• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Beddengoed op maat

Bij Beds & Bedding is het ook mogelijk om uw beddengoed op maat te laten maken. Zo kunt u zelf de kwaliteit en de kleur van het doek kiezen. Vervolgens kunt u kiezen uit een van onze basis dessins, of zelf een model ontwerpen! De unieke service om beddengoed op maat te ontwerpen kunnen we alleen in een van onze winkels bieden. Hier kunnen wij u kennis laten maken met de diverse stofsoorten, kwaliteiten en kleuren die beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u kiezen uit een van de standaard dessins, of zelf een uniek ontwerp aandragen! Desgewenst kunnen wij een thema uitwerken voor al het bedtextiel, badtextiel en tafellinnen. Zo bent u er zeker van dat uw dekbedovertrek en hoeslaken precies zijn afgestemd op uw dekbed en matras.

beddengoed op maat

Kies de basiskwaliteit

Het begint bij de basis, de keuze van het doek. Wij bieden de mooiste kwaliteiten katoen. Zoals bijvoorbeeld een satijn van 300TC, tot maar liefst 1010TC! TC staat voor Thread Count, oftewel het aantal draadjes per inch. Maar wij bieden ook beddengoed op maat van percal katoen of linnen.

Een doek van 1010TC bevat dus zéér fijn garen en voelt superzacht en fijn aan. De gebruikte katoensoort is de Giza45 katoen. Deze wordt alleen verbouwd op geselecteerde gronden in de Nijl-vallei. Vervolgens worden de vezels met de hand geplukt en verwerkt. Deze vezels zijn zeer lang en sterk en worden tot een ultra fijn garen gesponnen. Het resultaat is een katoenen doek van ongeëvenaarde kwaliteit met een subtiele glans en een zijdezacht gevoel.

Uw eigen dessin bij beddengoed op maat

Wanneer u voor de luxe van beddengoed op maat kiest, is het mogelijk om zelf een dessin aan te leveren. Of juist voor uni kleuren met enkel een accent. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij helpen u graag om een keuze te maken uit de vele opties. Het is uiteraard ook mogelijk om uw initialen of een monogram te verwerken. Of in het geval van een hotel of Bed & Breakfast om het logo te gebruiken. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kleuren

Een groot voordeel van beddengoed op maat is dat we de kleuren perfect op de slaapkamer en de gebruikte stoffen af kunnen stemmen. Afhankelijk van de kwaliteit van het doek zijn er tot wel 39 kleuren leverbaar! Als het project groot genoeg is, is het zelfs mogelijk om een eigen kleur te laten maken. De afwerking kan op twee manieren geschieden, door middel van een dessin met linten. Of met Madeira borduurgaren. Alle Madeira kleuren kunnen wij gebruiken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat het kleurenschema perfect is.

Uw beddengoed op maat bij Beds & Bedding kopen

Beds & Bedding staat al jaren bekend als een van de grootste experts in beddengoed op maat van Nederland. In onze winkels hebben we hier uitgebreide mogelijkheden voor. Onze deskundige adviseurs kunnen u dus alle mogelijkheden tonen. Door goed te luisteren en te adviseren kunnen zij u helpen om beddengoed op maat voor u samen te stellen.

U bent altijd welkom om vrij binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Het voordeel van een afspraak maken is dat wij gegarandeerd alle tijd kunnen nemen om u alle opties en mogelijkheden te laten zien en voelen. Desgewenst kan dit ook buiten onze gewone openingstijden.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies