Serta

Serta is het grootste beddenmerk ter wereld. Dat zijn ze niet zomaar geworden. De Amerikaanse multi-layer matrassen slapen heerlijk en het design van de boxsprings straalt pure luxe uit. Ontdek Serta bij Beds & Bedding. Deze typisch Amerikaanse bedden zijn buitengewoon comfortabel. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 4000 hotels wereldwijd voor Serta hebben gekozen. Waaronder aansprekende namen zoals het Waldorf Astoria, het ultra luxe Bellagio hotel en alle Hilton hotels in de Verenigde Staten. Wellicht heeft u zelfs al eens op een echt Serta bed geslapen zonder dat u het wist!

Serta is Tailormade

Als wij zeggen tailormade, dan bedoelen we dat ook echt. Al uw wensen zijn mogelijk. Of u nu een los matras wenst, of juist een volledig bed. Dankzij de grote stoffencollectie kunt u een geheel eigen twist aan uw slaapkamer geven. Zelfs als u uit onze standaard collectie niet kunt kiezen, kunnen we altijd nog uw eigen stof aanleveren bij de fabriek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle Serta bedden worden dus gemaakt volledig naar specificatie. Het is dus ook mogelijk om extra grote boxsprings te laten maken. Of een hoofdbord dat de gehele muur in beslag neemt. Als u een wens heeft voor uw slaapkamer, dan kunnen wij daaraan voldoen. Laat het ons weten!

Serta matrassen slapen heerlijk

Dat de meeste bekende en luxe hotels ter wereld al voor Serta gekozen hebben zegt misschien al iets… Het slaapcomfort is buitengewoon goed. Ongeacht voor welk matras u kiest kunt u genieten van een zeer goede ondersteuning. Maar ook van het feit dat deze matrassen niet meer gedraaid en gekeerd hoeven te worden. De No-Turn matras is immers uitgevonden in Amerika! Ook is het zeer eenvoudig om uw bed op te maken of te verschonen dankzij de pillow-top topmatrassen.

De dubbelgeveerde Royalty serie biedt het summum aan slaapcomfort. Dankzij de MiraCoil basisvering en de pocketgeveerde ondersteuningslaag. De enkelgeveerde Splendid modellen zijn ook uitstekend geschikt voor de elektrisch verstelbare boxsprings. Beide series zijn te combineren met vier soorten toppers. Zo zijn er uiteindelijk acht verschillende American Series Serta matrassen. In onze winkels vind u ze allemaal!

Welke van onze comfortabele Serta matrassen u ook kiest. De American Dream was nog nooit zo dichtbij.

Bedden en boxsprings

Het is natuurlijk ook mogelijk om een compleet slaapsysteem aan te schaffen. Alle complete Serta boxsprings worden opgebouwd uit een aantal onderdelen. Waaronder natuurlijk de matrassen. Maar ook de boxsprings vormen een belangrijk onderdeel van het slaapcomfort. Maar als u af en toe nog even wil lezen of TV kijken kunt u ook nog kiezen voor een elektrisch verstelbare uitvoering.

Het oog wil natuurlijk ook wat. Dus u kunt kiezen voor een van de hoofdborden uit de Luxury Collection. Hier vindt u de luxueuze gecapitonneerde en extra grote hoofdeinden. Als het allemaal wat simpeler mag kunt u natuurlijk ook terecht bij de Comfort modellen. En als u waarde hecht aan een snelle levertijd en een vriendelijke prijs is er de Limited Collectie zoals de Classico en de Magnifique. 100% Serta comfort, vaste sets en snel leverbaar! En dan ook nog eens met een leuke korting! Desgewenst zijn deze bedden zelfs op afbetaling leverbaar.

Afhankelijk van welke uitstraling u kiest voor uw nieuwe Serta boxspring bed, kunt u ten slotte gaan voor moderne of klassieke pootjes. Er is een zeer ruime keus. Van verchroomde designpootjes tot klassiek hout.

Ook voor de slaapkamer accessoires kunt u bij Serta terecht. Bedbankjes, bedkoffers, nachtkastjes en hockers. Alles is mogelijk. Eventueel in dezelfde kleur als uw boxspring, of juist in een contrast kleur of hout. Kom daarom snel eens langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Een echte Serta is handgemaakt

Om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, is er maar een mogelijkheid. Alle Serta producten worden met de hand gemaakt. Want alleen op die manier kunnen we voorzien in alle maatwerk opties én de kwaliteit op een hoog peil houden.

Dankzij het ambachtelijke handwerk kunnen wij er zeker van zijn dat ieder detail perfect is uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de sierstiksels die in het oog vallen bij het hoofdbord, de biezen op de boxspring Magnum. Of de ritssluiting waarmee de topmatras gefixeerd wordt. Een verschuivende topper behoort bij Serta dus tot het verleden!

Outlet

Omdat we bij Beds & Bedding de showroom altijd actueel houden, hebben we bijna het gehele jaar door aantrekkelijk geprijsde Serta Outlet boxsprings in de winkel staan. Deze showroommodellen hebben over het algemeen een half jaar tot een jaar in de winkel gestaan. Maar zijn nu met een zeer aantrekkelijke korting te verkrijgen. Soms met wel tot 50% korting op de adviesverkoop prijs!

Natuurlijk kunnen de outlet modellen ook snel geleverd worden. Vaak al binnen enkele dagen! Dat betekent heerlijk voordelig slapen zonder te wachten. Nieuwsgierig naar welke outlet modellen we nu op voorraad hebben?

Zes Sterren Serta Dealer

Al onze winkels zijn echte zes sterren dealers! Dat betekent dat we een streepje voor hebben op andere dealers. Dat uit zich in een groot voordeel voor u! Want onze verkopers zijn uitstekend getraind door Serta. De gehele collectie is aanwezig én wij doen mee met alle acties.

Ook als u van wat verder weg komt bent u meer dan welkom bij ons. Bij beide locaties kunt u gratis parkeren voor de deur. Zodra u binnenkomt, wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie. Vervolgens nemen we uitgebreid de tijd om u van een goed en passend advies te voorzien. Waarbij in eerste instantie de focus ligt op het optimale slaapcomfort. Uiteindelijk werken we dan ook toe naar de styling van uw Serta boxspring en eventueel de gehele slaapkamer.

Bij ons is alles mogelijk. Dus wacht niet te lang en kom deze zes sterren Serta winkels snel eens opzoeken!

Weergave 1–16 van 60 resultaten