Auping

Auping dekbedovertrek

Auping bij Beds & Bedding

Kiezen voor een Auping slaapsysteem is kiezen voor kwaliteit en comfort. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van dit echte Nederlandse merk. Waarbij u alle matrassen in alle stevigheden zelf kunt testen en voelen. Beds & Bedding is al tientallen jaren lang een enthousiaste Auping dealer. In die tijd is er een enorme kennis ontstaan over deze origineel Nederlandse beddenfabrikant en over de producten. De bedden, matrassen, boxsprings, toppers, accessoires en het beddengoed van Auping hebben voor ons geen geheimen meer!

Dankzij deze enorme knowhow kunt u bij Beds & Bedding altijd vertrouwen op een goed advies. Het hoge comfort, de uitstekende kwaliteit, korte levertijden en zeer goede service maken Auping tot een echte favoriet bij ons!

Auping bedden

De bedmodellen zijn natuurlijk waar Auping bekend om staat. Dankzij de grote variëteit aan designs is er altijd een model te vinden dat mooi staat in uw slaapkamer! Bij ons kunt u al deze Auping bedden zelf in de winkel zien en testen. Natuurlijk helpen wij u graag met een persoonlijk advies. Deze modellen zijn te combineren met alle matrassen en spiraalbodems van Auping.

Auping Auronde bed

Auronde

De designklassieker uit de collectie. Al sinds 1973 is Auping Auronde aanwezig in het assortiment van Auping. Dit kwaliteitsbed is opgebouwd uit beuken multiplex en is zo sterk als een huis! Dankzij het tijdloze ontwerp is Auronde nog net zo mooi als tijdens de introductie. Verkrijgbaar in drie hoogtes, diverse beits- en lakkleuren en als deelbare uitvoering kunnen we dit bedmodel precies aanpassen aan wat u nodig heeft. Dankzij de verkrijgbare accessoires zoals aanhaaktafeltjes, hoofdborden en achterelementen is de Auronde volledig naar uw smaak samen te stellen.

Auping Essential

Essential

Essential heeft de Red Dot Design Award gewonnen, en dat is niet voor niets! Het ranke ontwerp geeft een lichte, luchtige, uitstraling aan uw slaapkamer. Essential is leverbaar met een houten hoofdbord, een gestoffeerde variant, of zelfs zonder hoofdbord. Het gestoffeerde model is leverbaar in alle stoffen van de boxspring collectie. Er zijn dus erg leuke combinaties te maken tussen hoofdbord en frame, helemaal omdat u voor beiden een andere kleur kunt kiezen! Zelfs de verhogingsset kunt u in een contrastkleur of toon-op-toon bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek hier de Auping Essential.

Auping bed Original

Original

Original is puur. Dit supportframe laat de spiraalbodems op de voordeligste manier uitkomen. Strak design, altijd in Pure Black. Auping Original is te combineren met een gestoffeerd hoofdbord in twee hoogtes en twee breedtes. Zo kunt u mooie combinaties maken tussen het zwarte frame en de vele stoffen uit de boxspring collectie. Dankzij de verhogingsset kunt u dit model 7cm ophogen als u daar behoeft aan heeft.

Auping bed Noa

Noa

Het Auping Noa Bed is ontworpen door Eva Harlou. De combinatie van Scandinavisch design en de échte Auping kwaliteit is ongekend goed. Noa is verkrijgbaar met een 'open' of gesloten hoofdbord en in meerdere beitstinten. De natuurlijke uitstraling geeft een warme sfeer aan iedere slaapkamer. Terwijl u het Noa bed natuurlijk kunt combineren met een matras en spiraalbodem naar wens.

Auping bed Noble

Noble

De Auping Noble is de meest recente aanwinst in het bed programma. Dit bed is gemaakt van duurzaam, massief, eikenhout. Dankzij de degelijkheid gaat Noble generaties lang mee! Toch is ook dit model weer een echt designbed geworden. Noble heeft zelfs de Archiproduct design award gewonnen.

Auping boxsprings

Een boxspring is eigenlijk simpelweg een bedbodem met een eigen veersysteem. In het geval van een Auping boxspring is dat altijd een pocketvering bevestigd bovenop de spiraalbodem. Hierdoor is de ventilatie uitmuntend, zeker voor een boxspring! De boxspring wordt gestoffeerd in een van de vele stoffen naar keuze. U kunt kiezen om deze bedbodem te  gebruiken in combinatie met een traditioneel (wit) matras, of met een matras in de kleur van het bed gestoffeerd en een topper.

Auping boxspring Kiruna

Kiruna

Kiruna is het meest luxueuze gamma binnen de Auping boxsprings. Deze matrassen en topmatrassen worden geplaatst op de Auping boxspring en zijn voorzien van natuurlijke afdeklagen zoals wol of paardenhaar. Kiruna kunt u combineren met de speciale Kiruna hoofborden, of met alle Original boxspring hoofdborden. U kunt ook kiezen om de matras af te werken met biezen, of zonder.

Auping boxspring Criade

Criade

Criade modellen zijn de designbedden van de boxspring collectie. Moderne hoofdborden, aluminium pootsystemen in meerdere kleuren en eigentijdse accenten. Een Auping Criade boxspring is volledig te personaliseren. Hierbij kunt u mooie combinaties maken door te spelen met het kleur van het frame en de stoffering van de boxspring. Het is ook mogelijk om het matras in een andere stofgroep of tint te bestellen. Maar wat u ook kiest, dankzij een advies op maat slaapt u altijd heerlijk op uw eigen Criade boxspring!

Auping boxspring Original

Original

De Original serie zijn de traditionele boxspring modellen van Auping. De pootjes staan iets naar binnen waardoor het lijkt alsof de bedbodems boven de grond zweven. Dankzij de diverse verkrijgbare hoofdborden en stoffen kunt u ook de Original combineren zoals u wil. Natuurlijk beschikt ook de Original over de pocketgeveerde boxspring i.c.m. de spiraalbodem. Dit wordt ook wel A.V.S. genoemd, het Actief Ventilatie Systeem. Dankzij de goede ventilatie slaapt u altijd koel en fris.

Auping matras

Auping matrassen en toppers

Er zijn meerdere Auping matras modellen die ieder in verschillende stevigheden zijn te verkrijgen. Voor de boxsprings worden hier zelfs nog drie gestoffeeerde varianten aan toegevoegd. Natuurlijk kunt u bij Beds & Bedding een persoonlijk advies verwachten. Maar alle Auping matrassen hebben een paar voordelen gemeen! Zo hoeven deze niet meer gedraaid of gekeerd te worden en zijn ze voorzien van een ingebouwde matrasbeschermer.

Omruilgarantie

Bij aankoop van een Auping matras heeft u maar liefst 90 dagen comfortgarantie! Dit houdt in dat u kosteloos éénmalig van stevigheid kunt wisselen. Heeft u bijvoorbeeld een Firm matras gekocht, maar is deze toch te hard? Ruil deze dan om voor een medium uitvoering. Wel vragen wij altijd of u het matras minimaal 4 weken wil proberen. Iedereen moet namelijk wennen aan een nieuw matras. Vergelijk het met kopen van een nieuw paar schoenen. Deze moeten namelijk ook even ingelopen worden voor ze lekker gaan zitten. Een nieuw matras heeft daar ca. 4 weken voor nodig. Daarna moet u wel gewend zijn aan uw nieuwe Auping matras. Als de hardheid dan nog niet prettig voelt, ruilen wij deze met liefde voor u om.

Auping spiraalbodem

Auping Spiraalbodems

Een spiraalbodem is een zeer degelijke en goed ventilerende bedbodem. Voor mensen die het snel warm hebben is dit de best verkrijgbare matrasdrager. Dankzij het open oppervlak is de spiraal maar liefst 80% open. Hierdoor staat de ventilatie op een uitzonderlijk hoog niveau. Het voordeel hiervan is dat u altijd fris en koel slaapt. Natuurlijk is de Auping spiraalbodem verkrijgbaar als een vlak bed, maar er zijn ook diverse elektrisch verstelbare mogelijkheden. Zo is er een variant met een elektrisch verstelbaar rugdeel en een handverstelbaar voeteneind, de 2-motorige variant beschikt over een elektrisch rugdeel én een elektrische knieknik. De 3-motorige optie voegt daar nog een neksteun aan toe!

Auping Outlet

Een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem kan kostbaar zijn. Houdt daarom scherp onze Outlet modellen in de gaten! Dankzij onze grote collectie in beide winkels hebben we altijd een of meerdere modellen in de opruiming staan. Deze bedden zijn nooit beslapen, maar staan al enige tijd in de showroom. Gemiddeld vernieuwen wij een keer per jaar onze collectie. U krijgt dan de kans om onze Auping outlet modellen te kopen met een hoge korting!

De geschiedenis van Auping

Auping is een bedrijf met een lange geschiedenis. De Nederlandse smid Johannes Auping heeft het bedrijf in 1888 opgericht. Dankzij zijn kennis slaapt Nederland al meer dan 130 jaar beter dan ooit tevoren!

Johannes Auping

1888

Het bedrijf is ontstaan in 1888, toen de Deventer smid Johannes Albertus Auping van het Sint Geertruiden Gasthuis in zijn woonplaats de opdracht kreeg hygiënische bedden te leveren in plaats van de tot dan toe gebruikelijke stromatrassen.

Auping spiraal

De Spiraal

Auping leverde bedden met gevlochten staaldraden, die in een metalen frame waren gespannen. Het weven van staaldraad werd gedaan met een constructie die hij zelf had bedacht. Bij zijn levering in 1890 aan het Burgerziekenhuis in Amsterdam, verbeterde hij het ontwerp en zorgde ervoor dat de metalen bedbodem verend was. De producten werden in de handel gebracht onder de naam Auping's stalen gezondheidsmatras.

Auping Deventer

De volgende stap

De fabriek, die Johannes Auping in 1912 bouwde, was tot 2014 gevestigd aan de Laan van Borgele in Deventer. De onderneming verhuisde in dat jaar naar een industrieterrein aan de rand van de stad. In het nieuwe pand zijn grote stappen gezet op weg naar volledige circulariteit.

De Auping Studio van Beds & Bedding Nijhof Baarn

Uw Auping bij Beds & Bedding kopen

Als u interesse heeft in een bed, matras of boxspring van Auping is Beds & Bedding het juiste adres voor u! U kunt hier de diverse modellen zelf zien en proberen. Ook kunt u deze gelijk vergelijken met een van de andere topmerken die wij in huis hebben. Samen met een advies op maat van een van onze slaapadviseurs maakt u hierdoor altijd de juiste keuze. Kom daarom snel eens langs in een van onze beddenwinkels. De koffie staat klaar!

Weergave 1–16 van 172 resultaten