• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Eric Kuster

Eric Kuster is een internationaal bekende ontwerper en interieurarchitect uit Nederland. Hij studeerde aan de Kunstacademie in Enschede en begon zijn carrière in de jaren ’90. Sindsdien heeft hij een reputatie opgebouwd als een expert in luxe interieurontwerp en heeft hij talloze projecten voltooid over de hele wereld.

Bij Beds & Bedding zijn we exclusief dealer van de Eric Kuster bedden én slaapkamerinrichting.

Eric Kuster stijl

De Eric Kuster stijl

Eric Kuster is bekend om zijn opvallende, luxueuze en elegante stijl. Hij combineert klassieke elementen met moderne invloeden om een ​​sfeer van verfijning en comfort te creëren. Hij houdt van het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals zijde, leer en marmer, en speelt graag met texturen en patronen om een ​​diepere visuele impact te creëren.

Als we aan Eric Kuster zelf vragen welke stijl hem het beste omschrijft zegt hij het volgende:

Er zijn drie belangrijke ingrediënten die de basis vormen van elk project waar we aan werken. Architectuur, locatie en functie.

Allereerst kijk ik graag naar de architectuur van het gebouw en probeer ik echt een gevoel voor te krijgen, of het nieuw of oud is, commercieel of residentieel.

Ten tweede is de locatie super belangrijk. Bijvoorbeeld, een huis in Noord-Europa zal verschillen van een in Zuid-Europa, wat weer sterk zal verschillen van een interieur in het Midden-Oosten – dit is vooral waar wanneer je denkt aan materialen.

En, het derde ingrediënt is altijd wie de klant is en wat ze met de ruimte gaan gebruiken. Als het om een residentieel gebouw gaat, is het een gezinshuis, een huis voor vrijgezellen of een hangout voor jonge mensen? Als het commercieel is, denken we aan de functie van de ruimte en het gebouw en de manier waarop mensen ermee en met anderen zullen interacteren.

Er is een Eric Kuster-handtekening, maar elk project is ook op maat gemaakt, net als het maken van een haute couture-jurk of een op maat gemaakt pak. Het moet de perfecte pasvorm zijn.

Eric Kuster bed Viceroy

Exclusief dealer van Eric Kuster bedden

Beds & Bedding is de exclusieve dealer van Eric Kuster bedden in Nederland. In een van onze winkels kunt u terecht voor de meest luxueuze en elegante bedden die door Eric Kuster zijn ontworpen. Of u nu op zoek bent naar een modern en strak bed, of een meer traditioneel en klassiek bed, Beds & Bedding heeft het allemaal.

Eric Kuster projecten

Bekende projecten

Eric Kuster heeft talloze projecten gedaan voor zowel particulieren als bedrijven over de hele wereld. Enkele van zijn meest bekende projecten omvatten een luxueuze villa op Mallorca, een penthouse in Londen en een privéjacht op de Middellandse Zee. In al zijn projecten streeft hij ernaar om een ​​evenwicht te vinden tussen functionaliteit en esthetiek, en zijn interieurontwerpen zijn altijd afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van zijn cliënten.

Slaapkamerontwerp door Eric Kuster

Bij Beds & Bedding kunt u niet alleen een hoofdbord of bed van Eric Kuster kopen, maar u kunt ook de complete slaapkamer door hem laten inrichten. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Beds & Bedding en zijn ontwerpstudio, Metropolitan Luxury, kunnen we er samen voor zorgen dat elke slaapkamer een verfijnde en comfortabele sfeer heeft, die perfect is afgestemd op de persoonlijke stijl en behoeften van de cliënt. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische slaapkamer of een meer klassieke en rijke inrichting, Eric Kuster en Beds & Bedding kunnen u helpen om precies dát te creëren.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies