• Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies

Over Beds & Bedding

Beddenspeciaalzaak sinds 1953

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en vitaal leven en optimale prestaties. Wie kiest voor ultiem slaapcomfort voelt zich thuis bij beddenspeciaalzaak Beds & Bedding. Al sinds 1953 helpen wij met ons familiebedrijf onze klanten bij het kiezen van het juiste slaapsysteem en beddengoed op basis van persoonlijke wensen en behoeften. Een team van zeer toegewijde en deskundige medewerkers staan voor u klaar met persoonlijke aandacht, onafhankelijk en ongedwongen advies en service zoals het hoort.

Net als onze klanten geloven wij in kwalitatief hoogwaardige slaapproducten en persoonlijk slaapcomfort. Vakmanschap om van te genieten en dat zijn geld waard is. Daarom treft u in onze grote showrooms dan ook een zeer ruime aanbod van de allerbeste merken. Ontdek het zelf!

Waarom kiezen voor Beds & Bedding?

 1. Grootste assortiment A-merk bedden(goed) in Nederland
 2. Kwaliteit gegarandeerd
 3. Onafhankelijk en ongedwongen advies
 4. Intense focus op klanttevredenheid
 5. Eigen Bezorg- & Montageservice

1) Grootste assortiment A-merk bedden(goed) in Nederland

In één winkel een groot aantal bedden en matrassen testen en vergelijken? Daarvoor moet u bij Beds & Bedding zijn. Wij hebben het grootste assortiment A-merken in Nederland. Van een groot aantal merken hebben wij zelfs de complete collecties in huis. Dat is ongekend in Nederland! Wij verzekeren u dat testen, vergelijken en vervolgens de juiste keuze maken bij Beds & Bedding een stuk makkelijker is.

2) Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit is bij Beds & Bedding gegarandeerd. Bij ons treft u uitsluitend hoogwaardige producten. Op deze manier weten wij zeker dat wij u dat een goede nachtrust tegemoet gaat en iedere dag weer vitaal opstaat.

3) Onafhankelijk en ongedwongen advies

Onze klanten vertrouwen ons met hun nachtrust. En dat nemen wij serieus. Met 65 jaar ervaring in het verkopen van bedden en beddengoed en onze doorlopende investering in de ontwikkeling van onze kennis bent u bij ons verzekerd van deskundig advies. En dankzij ons uitgebreide merkenpalet heeft u een enorme keuzevrijheid. In combinatie met onze commissieloze en ongedwongen manier van verkopen kunt u ervan op aan dat wij u écht objectief en onafhankelijk adviseren.

4) Intense focus op klanttevredenheid

Sinds de oprichting van ons bedrijf hanteren wij een ongekende focus op klanttevredenheid. Wij zijn dan ook trots op onze reputatie van een bijzonder hoog serviceniveau. Lees zelf recensies van onze klanten. Wij zien ernaar uit om ook uw recensie hieraan te mogen toevoegen.

5) Eigen Bezorg- & Montageservice

Het installeren van een compleet bed dat laten wij niet aan een externe partij over. Wij hebben zelf vakmensen in dienst om uw bed te bezorgen en volledig te monteren. En zij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

Grote showrooms in Amstelveen en Zaandam

U treft twee grote showrooms van Beds & Bedding in Amstelveen (1.500m2) en Zaandam (1.800m2). In deze twee grote winkels vindt u complete collecties van vele bekende beddenmerken. En u kunt gratis parkeren voor de deur. U kunt dus met een gerust hart ruim de tijd nemen om het bed van uw dromen uit te zoeken.

Maar het belangrijkste is dat u deskundig en vriendelijk wordt geholpen. Namelijk, u wilt gewoon lekker slapen en uitgerust weer opstaan. Daarom zijn wij trots op het advies dat wij geven. Als beddenspeciaalzaak zijn wij dat aan onze stand verplicht.

Bezoek onze winkelpagina’s voor meer uitgebreide informatie over de betreffende vestigingen, inclusief adressen en openingstijden.

 • Gratis bezorging en montage
 • Hoge klanttevredenheid
 • Private Shopping
 • Persoonlijk slaapadvies