping Evolve matras
Auping Evolve matras
Auping Elysium matras
Auping Elysium matras
Auping Elite matras
Auping Elite matras

In principe kunt u ieder geschikt matras gebruiken op een Auping Original bed. Maar voor de optimale combinatie kiest u voor een van de bijbehorende Auping matrassen. Deze zijn niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook nog eens circulair! Dat slaapt niet alleen fantastisch maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Uw Auping Original bed bij Beds & Bedding kopen

Natuurlijk kunt u uw nieuwe slaapsysteem online bij ons bestellen. Echter zijn wij trots op onze service en de kwaliteit van ons advies. Daarom adviseren wij altijd om uw nieuwe ledikant persoonlijk bij te bestellen.

Beds & Bedding is al decennialang een van de grootste dealers in de omgeving van Amsterdam. Kom daarom snel eens langs in een van onze winkels om zelf uw Auping Original bed samen te stellen.

Extra informatie

Merk

Buitenwerkse lengte:

- 2cm

Buitenwerkse breedte:

+ 1cm

Hoogte omranding

33cm40cm

Ruimte onder bed:

14cm21cm24cm31cm

Opbergruimte

Nee

Materiaal

Aluminium