Mahoton Melody kussen

82,50

Natuurlatex kussen met een Dri-release tijk. Deze speciale tijk neemt 40% meer vocht op dan katoen en droogt tot wel 4x sneller. Zo blijft uw kussen gedurende de hele nacht comfortabel. Leverbaar in diverse hoogtes en hardheden.

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Kern van 60% natuurlatex.

De Hoogwaardige elastische latexkwaliteit geeft een optimale hoofd en nek ondersteuning. Zowel voor rug als zijslapers geschikt. Anti allergisch en stofvrij. Keerbaar door de symmetrische vormgeving.

De afmeting van het Melody comfortkussen is 40 x 60cm en hiermee met name geschikt in combinatie met matrassen die voorzien zijn van een schouder comfortzone. Deze beginnen doorgaans 40cm vanaf het hoofdeinde. Het Melody kussen is hiermee uitermate geschikt voor langere personen. Door de kortere afmeting wordt er meer ruimte gecreëerd in het bed.

Dri-Release® tijk

Door de elastische gebreide structuur van de tijk past het Melody kussen zich uitstekend aan, aan de contouren van nek en hoofd.

Dri-Realease® bestaat uit een speciaal gepatenteerd microgaren dat is samengesponnen met een gering katoen aandeel. Dri-Release neemt ca. 40% meer vocht op dan katoen en droogt tot wel vier maal sneller. Zo voelt de stof comfortabel aan en voorkomt het vochtig worden van de huid. Tevens is de stof voorzien van een Freshguard® behandeling. Door deze moleculaire behandeling worden nare luchtjes ingekapseld. Zo ruikt het kussen ten alle tijden fris.

Extra informatie

Merk

Hoogte

12cm

Vulling

60% natuurlatex

Model

recht

Materiaal tijk

Dri-Release tijk, wasbaar op 60 graden

Wasvoorschrift

Tijk wasbaar op 60 graden

Vormbaar

Nee

Stevigheid

Soft