• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Amstelveen

Winkelinformatie
Maalderij 19 1185 ZB Amstelveen

T: +31 (0)20-6434950

Openingstijden

Bekijk de openingstijden
Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
Beds & Bedding Amstelveen
Ellen ScheersEllen Scheers
18:37 04 Dec 22
Hartstikke fijn geholpen. Met vier weken al geleverd. Goed geregeld.
Mary GoedhartMary Goedhart
15:21 04 Nov 22
Perfecte uitleg .. nul opdringen en uiteindelijk een top bed gekocht ( Serta ) maar waren meerder bedden die wij fantastisch vonden ⭐️ Dat was het enige moeilijke !!Wat mij betreft deze winkel dikke 10
Peter KlausenerPeter Klausener
18:50 04 Jul 22
Top bedrijf goede uitleg snelle levering goede producten
Chay Pin SongChay Pin Song
16:23 06 Dec 20
Het mooiste en beste bed gekocht bij Beds&Bedding, slaap als Doornroosje.Ben heel erg goed geadviseerd, het merk Serta is perfect, de boxspring is zo mooi dat het jammer is dat het opgemaakt moet worden. Zelfs het bijpassende sprei en kussens ( worden in Italie gemaakt) werden in een korte tijd geleverd. Service van de Chauffeurs, uniek, niets is te veel. En het aller belangrijkste is spring weer ouderwets uit bed, s'morgens zonder spierpijn of rugpijn. Dank je wel, Beds&Bedding.
Michel AusemsMichel Ausems
09:46 10 Jan 19
Na verschillende beddenzaken al af zijn geweest hier verder kijken. Hadden een boxspring van Caresse op het oog. De boxspring stond er inderdaad en beviel ons best wel maar toch nog even verder kijken naar nog andere boxsprings. Ons oog viel op een merk dat we nog niet kende:Serta! Toevallig ook een actiemodelaanbieding! Zou wel snel verlopen maar de verkoper zei al "maakt u zich daar niet druk om, dat regelen wel (zal waarschijnlijk wel verlengd worden)". De eerste verkoper die niet extra korting aanbood als we vandaag zouden beslissen maar zei denk er nog even goed over na (al komt u nog 3x terug). Nu na 4 maanden slapen op de boxspring geen moment spijt 🙂
js_loader
 • 1.500m2 aan slaapcomfort.
 • Alleen de beste merken.
 • Gratis parkeren voor de deur.
 • 7 Dagen per week geopend.

Welkom bij Beds & Bedding Amstelveen! Wij helpen u graag met het uitzoeken van het slaapsysteem dat het best bij ú past. Omdat wij veel bekende merken in huis hebben zijn wij niet afhankelijk van slechts één leverancier. Hierdoor kunnen we u helpen met een echt, onafhankelijk, slaapadvies op maat.  Of dat nu is voor een kussen, of een complete boxspringset.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Amstelveen iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding Amstelveen vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Vispring en Treca Paris.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping, Pullman en ons eigen merk dat volledig op eigen bodem wordt gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen.

Dé boxspring expert van Amstelveen

Er is in Amstelveen geen grotere boxspring specialist dan Beds & Bedding. Al sinds 1995 werken wij met de beste boxspring fabrikanten samen om heel Amstelveen beter te laten slapen. Of het nu gaat om een grote luxueuze Serta boxspring, of een strakke en moderne Caresse boxspring. Wij hebben alles voor u in huis.

Treca Paris Boxsprings

Treca Paris V.I.P. Dealer in Amstelveen

Bij Beds & Bedding Amstelveen treft u ook het exclusieve Franse merk Treca Paris. Al jaren komen liefhebbers van haute couture in slaapcomfort speciaal naar onze beddenwinkel in Amstelveen vanwege onze ruime collectie en deskundigheid. Samen met Treca Paris hebben we een complete afdeling gecreëerd zodat u in stijl en comfort de fantastische boxspring modellen en matrassen van Treca Paris kunt proberen.

Serta dealer Amstelveen

Serta

Serta is het grootste slaapmerk ter wereld. 31 Fabrieken over de hele wereld werken elke dag aan The world’s best mattress. De Amerikaanse Serta multilayer matras opbouw is zeer comfortabel en oerdegelijk. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 4.000 hotels wereldwijd voor de bekende Serta boxspring hebben gekozen. Dankzij onze beddenwinkel in Amstelveen is het vijf sterren Serta hotelcomfort nu ook voor uw eigen slaapkamer beschikbaar!

Vispring Boutique Amstelveen

Vispring Boutique

Ook bij Beds & Bedding Amstelveen treft u een complete Vispring Boutique aan. De Engelse Vispring bedden worden nog ouderwets met de hand gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Daarom kunnen we maar liefst 30 jaar garantie geven op iedere Vispring matras en boxspring. Dankzij ons ruime aanbod en goed getrainde slaapadviseurs kunnen we u als geen ander helpen om het juiste slaapcomfort uit te zoeken.

Auping Amstelveen

Auping Studio Amstelveen

Auping hoort bij Beds & Bedding. Wij zijn al bijna 50 jaar Auping dealer. U vindt in onze beddenwinkel in Amstelveen een uitgebreide collectie van Auping matrassen, bedden, boxsprings en accessoires. Al onze slaapadviseurs ontvangen regelmatig trainen en cursussen via de Auping academie en zijn dus als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

De beste matras collectie van Amstelveen!

In onze beddenwinkel in Amstelveen hebben we natuurlijk ook een grote matras collectie. Dus ook als u alleen een goed matras nodig heeft kunnen we u helpen. De beste matras merken zoals Auping, Beka, Pullman, Serta, Treca Paris en Vispring vindt u in onze showroom terug. Dankzij de Equilli Sleepscan kunnen we ook een indrukmeting van uw lichaam maken zodat we precies weten welke zonering u nodig heeft. Kom dus gerust eens langs voor een advies op maat!

Makkelijk bereikbaar

In 1995 zijn we Beds & Bedding Amstelveen begonnen met een knusse winkel op de Rembrandtweg. Al snel werd deze ruimte te klein voor onze steeds groeiende collectie. Daarom zijn we verhuisd naar bedrijventerrein Bovenkerk. Hier treft u nu onze winkel van maar liefst 1.500m2. Hier hebben we dus alle ruimte om de beste boxsprings, matrassen en bedden te laten zien.

Iedereen in de omgeving van Amsterdam weet wat het is om de auto niet makkelijk kwijt te kunnen. Maar u kunt tenminste gemakkelijk én gratis voor de deur van onze beddenwinkel in Amstelveen parkeren. Zo heeft u geen parkeerstress en kunt u alle tijd nemen om een goed slaapsysteem uit te zoeken.

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies