Equilli Support Flex matras

Het Equilli Support Flex matras wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De heup-, schouder- en taillezone worden op de juiste afmeting en stevigheid voor u in uw slaapsysteem gezet. De pocketveren basis is altijd de juiste stevigheid en de comfortlaag kunt u ook nog eens zelf uitzoeken! Of u nu van een stevig of een zacht matras houdt. Ergonomisch ligt u altijd perfect!

Ook heeft u nog een jaar slaapgarantie dankzij het unieke Slaapcontract!

vanaf1.995,00in de maat 70 x 200cm 1.795,50

Levertijd ca. 6 weken
Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Wanneer u kiest voor de beste ergonomie op slaapgebied is de Equilli Support Flex matras speciaal voor u! U kunt in een van onze winkels een Personal Sleep Scan laten maken en vervolgens wordt het matras voor u op maat gemaakt.

Zo geeft de scan de ideale stevigheid van de pocketveren basislaag, maar ook wat de perfecte zone-indeling is voor uw lichaam én uw favoriete slaaphouding. De elementen die aangepast worden zijn o.a. de pocketvering basislaag, de ingebouwde comfort topper en de heup-, schouder en taillezone.

De Equilli Support Flex matras slaapgarantie

Omdat het Equilli Support Flex matras is opgebouwd uit losse modules zijn deze eenvoudig te wisselen. Daarom bieden we een slaapgarantie van maar liefst 365 nachten! En krijgt u in totaal maar liefst vijf jaar korting op deze modules!

Vindt u de schouderzone nog net even te hard? Deze kan dan kosteloos omgeruild worden voor een zachtere. Maar ook als u in jaar vier nog een module wil ruilen krijgt u hier maar liefst 40% korting op.

Equilli matras - Modules

Korting op de modules volgens het slaapcontract:

 • Jaar 1: 100%
 • Jaar 2: 80%
 • Jaar 3: 60%
 • Jaar 4: 40%
 • Jaar 5: 20%

Altijd lekker slapen op uw Equilli Support Flex matras

Het slaapcontract is dus een echte uitkomst als u waarde hecht aan een goede nachtrust. Zo kunt u het matras aanpassen wanneer nodig. Bent u iets afgevallen? Kies voor zachtere zones. U bent altijd welkom in een van onze winkels voor een check up scan.

De Personal Sleep Scan

Equilli Sleepscan indrukmeting

In een van onze winkels kunnen we in mum van tijd een persoonlijke lichaamsscan maken. Hierbij maken we eigenlijk een indrukmeting van uw lichaam. Dit doen we op twee lighoudingen. Als u uw op rug ligt en als u  op uw zijkant ligt. Vervolgens vragen we wat uw favoriete slaaphouding is. Met die informatie kan onze software razendsnel uitrekenen welke modules er nodig zijn om uw eigen op maat gemaakte schouderzone in uw Equilli Support Flex matras te laten maken.

Uw eigen Equilli Support Flex matras uitzoeken

Met alle mogelijkheden die er zijn kan het soms duizelen. Dat begrijpen wij als geen ander. Gelukkig is het erg eenvoudig om uw nieuwe Equilli Support Plus matras uit te zoeken. Dankzij een combinatie van hightech meetapparatuur en een persoonlijk advies van onze goedopgeleide slaapadviseurs kunt u ervan op aan dat u heerlijk slaapt!

1. Afspraak

Equilli Persoonlijk gesprek

Voor uw eigen Equilli Support Flex matras is het belangrijk dat u de tijd neemt om naar een van onze winkels te komen. Hier kunnen we alles laten zien en voelen.

2. Meten

Equilli Sleepscan

In 1 minuut meten we uw lichaamsprofiel en slaaphouding met onze Sleep Scan. U hoeft alleen maar even van uw rug naar zij te draaien. Onze computer doet de rest!

3. Proefliggen

Equilli Proefliggen en advies

Na de meting kunt u uw matras op maat meteen testen in de winkel. Met uw eigen voorkeuren als finishing touch. Zo kunt u zelf kiezen wat voor afdeklaag u wenst.

Ook als tweepersoons matras

Equilli Support matras 2-persoons

Als u en uw partner allebei heerlijk willen slapen kiest u voor een tweepersoons Equilli Support Flex matras met ieder een eigen gepersonaliseerde kant. Zo kunnen uw partner en u allebei een eigen scan laten maken én volledig op maat uit laten voeren. Ook als u bijvoorbeeld een Flex en een Plus wil combineren is dit mogelijk.

Uw kussen op maat

Bij iedere meting die we doen, meten we tegelijkertijd welk soort kussen het beste bij u past. Zo kunnen we uw Equilli Support Flex matras en uw hoofdkussen perfect op elkaar afstemmen.

Naast de vorm van uw hoofd en nek speelt ook de diepte waarmee uw schouders in de matras wegzakken een belangrijke rol. Het juiste kussen zorgt ervoor dat uw hoofd en nekwervels in het verlengde liggen van uw wervelkolom.

Extra informatie

Merk

Bijzonderheden

BodyScanSlaapgarantie

Breedte

70cm80cm90cm100cm120cm140cm160cm180cm200cm

Lengte

200cm210cm220cm

Comfortzones

Taille, Heup, Schouder, Op maat gemaakt

Wasbare tijk

Op 40 graden wasbaar

Anti-Allergisch

Ja

Comfortgarantie

Productgarantie

5 Jaar waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar Pro-Rata

Voor verstelbare bodem

Ja

Ondersteuningsklasse

Gemiddeld postuurSlank postuurZwaar postuur

Kern

7-Zone thermisch geharde pocketveren

Tijk

100% Lyocell veredeld met Purotex® probiotica

Hoogte

26cm