• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Beds & Bedding Beddenwinkels

Beds & Bedding heeft eigenlijk een heel simpele missie. Iedereen beter laten slapen! Om dat te bereiken geloven wij niet in een one size fits all aanpak. Omdat iedereen uniek is, verdient iedereen een persoonlijk advies.

Niemand heeft namelijk hetzelfde lichaam, of dezelfde wensen. De een vind een stevig bed prettiger, de ander heeft liever een matras zo zacht als een wolkje. Het is onze taak om u te adviseren en een zo goed mogelijk slaapsysteem uit te zoeken. Zodat u iedere dag opnieuw weer uitgerust wakker wordt!

Beds & Bedding Almere

Beds & Bedding Almere

Bij Beds & Bedding Almere vindt u een uitgebreid aanbod van de beste merken op slaapgebied. Zo vindt u in deze winkel de grootste collectie Auping van Almere en omstreken. Maar ook Serta, Pullman en Vispring staan voor u klaar om zelf te testen. Ons team in Almere verwelkomt u graag!

Beds & Bedding Amstelveen

Beds & Bedding Amstelveen

Beds & Bedding is begonnen in Amstelveen. In een klein winkeltje op de Rembrandtweg zijn wij gestart als dealer van Auping en Pullman. Al snel was het zo’n succes dat we noodgedwongen moesten verhuizen naar een veel groter pand in Amstelveen! In Amstelveen-Bovenkerk hebben we inmiddels een pand betrokken dat maar liefst tien keer groter is dan onze allereerste beddenwinkel.

Beds & Bedding Zaandam

Beds & Bedding Zaandam

Beds & Bedding Zaandam is de grootse slaapwinkel van de regio. Bij ons vindt u alle topmerken. Maar ook leuk geprijsde boxsprings van goede kwaliteit. Natuurlijk verkopen wij bij Beds & Bedding Zaandam, net als bij de andere vestigingen, ook mooi beddengoed. Een bezoekje aan onze winkel in Zaandam is dus altijd een goed idee!

Slaapadviseur gezocht

Werken bij Beds & Bedding

We zijn op zoek naar leuke collega’s. Zowel voor in onze winkels als op de vrachtwagen. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen te werken. Productkennis kunnen we je aanleren. We proberen elke dag om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en die motivatie is voor ons echt belangrijk!

De Beds & Bedding collectie

In de beddenwinkels van Beds & Bedding vindt u een uitgebreid aanbod van de beste boxsprings, matrassen, toppers, bedden en nog veel meer!

Alles in onze winkels is er op gericht om ú beter te laten slapen. Kom daarom snel eens langs en laat u door onze deskundige adviseurs ondersteunen bij het uitzoeken van een goed slaapsysteem.

Luxe boxspring

Boxsprings bij Beds & Bedding

Beds & Bedding is een echte expert op het gebied van boxsprings. Deze slaapsystemen slapen ongelooflijk comfortabel en bieden jarenlang slaapplezier.

Dankzij de opbouw van het systeem geeft een boxspring een zeer gelijkmatig slaapoppervlak. Dit betekent dat u over het gehele slaapoppervlak de juiste steun krijgt.

Wij verkopen onder andere de vriendelijk geprijsde Caresse boxsprings, luxe Treca Paris boxsprings, de moderne Auping boxsprings en de echte hotel boxsprings van Serta. De unieke handgemaakte boxsprings van Vispring bieden een ongekende luxe.

Bedden

Een mooi en goed bed is een aanwinst voor iedere slaapkamer! Heerlijk slapen is een absolute vereiste. Maar het is zo fijn als uw bed er ook nog eens mooi uit ziet.

Bij Beds & Bedding begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we een ruim assortiment van bedombouwen. Zoals de massief houten bedden van Hasena, de design bedden van Auping, of de zeer luxe slaapkamers van Versace Home.

Pullman matras studio Almere

Beds & Bedding helpt u aan een goed matras!

Een goed matras is het middelpunt van ieder goed slaapsysteem. Maar welk matras het best bij u past, is dé vraag waar wij iedere dag opnieuw mensen mee bijstaan.

Iedereen wil namelijk lekker slapen. Maar de meeste mensen hebben geen idee waar te beginnen. Daarom helpt Beds & Bedding u graag met het uitzoeken van een goed matras.

Beds & Bedding is dealer van de beste matras merken. Zoals bijvoorbeeld Auping, Pullman, Treca Paris, Serta en de natuurlijke matrassen van Vispring. Maar ook de ergonomische matrassen van Equilli kunt u bij ons vinden. Deze worden helemaal op maat gemaakt. Speciaal voor u!

Toppers en topmatrassen

Matras toppers

Ook als u alleen op zoek bent naar een goede topper kunt u bij Beds & Bedding terecht. Een matras topper kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een iets zachter slaapcomfort te bereiken.

Maar over het algemeen wordt een topper op een boxspring met een gestoffeerd matras gebruikt. Dan hoeft u alleen nog maar het topmatras op te maken, de naad tussen de twee matrassen is gecamoufleerd en het ligt lekkerder. Probeer dus snel zelf de toppers in de collectie van Beds & Bedding!

Dekbed kopen online

Dekbedden

Een heerlijk zacht donzen dekbed is de ultieme toevoeging aan een goed slaapsysteem. Als u veel aandacht heeft besteed aan uw bed, matras en hoofdkussen is een goed dekbed de beste manier om uw slaapcomfort te vervolmaken.

Een goed dekbed zorgt namelijk voor een goed slaapklimaat. Dat helpt u om gemakkelijker in slaap te vallen en ook om beter door te slapen. Bekijk dus snel de Beds & Bedding dekbedden!

Beds & Bedding

Goed slapen begint bij een goed advies. Zoals u krijgt in een beddenspeciaalzaak. Beds & Bedding behoort tot de beste beddenwinkels van Nederland dankzij onze expertise, collectie en training.

Kom dus snel zelf eens langs in een van onze winkels en ontdek zelf wat slapen op een Beds & Bedding bed zo bijzonder maakt!

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies