• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Eric Kuster hoofdbord collectie

Een Eric Kuster bed is een speciale toevoeging voor uw slaapkamer. Als enige winkelbedrijf in Nederland hebben wij in samenwerking met Eric Kuster zijn unieke ontwerpen toegankelijk gemaakt voor iedereen! In onze winkels helpen wij u graag verder met het uitzoeken van uw favoriete model!

Eric Kuster hoofdbord Rosewood

Ook op maat gemaakt!

Mocht u zich beperkt voelen door de standaard collectie, dan is het altijd mogelijk om uw Eric Kuster hoofdbord op maat te laten maken. Extra hoog, extra breed, exclusieve stoffen. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een uniek design te laten ontwerpen dat perfect bij uw inrichting past.

Eric Kuster hoofdbord Ritz

De basis voor uw slaapkamerontwerp

Als u meer wil dan alleen een Eric Kuster hoofdbord in uw slaapkamer plaatsen, kunnen we u ook helpen met de volledige inrichting! Dankzij de samenwerking met Metropolitan Luxury is het mogelijk dit volledig te realiseren in uw eigen woning! Zij maken dan voor u een compleet plan en kunnen dit volledig voor u ontzorgen. Beds & Bedding levert dan het gewenste slaapcomfort en het bijbehorende slaapsysteem. Zo krijgt u onze expertise om heerlijk te slapen, en de stijl en flair van Metropolitan Luxury.

Eric Kuster hoofdbord modellen

Bij Beds & Bedding verkopen we gehele Eric Kuster hoofdbord collectie. Om deze toegankelijk voor iedereen te maken hebben we deze in een aantal standaard maten verwerkt. Zo kunnen we ieder model in twee hoogte- en twee breedtematen bestellen. Een hoge en een lage uitvoering. Maar ook als ± 40cm breder dan de bedmaat, of als ca. 110cm breder dan uw boxspring! Deze zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment aan stoffen. Ook is het mogelijk om een eigen stof in te sturen naar het atelier.

Eric Kuster Regency

Regency

Eric Kuster bed Viceroy

Viceroy

Eric Kuster hoofdbord Legian

Legian

Eric Kuster hoofdbord Mondrian

Mondrian

Eric Kuster hoofdbord Rosewood

Rosewood

Eric Kuster Vendôme

Vendome

Eric Kuster boxspring Ritz

Ritz

Uw Eric Kuster hoofdbord bij Beds & Bedding kopen

In al onze winkels hebben we voor u voorbeelden staan om zelf te bekijken. Natuurlijk kunt u dan tegelijkertijd een goed advies krijgen over welk Eric Kuster hoofdbord en matras het beste bij u past. Zo zorgen we ervoor dat uw slaapkamer er niet alleen prachtig uitziet, maar dat u ook heerlijk slaapt! Wacht dus niet langer en maak snel uw adviesafspraak! Dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies