Boxspring met groot hoofdbord en verlichting

De ultieme gids voor een boxspring met groot hoofdbord in 2023!

Het kopen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing, omdat het de basis is van een goede nachtrust. Een van de opties die steeds populairder wordt, is een boxspring met groot hoofdbord. Maar wat is een boxspring met groot hoofdbord precies en waarom zou u er voor kiezen? In dit artikel bekijken we de voordelen van een groot hoofdbord, geven we voorbeelden van populaire merken en bespreken we hoe het past in een slaapkamerontwerp.

Waarom kiezen voor een boxspring met groot hoofdbord?

Een groot hoofdbord is niet alleen fijn om tegenaan te leunen wanneer u in bed leest of tv kijkt, maar het is ook een decoratief element in uw slaapkamer. Een groot hoofdbord kan een echt statement maken en legt de focus op het bed als de blikvanger van uw slaapkamer. Bovendien kan het ook functioneren als een opbergruimte voor bijvoorbeeld boeken, lampen of andere spullen.

Boxspring met groot hoofdbord van Vispring

Hoe past een boxspring met groot hoofdbord in een slaapkamerontwerp?

Een groot hoofdeinde past perfect in iedere slaapkamer die groot genoeg is. Als u een boxspring met groot hoofdbord in een te kleine ruimte plaatst kan het overweldigend zijn. Maar of u nu een moderne of een klassieke slaapkamer heeft, er is altijd een mooi model voor u beschikbaar. Het is belangrijk om stil te staan bij hoe het hoofdbord combineert met uw overige inrichting. Zoals bijvoorbeeld nachtkastjes en kledingkasten.

Gelukkig zijn er veel verschillende ontwerpen beschikbaar en kunnen we deze in alle soorten stoffen en kleuren laten stofferen. Als u overweegt om een boxspring met groot hoofdbord te kopen, raden we aan om de verschillende opties te vergelijken en een kleine schets te maken van hoe het past in uw slaapkamer.

Boxspring met groot hoofdbord van Serta

Tips voor het onderhouden en verzorgen van een boxspring met een groot hoofdbord

Om ervoor te zorgen dat uw boxspring met groot hoofdbord er zo lang mogelijk mooi uitziet, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Maak het regelmatig schoon. Maar gebruik géén stofzuiger. Met een stofzuiger kunt u namelijk de voering en stoffering beschadigen. Gebruik liever een vochtige doek op stoffen waarbij dat kan en verwijder vlekken met een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat u ook het hoofdbord regelmatig afstoft om stof te verwijderen. Het beste kunt u hier een kledingroller voor gebruiken.

Mogelijkheid om een groot hoofdbord deelbaar te maken

Een boxspring met groot hoofdbord kan soms moeilijk te vervoeren of te monteren zijn in een slaapkamer. Gelukkig zijn er merken die grote hoofdborden ook deelbaar leveren., Hierdoor kunnen we deze eenvoudig leveren en installeren. Afhankelijk van het model kan het zelfs standaard zijn! Bij Serta is bijvoorbeeld ieder hoofdbord deelbaar te maken voor een kleine meerprijs. Wel moet u weten dat er dan een zichtbare naad kan ontstaan. Bij de meeste hoofdborden valt deze goed weg in het ontwerp. Maar bij bijvoorbeeld gecapitonneerde ontwerpen kan de deelbare naad best opvallen.

Boxspring met groot hoofdbord van Versace

Bekende designers zoals Versace en Eric Kuster

Als u op zoek bent naar een boxspring met groot hoofdbord, dan moet u zeker eens in de winkels van Beds & Bedding komen kijken. Bij Beds & Bedding kunt u niet alleen kiezen uit verschillende modellen van bekende merken zoals Serta en Vispring, maar u kunt ook kiezen voor een extra groot hoofdbord van bekende designers zoals Versace, Eric Kuster of HIP Studio. Deze ontwerpers hebben een unieke en eigen stijl waarmee u uw slaapkamer een echte upgrade kunt geven.

Een van de voordelen van Beds & Bedding is dat we ook de mogelijkheid bieden om een hoofdbord volledig op maat te laten maken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een specifieke afmeting of een uniek ontwerp in gedachten heeft. U kunt uw eigen ideeën aanleveren en deze professioneel laten uitwerken door een van de ontwerpers waar wij mee samen werken. Dit kan leiden tot een uniek, op maat gemaakt hoofdbord dat perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw slaapkamer.

Samenvattend, een boxspring met een groot hoofdbord kan een prachtige toevoeging zijn aan uw slaapkamer. U kunt er lekker tegenaan leunen als u leest of TV kijkt en een boxspring met en groot hoofbord maakt een statement in uw slaapkamer. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar van verschillende merken zoals Serta en Vispring. Bij de aankoop is het belangrijk om te overwegen hoe het hoofdbord past in uw slaapkamerontwerp, hoeveel ruimte u nodig hebt en of het gemakkelijk te onderhouden is. Ook de optie om een groot hoofdbord deelbaar te maken kan een overweging zijn bij de aankoop.