• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Eric Kuster bed collectie

Een Eric Kuster bed is een speciale toevoeging voor uw slaapkamer. Als enige winkelbedrijf in Nederland hebben wij in samenwerking met Eric Kuster zijn unieke ontwerpen toegankelijk gemaakt voor iedereen! In onze winkels helpen wij u graag verder met het uitzoeken van uw favoriete model!

Eric Kuster bed op maat

Uw Eric Kuster bed kan ook op maat gemaakt worden

Natuurlijk kunt u kiezen uit de voorgestelde afmetingen voor uw Eric Kuster bed. Zo is ieder hoofdbord beschikbaar in een standaard en een oversized breedte. Ook qua hoogte kunt u de kiezen tussen een standaard of een hoger model. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw hoofdbord volledig op maat te laten maken! Dan kunt u zelf bepalen welk model, in welke hoogte en breedte u wil hebben. Sterker nog, via Beds & Bedding is het mogelijk een uniek ontwerp te laten maken en zelfs de hele slaapkamer in te laten richten!

Eric Kuster bed Viceroy

Uitgebreide stofcollectie

U kunt bij ons een keuze maken uit de ruime stofcollectie die beschikbaar is gesteld voor de Eric Kuster bed collectie. Letterlijk honderden stoffen zitten in het standaard assortiment. Mocht u er toch niet uitkomen? Dan kunnen we ook een stof naar keuze naar het atelier sturen. Op die manier kunnen we spelen met texturen en kleuren waardoor we uw slaapsysteem het echte middelpunt van uw slaapkamer maken. Ook voorzien we u van een goed advies om de beste combinatie van kussenslopen, dekbedovertrekken en spreien te maken.

Het Eric Kuster matras

Om uw Eric Kuster bed helemaal compleet te maken heeft u natuurlijk een goede matras nodig. De bijbehorende Loft matras is pocketgeveerd met een latex comfortlaag en is voorzien van een zomer- en een winterkant. De zomerkant is voorzien van een zijde afdeklaag, terwijl de winterkant is afgewerkt met kameelhaar. U kunt deze matras in een medium en firm stevigheid krijgen. Mocht u toch liever iets anders willen? Dat is geen probleem, u heeft de keuze uit alle matrassen in ons assortiment om te combineren met uw eigen Eric Kuster bed.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies