• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

De beste beddenwinkel van Hilversum en omstreken

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Hilversum? Hoewel Beds & Bedding niet direct in de stad zelf gevestigd is, is onze locatie in Baarn slechts een korte rit verwijderd. Op de eerste verdieping van Woonwarenhuis Nijhof en gemakkelijk te bereiken via de snelweg en per fiets, is onze beddenwinkel een uitstekende keuze voor iedereen wie in de omgeving van Hilversum op zoek is naar een goed bed of matras.

Auping bedden in een beddenwinkel bij Hilversum

Bij Hilversum vindt u onze beddenwinkel met alles op het gebied van slapen!

Bij Beds & Bedding, uw beddenwinkel dichtbij Hilversum, bieden we een breed scala aan producten aan. U vindt bij ons bedden, boxsprings, matrassen, topmatrassen, kussens en dekbedden van topmerken zoals Auping, Caresse, Serta, Equilli en natuurlijk Beds & Bedding zelf.

Auping in een beddenwinkel bij Hilversum

Geen beddenwinkel is compleet zonder Auping

In onze beddenwinkel vlakbij Hilversum biedt Auping een uitgebreid assortiment aan. Van een comfortabel kussen tot een complete boxspringset, alles voor uw slaapcomfort vindt u bij ons. Vier de 50e verjaardag van de Auping Auronde bij ons in Baarn!

Betaalbare luxe van Caresse in Hilversum

Als uw beddenwinkel keuze nabij Hilversum, biedt Beds & Bedding u Caresse boxsprings aan. Deze kwalitatief hoogstaande boxsprings hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en kunnen naar wens uitgevoerd worden met verschillende soorten topmatrassen.

Equilli Support flex is de beste matras voor rugklachten

Equilli in onze beddenwinkel

Voor de inwoners van Hilversum die op zoek zijn naar ergonomisch perfect slapen, bieden de matrassen van Equilli een oplossing. Deze matrassen worden op maat gemaakt naar aanleiding van een slaapscan die de indruk van uw lichaam meet, een uniek aanbod in deze beddenwinkel in de buurt van Hilversum.

Beddenwinkel Hilversum Serta dealer

Luxe hotelbedden van Serta voor uw thuis in Hilversum

Serta’s luxe hotelbedden zijn een pronkstuk in het assortiment van onze beddenwinkel. Van stoffen en kleuren tot matrassoorten, Serta biedt uitgebreide personalisatieopties. Van Serta hebben we ook de Express en Limited series in onze beddenwinkel dichtbij Hilversum staan. Deze modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Beds & Bedding is de beste beddenwinkel vlakbij Hilversum

Natuurlijke matrassen vlakbij Hilversum

Als beddenwinkel nabij Hilversum biedt Beds & Bedding een unieke selectie aan handgemaakte matrassen van natuurlijke materialen. Volledig vrij van lijm, schuim en chemicaliën. Deze matrassen bieden een uitstekend slaapklimaat dankzij de dikke lagen wol, katoen, hennep en vlas. Met name hennep is bijna een wondermateriaal te noemen. Het verbruikt slechts zeer weinig water tijdens het groeiproces en het productieproces breekt meer CO2 af dan aan uitstoot wordt veroorzaakt. In de luxere modellen worden zelfs mohair en paardenhaar gebruikt.

Luxe bedtextiel

Luxe bedtextiel in Hilversum en omstreken

Voor de bewoners van Hilversum biedt Beds & Bedding ook het luxe bedtextiel van Mirabel Slabbinck en Signoria Firenze aan. Deze items kunnen in onze beddenwinkel volledig op maat, kleur en materiaal worden afgestemd om een perfecte match met uw bed te vormen. Zo kunt u echt ieder detail zelf bepalen. Van de kwaliteit van de gebruikte katoen, tot de kleur van het doek. Het is zelfs mogelijk om een complet custom dekbedovertrek te ontwerpen.

Úw beddenwinkel in de buurt van Hilversum!

Beds & Bedding Nijhof Baarn, met gratis parkeergelegenheid voor de deur en een breed assortiment van hoogwaardige merken, is de ideale beddenwinkel voor iedereen in en rond Hilversum. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, matras, of luxueus bedtextiel, u vindt het allemaal bij ons. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom dichtbij Hilversum!

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies