Vispring Regent matras

vanaf5.243,00in de maat 80 x 200cm

Een luxebed dat comfort en ondersteuning verenigt, met de zachtheid van Shetland wol en de luister van moerbeizijde.
Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

De Vispring Regent is met de hand gemaakt. Vispring heeft ervoor gekozen het productieproces niet te automatiseren en is zo trouw gebleven aan het ambacht. Matrassen worden met de hand gestikt en gevuld, en dezelfde gebogen naalden worden gebruikt om de pocketveren aan elkaar te hechten. Dit garandeert handgemaakte kwaliteit. Voor ieder bed.

De Vispring Regent bevat alleen natuurlijke materialen.

De Vispring Regent matras is perfect voor mensen die ’s nachts snel warm worden of veel zweten. Dit model is gevuld met weelderige dikke lagen echte zijde, mohair, katoen, paardenhaar en Shetland wol. Het is daardoor uitstekend in staat om temperatuur en vochtigheid te reguleren. Dit maakt het mogelijk voor u om aangenaam en gezond te slapen! De 545 veren per m2 in het matras zijn ontworpen om zich naar het lichaam vormen, zodat u overal optimaal ondersteund wordt. Dit Regent matras is uniek vanwege de manier waarop de veren van rand tot rand zijn genaaid. Dit matras heeft dus meer ligoppervlak dan andere matrassen!

Shetland wol

De Vispring Regent boxspring is voorzien van het fijnste Shetlandwol. Daar is een goede reden voor. Shetland wol heeft een aantal gunstige eigenschappen. Bijvoorbeeld een goede temperatuur- en vochtregulatie. Dit materiaal maakt uw bed veel comfortabeler. Dit is mede te danken aan het gunstige slaapklimaat. Wanneer u op dit bed slaapt, zult u nooit meer klagen over een te hoge of te lage temperatuur. Shetland wol is absorberend en snel drogend. Op deze manier blijft uw Vispring Regent matras altijd schoon en droog. Dit voorkomt dat de huisstofmijt zich kan installeren! Deze wol is ook nog eens heel hygiënisch. Wolvet, ook wel lanoline, reinigt zichzelf.

Paardenhaar

De langste vezel die in de natuur te vinden is, is paardenhaar. Dit materiaal is al eeuwenlang gebruikt voor het maken van bedden en matrassen. De natuurlijke elasticiteit van paardenhaar maakt het uitermate geschikt om te gebruiken in luxe bedden. Dankzij de toevoeging van deze veertjes zal de matras nog jarenlang zeer comfortabel zijn.Dit fantastische materiaal wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de Vispring Regent boxspring.

Katoen

De constructie van de Vispring Regent matras maakt gebruik van katoen. Katoen is een van de beste stoffen om te gebruiken omdat het zorgt voor goede luchtcirculatie. Hierdoor blijft uw bed droog en schoon. Katoen is niet alleen sterk, maar ook een duurzame stof die lang meegaat. Dit zorgt ervoor dat uw bed langer meegaat. De Vispring Regent boxspring is een kwalitatief hoogwaardig product en dat is terug te zien in de 30 jaar garantie die erop rust!

Zijde

Zijde is extreem sterk. Maar nog belangrijker voor uw slaapcomfort is het feit dat zijde anti-allergisch werkt, koel blijft wanneer het warm is en jarenlang mee gaat.

Mohair

Mohair is een superwol. Deze wol komt van de angorageit en heeft alle eigenschappen van gewone scheerwol. Maar dan beter! Dit komt omdat Mohair een fijnere vezel heeft. De haren zijn fijner dan bij schapenwol of kameelhaar.

De Vispring Regent matras wordt met de hand gemaakt

Alle Vispring Regent boxsprings worden met de hand in Plymouth gemaakt. Net als de matrassen zijn ze gemaakt met de kennis en vaardigheden die al generaties lang worden doorgegeven. Elk slaapsysteem wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en aandacht voor detail vervaardigd. Het eindproduct moet ultiem comfort bieden.

Uw Vispring Regent bij Beds & Bedding kopen

Als enige bedrijf in de Benelux beschikken wij over drie complete Boutiques, waar de Vispring Regent op u staat te wachten. Wij staan u met alle plezier bij in het verkennen van de uitgebreide collectie van dit fantastische merk. Wij kunnen u ook helpen bij het uitzoeken van de juiste stoffering en het perfecte hoofdbord. Wilt u niet langer wachten? Plan dan een vrijblijvende adviesafspraak in!

Extra informatie

Merk

Garantie

30 Jaar garantie

Bijzonderheden

3 Rijen met de hand uitgevoerde side-stitchingRand tot rand geveerd

Breedte

80cm90cm100cm120cm140cm160cm180cm200cm

Lengte

200cm210cm220cm

Winkel

AlmereAmstelveenZaandam

Draaien en keren

Aanbevolen, elke 6 tot 8 weken

Comfortgarantie

Productgarantie

30 Jaar op veerbreuk

Voor verstelbare bodem

Nee

Ondersteuningsklasse

Gemiddeld postuurSlank postuurZeer zwaar postuurZwaar postuur

Comfortklasse

Soepel comfort

Kern

585 Pocketveren per m2

Tijk

Damast

Hoogte

29cm +/- 2cm