Vispring

Wie al eerder op een bed van Vispring heeft geslapen weet hoe comfortabel deze zijn. Dit heeft te maken met de unieke constructie en materiaalgebruik van de slaapsystemen. Ieder Vispring bed wordt namelijk volledig met de hand gemaakt. Maar ook nog eens met alleen maar de allerbeste natuurlijke materialen. Dit heeft een aantal zeer grote voordelen:

  • Groter comfort
  • Langere levensduur
  • Beter slaapklimaat
  • Maatwerk is mogelijk

Hier zullen wij verder op de pagina dieper op in gaan. Want deze voordelen gelden voor álle producten van Vispring. Zoals de:

  • Boxsprings
  • Matrassen
  • Toppers

Méér comfort

Handwerk en materialen uit de natuur zorgen voor een extreem hoog comfort. Dit komt omdat Vispring de, zelfgemaakte, pocketveren in een honingraatvorm verwerkt. Waarbij het veersysteem van rand tot rand loopt. Dit is onmogelijk te realiseren in een slaapsysteem dat in een fabriek wordt gemaakt aan de lopende band. Wanneer de vering tot aan de randen komt, zorgt dit ervoor dat uw bed een groter beslaapbaar oppervlak heeft. Namelijk, het gemiddelde pocketveer matras van 90cm breed heeft maar een vering van 70cm breed. Bij een Vispring matras kunt u de gehele breedte gebruiken! Dat zorgt dus letterlijk voor méér comfort!

Vispring bedden hebben een langere levensduur

Een gemiddeld matras wordt gemaakt met een standaard veersysteem en afgedekt met diverse verlijmde schuimlagen. Schuim heeft een levensduur van ca. 10 jaar waarna het volledig uitgedroogd is. Het wordt dan poreus en brokkelt langzaam af. Hierdoor heeft u ook kans dat de verlijming loslaat. In dat geval ziet u een kuilvorming ontstaan en ongelijkheid in de toplagen. Echter hebben wol en paardenhaar een levensduur van bijna 80 jaar!

Natuurlijk verdient het vanwege hygiënische redenen aanbeveling om het bed eerder te vervangen. Maar dit kunt u door het gebruik van een Vispring topmatras lang uitstellen. En wordt er géén schuim of lijm gebruikt in een Vispring slaapsysteem. Dankzij het ambachtelijke handwerk hoeft u dus ook niet bang te zijn dat de lijm los laat. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe bed.

Uitstekend slaapklimaat

Temperatuur en vochtregulatie spelen een zeer belangrijke rol in de kwaliteit van uw slaap. Dit noemen we samen het slaapklimaat. Ons lichaam is erop ingesteld om slaap te krijgen als het koeler en donkerder wordt. Uw Vispring speelt hierin een belangrijke rol. Want de natuurlijke vulling zorgt ervoor dat u beter slaapt. Dit komt omdat natuurlijke materialen extreem goed zijn in de klimaatbeheersing van uw bed. Vocht- en warmteregulatie staan op een zeer hoog peil. Evenals het ventilerend vermogen. Hierdoor wordt uw bed niet meer te warm of te koud. Maar voelt het altijd precies goed. Het resultaat is dus dat u sneller in slaap valt en ook beter uitrust doordat u dieper slaapt.

Uw Vispring wordt op maat gemaakt

Omdat iedere Vispring speciaal op bestelling wordt gemaakt is het mogelijk om het bed volledig aan uw eigen wensen aan te laten passen. Heeft u een hemelbed waardoor er uitsparingen in de matras moeten komen voor de staanders? Dat is natuurlijk geen probleem. Speciale afmetingen en vormen zijn altijd mogelijk. Wij kunnen dus voor iedere situatie een oplossing op maat vinden. Zeker wanneer u heerlijk wil slapen aan boord van uw boot of jacht is dit een uitkomst. Dan komen wij ter plekke meten en een mal maken. Zodat u altijd zeker weet dat uw nieuwe bed perfect past!

Vispring Collectie

Dankzij de uitgebreide collectie van Vispring kunnen we voor iedereen een geschikt slaapsysteem vinden. Zo zijn er verschillende boxsprings, matrassen, topmatrassen en hoofdborden beschikbaar die we kunnen combineren om het ideale bed voor u samen te stellen. Natuurlijk geven wij daar een persoonlijk advies in, waarbij we kijken naar de voorkeuren van u en uw partner.

Boxsprings

Complete Vispring boxsprings zijn uitgezocht met de ideale combinatie van matras en boxspringbodem. Zo zijn wij er zeker van dat het optimale comfort wordt bereikt in het totale slaapsysteem. Natuurlijk kunnen wij dit nog verder personaliseren door het (eventueel) toevoegen van een topmatras en het uitzoeken van het juiste hoofdkussen en hoeslaken. In onze Vispring Boutiques vindt u de grootste collectie van Nederland, van Baronet Superb tot Diamond Majesty.

Matrassen

Uw nieuwe Vispring matras is ultiem comfortabel. Maar welk model past het beste bij u? In de uitgebreide collectie kunt u zowel een zeer soepel slaapcomfort vinden als een stevige ligging. Omdat wij alle modellen in onze showroom voor u klaar hebben liggen kunt u deze zelf proberen en testen. Wij helpen hier uiteraard in met een goed advies. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn? Dat is geen probleem, want binnen 90 dagen bieden wij u gratis de mogelijkheid aan om van hardheid te wisselen.

Topmatrassen

Als u écht het allerbeste slaapcomfort wil én de levensduur van uw bed wil verlengen. Dan kunt u als echte finishing touch ook een Vispring topper aanschaffen bij uw bed. Er zijn vier verschillende modellen beschikbaar die speciaal gemaakt zijn om met bepaalde matrassen te combineren. Ook deze toppers zijn allemaal zelf te testen in onze beddenspeciaalzaak.

Vispring Boutique

Als Beds & Bedding zijn we er trots op dit prachtige merk te mogen verkopen. Maar wij zijn niet zomaar een verkooppunt. Als officiële Vispring Boutique krijgt u bij ons een paar voordelen… Zo zijn wij als échte partner uitstekend getraind door Vispring. Onze adviseurs hebben een rigoureuze instructie gekregen in Engeland waar zij ook zelf hebben mogen proeven aan wat er bij komt kijken om deze luxueuze bedden met de hand te maken.

Ook krijgen we voorrang qua levertijden en krijgen volop medewerking om u een zo goed mogelijke service te verlenen. Waaronder alle maatwerk mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Bij Beds & Bedding en Vispring staat maar één persoon op nummer 1. En dat bent u, onze klant.

Kom daarom langs in onze speciaal ingerichte studios. Ga proefliggen en ervaar uit eerste hand waarom slapen op een Vispring een bijzondere ervaring is. Want voor u het weet, staat uw nieuwe bed in uw eigen slaapkamer!

Weergave 1–16 van 31 resultaten