Eric Kuster Vendôme

vanaf7.575,00in de maat 160 x 200cm

De Eric Kuster boxspring collectie is exclusief verkrijgbaar bij Beds & Bedding. In alle standaardmaten, maar ook speciaal op maat gemaakt! Kom dus snel eens langs in een van onze winkels.

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Eric Kuster is bekend van zijn uitzonderlijke, prachtige en stijlvolle ontwerpen.Hij gebruikt klassieke en moderne elementen om een sfeer van luxe en comfort te maken. Hij houdt van kwaliteitsmaterialen zoals zijde, leer en marmer, en speelt graag met texturen en patronen voor een diepere visuele impact.

Eric Kuster boxspring matras

Een goede matras is nodig om uw Eric Kuster boxspring Vendome compleet te maken. Dit Loft matras is gemaakt van pocketveren met een latex comfortlaag en heeft een zomer- en een winterkant. De zomerkant is voorzien van een zijde afdeklaag, terwijl de winterkant is afgewerkt met kameelhaar. Deze matras is er in twee hardheden: medium en firm. Zou u liever iets anders willen? U kunt kiezen uit alle matrassen die wij verkopen om te combineren met uw nieuwe bed.

Als basis voor uw slaapkamer inrichting

Bij Beds & Bedding bent u niet alleen aan het juiste adres voor het aanschaffen van een Eric Kuster boxspring, maar ook voor het laten inrichten van uw complete slaapkamer. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Beds & Bedding en zijn ontwerpstudio, Metropolitan Luxury, kunnen we er samen voor zorgen dat elke slaapkamer een sfeer heeft die verfijnd en comfortabel is. De inrichting is naar de smaak van de cliënt ingericht en aangepast aan zijn behoeften. Eric Kuster en Beds & Bedding kunnen u helpen uw slaapkamer in elk gewenst interieur te veranderen, of het nu een modern, minimalistisch ontwerp is of een klassieke, rijke inrichting.

Uw Eric Kuster boxspring bij Beds & Bedding kopen

U kunt kiezen uit verschillende hoofdborden en modellen die u aanspreken. Elke Eric Kuster boxspring is beschikbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. In alle kleuren en stoffen die u zich kunt bedenken. Wanneer u deze boxsprings in het echt wilt zien, komt u gewoon naar een van onze winkels. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat we alle aandacht voor u hebben, kunt u een vrijblijvende adviesafspraak maken.

Extra informatie

Merk

Hoofdbord - deelbaar

Optioneel

Hoofdbord - hoogte

Maatwerk mogelijk

Hoofdbord - breedte

Maatwerk mogelijk