• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Amstelveen

Winkelinformatie
Maalderij 19 1185 ZB Amstelveen

T: +31 (0)20-6434950

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Amstelveen

Welkom bij Beds & Bedding Amstelveen! Wij helpen u graag met het uitzoeken van het slaapsysteem dat het best bij ú past. Omdat wij veel bekende merken in huis hebben zijn wij niet afhankelijk van slechts één leverancier. Hierdoor kunnen we u helpen met een echt, onafhankelijk, slaapadvies op maat.  Of dat nu is voor een kussen, of een complete boxspringset.

 • 1.500m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Gratis parkeren voor de deur.
 • 7 Dagen per week geopend.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Amstelveen iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Boxsprings, bedden en matrassen

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding Amstelveen vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Vispring en Treca Paris.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping, Pullman en ons eigen merk dat volledig op eigen bodem wordt gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen.

Treca Paris Boxsprings

Beds & Bedding Amstelveen is dé Treca Paris expert

Bij Beds & Bedding Amstelveen treft u ook het exclusieve Franse merk Treca Paris. Al jaren komen liefhebbers van haute couture in slaapcomfort speciaal naar onze winkel in Amstelveen vanwege onze ruime collectie en deskundigheid. Samen met Treca Paris hebben we een complete afdeling gecreëerd zodat u in stijl en comfort de fantastische bedden en matrassen van dit prachtige merk kunt proberen.

Beddengoed

Hoeslakens en dekbedovertrekken verkopen we van kwalitiatief hoogstaande leveranciers zoals Dommelin, Formesse, Christian Fischbacher en Mirabel Slabbinck. Onze eigen dekbedden worden met de hand gemaakt in Volendam. Echte topkwaliteit vulmaterialen en de fijnste tijken. Van Beds & Bedding Amstelveen verwacht u toch het beste.

Van 180m2 naar 1.500m2

In 1995 zijn we Beds & Bedding Amstelveen begonnen met kleine winkel op de Rembrandtweg. Al snel werd deze ruimte te klein voor onze steeds groeiende collectie. Daarom zijn we verhuisd naar bedrijventerrein Bovenkerk. Hier treft u nu onze winkel van maar liefst 1.500m2. Hier hebben we dus alle ruimte om de mooiste producten tentoon te stellen.

Gratis parkeren bij Beds & Bedding Amstelveen

Iedereen in de omgeving van Amsterdam weet wat het is om de auto niet makkelijk kwijt te kunnen. Maar u kunt tenminste gemakkelijk én gratis voor de deur van Beds & Bedding Amstelveen parkeren. Zo heeft u geen parkeerstress en kunt u alle tijd nemen om een goed slaapsysteem uit te zoeken.

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies