• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Onze beddenwinkels

Beds & Bedding is dé beddenwinkel van groot Amsterdam. Bij ons vindt u een grote selectie aan boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed. Onze deskundige adviseurs helpen u om beter te slapen en uitgeruster wakker te worden.

Beds & Bedding Almere

Welkom bij Beds & Bedding Almere. In deze beddenwinkel helpen we u graag helpen om beter te slapen. Ons ervaren team helpt u om in onze grote collectie precies te vinden wat bij u past. Omdat ieder mens uniek is hebben wij diverse merken en slaap systemen in de winkel staan. Zo kunt u zelf testen en ervaren wat de verschillen zijn.

Traverse81315 TKAlmere

T: +31 (0)36-3030245

Bekijk de openingstijden

Meer informatie

Beds & Bedding Amstelveen

Maalderij191185 ZBAmstelveen

T: +31 (0)20-6434950

Bekijk de openingstijden

Meer informatie

Beds & Bedding Nijhof Baarn

Minervaweg33741 GRBaarn

T: +31 (0)35-5486240

Bekijk de openingstijden

Meer informatie

Beds & Bedding Zaandam

Welkom bij Beds & Bedding Zaandam! De beste beddenwinkel uit de regio. Waar een goede service standaard is. In onze grote winkel hebben we de complete collecties staan van de beste merken.

Pieter Ghijsenlaan171506 PWZaandam

T: +31 (0)75 6124 131

Bekijk de openingstijden

Meer informatie

Zoekt u de beste beddenwinkel in de buurt van Amsterdam? Kom dan naar een van onze vestigingen in Almere, Amstelveen of Zaandam. U kunt gewoon gratis parkeren voor de deur! U hoeft zich niet te haasten. U kunt dan gewoon op uw gemak en zonder tijdsdruk het beste advies krijgen. Onze slaapadviseurs zijn uitstekend getraind. Zowel in algemene kennis over slapen en nachtrust. Maar ook door onze leveranciers op productkennis. Hierdoor kunnen wij u als geen ander helpen met een goed persoonlijk advies.

Waarom Beds & Bedding

Een goede nachtrust is een eerste levensbehoefte. Een goede beddenwinkel begrijpt dat en zal er alles aan doen om u beter te laten slapen. De totale combinatie van bodem, matras, eventuele topper, kussen en beddengoed moeten optimaal op elkaar afgestemd zijn. Want pas dan haalt u het hoogste rendement uit uw slaapsysteem. Kopen bij een beddenwinkel van Beds & Bedding heeft een paar grote voordelen

 • Grote collectie van kwaliteitsproducten
 • Onafhankelijk familiebedrijf, dus een persoonlijk advies
 • Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren, proefliggen zonder tijdsdruk!
 • Uitstekende service dankzij eigen technische dienst
 • Specialist in natuurlijk slapen

De collectie van onze beddenwinkel

Uiteraard verkopen wij alles wat met slapen te maken heeft! Maar wist u dat ook voor luxueus beddengoed bij ons terecht kunt? Zoals de allerbeste kwaliteit donzen dekbedden, fijne Bella Donna hoeslakens en een mooie collectie aan dekbedovertrekken? Voor uw gemak hebben wij hier de collectie van onze beddenwinkel uiteengezet.

 • Boxsprings – Vlak of elektrisch verstelbaar. Complete boxsprings met hoofdbord en matras of alleen als losse bedbodem. Bij ons is alles mogelijk.
 • Bedden – Houten en aluminium bedden kunt u bij ons kopen van Auping en Hasena. Deze merken behoren tot de allerbeste op de markt!
 • Bedbodems – Zeer belangrijk als basis van uw slaapsysteem!
 • Matrassen, zorgen voor de juiste ondersteuning en een heerlijk comfortabel gevoel.
 • Toppers zijn de finishing touch van uw slaapsysteem. U voegt als het ware een extra comfortlaag toe aan uw bed.
 • Dekbedden zijn zeer belangrijk voor het juiste slaapklimaat. Luxe donzen dekbedden, fijne 4 seizoenen dekbedden en alle warmteklassen hebben wij in huis!
 • Hoeslakens, waaronder de bekende Bella Donna hoeslakens en mooie percal katoen hoeslakens voor toppers, matrassen, split toppers en extra dikke matrassen.
 • Dekbedovertrekken van 100% katoen, in percal en satijn kwaliteiten in een grote diversiteit aan dessins en kleuren.
 • Hoofdkussens zorgen voor een goede ondersteuning van de nek en schouders.

In al deze productgroepen werken we alleen maar samen met de allerbeste fabrikanten. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en service en deze eisen wij dan keihard van onze partners. Daarom vindt u in onze beddenwinkel onder andere de volgende merken; Auping, Beka, Mirabel Slabbinck, Caresse, Formesse, Signoria Firenze, Pullman, Serta, Treca Paris en Vispring.

Beddenwinkel gespecialiseerd in natuurlijk slapen

Natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u beter slaapt. Dit komt doordat deze vulmaterialen erg goed zijn in het reguleren van warmte, vocht en ventilatie. Daarom vindt u in onze beddenwinkel niet één maar drie leveranciers die bedden maken van 100% natuurlijke materialen. Vispring staat wereldwijd al jarenlang bekend om de weelderig met natuurlijke materialen gevulde boxsprings en matrassen.

Een ouderwets familiebedrijf

De status van zelfstandig familiebedrijf is ons veel waard. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van derde partijen of onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u helpen op een manier die voor ú het beste is. Niet omdat we maar één merk kunnen verkopen. Maar omdat onze beddenwinkel het gehele scala aan kwaliteitsproducten verkoopt dat in Nederland leverbaar is kunnen wij een echt onafhankelijk en goed advies geven. Hier hoort ook de mogelijkheid bij om door middel van een lichaamsscan een complete indrukmeting te krijgen! Zo kunnen we voor u een ergonomisch slaapsysteem op maat laten maken.

Echt goede service

Wij zijn er trots op om prachtige reviews van onze klanten te mogen ontvangen. Hier werken wij met een toegewijd team van slaapadviseurs, chauffeurs en monteurs dan ook hard aan. Alles om de klant gelukkig te maken. Want wij geloven dat een goede beddenwinkel écht bij kan dragen aan een beter leven. Want als u elke dag weer uitgerust opstaat, is het leven zo veel prettiger.

Daarom besteden wij de bezorging en montage van onze luxe producten niet uit. Wij vinden het belangrijk dat deze geplaatst worden door echte vakmensen. Die met respect voor u en uw huis uw nieuwe bed thuis plaatst. Uiteraard kunnen wij uw oude matras voor u laten recyclen. Allemaal volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen om bij te blijven op ons vakgebied.

Natuurlijk hanteren wij standaard al zeer ruime openingstijden. Onze winkels zijn zelfs 7 dagen per week open! Maar mocht dit toch niet uitkomen, of u winkelt u liever in alle privacy, dan kunt u gebruik maken van onze Private Shopping mogelijkheid.

Zelf testen

Als u heerlijk wil slapen is er dus geen enkele reden om niet bij onze beddenwinkel binnen te stappen. Wij beloven u dat we ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. En dat houdt niet op bij een verkoop. Juist onze nazorg en service is uitstekend. De beste manier om dat te ontdekken is om gewoon eens langs te komen om te proefliggen. U zult het verschil snel ontdekken! Wij zien u dus snel, de koffie staat al klaar!

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies