Auping Elite matras

vanaf1.845,00

De Auping Elite is voor 80% circulair. De ideale combinatie van het beste comfort en vriendelijk voor de natuur. De Vita Talalay Origins is een extreem zuivere, en duurzame, natuurlatex met een super soepel comfort. Hierdoor voelt uw nieuwe Auping Elite matras heerlijk zacht en verend aan.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Koel en fris

Als u het ’s nachts snel warm heeft past Auping Elite perfect bij u! Dankzij de opbouw zonder schuim en lijm ventileert deze matras uitstekend. Dit is ook nog eens belangrijk voor de vochtregulatie. Hierdoor slaapt u altijd koel en droog! Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw nachtrust!

Voor úw lichaam

Er is voor iedereen een geschikt Auping Elite matras. Er zijn namelijk vier verschillende bodytypes beschikbaar in ieder drie stevigheden. Dus ongeacht uw postuur kunnen we altijd de geschikte ondersteuning voor u vinden. De beste combinatie maakt u

 • A – Is geschikt voor mensen met smallere schouders en bredere heupen.
 • I – Is speciaal gemaakt voor mensen waarbij de schouders, heupen en taille ongeveer even breed zijn.
 • X – Als u bredere schouders en heupen heeft, maar een smallere taille is dit het perfecte matras.
 • V – Is hét matras voor mensen met brede schouders en smallere heupen.

De juiste stevigheid Auping Elite

Bij de bovenstaande BMI-tabel kunt u de juiste stevigheid vinden voor uw eigen Auping Elite matras. Als u deze tabel aanhoudt en combineert met het goede bodytype bent u altijd verzekerd van een optimale ondersteuning!

Heel persoonlijk

Ook als u gezellig met uw partner op één groot matras wil slapen, kunt u toch allebei een persoonlijke ondersteuning krijgen als u kiest voor Auping Elite. Eigenlijk krijgt u dan twee matrassen in een grote hoes.

Auping Elite online bestellen

Het allerliefste zien wij u terug in een van onze winkels. Maar als u liever online uw Auping Elite besteld kan dat uiteraard ook! In onze configurator kunt u het matras volledig personaliseren. Na bestelling wordt uw nieuwe matras speciaal voor u gemaakt! Hierdoor kan uw bestelling ongeveer 4 tot 5 weken duren. Maar dan weet u ook zeker dat u heerlijk kunt slapen op uw eigen, gloednieuwe, Auping Elite!

Heeft u toch liever een persoonlijk advies? Dan kunt u altijd binnenlopen in een van onze vestigingen. Als u zeker wil weten dat we alle tijd voor u hebben, kunt u een proefligafspraak maken.

Extra informatie

Merk

Comfortzones

3 Comfortzones

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Productgarantie

5 Jaar Pro-Rata

Voor verstelbare bodem

Ja

Ondersteuningsklasse

Gemiddeld postuurSlank postuurZwaar postuur

Comfortklasse

Soepel comfort