Waterbed VerwarmingWaterbed VerwarmingselementI.Q. Element

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Waterbed Verwarming

De waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

De waterbed verwarming is misschien wel een van de grootste voordelen van dit slaapsysteem. Door een waterbed verwarming element kunt u namelijk het slaapklimaat zelf bepalen. De ideale temperatuur voor een watermatras is ca. 26 graden. Bij deze temperatuur voelt het lekker koel aan in de zomer, maar behaaglijk warm in de winter.

Deze temperatuur zorgt ook nog eens voor een hygiënisch bed. Omdat transpiratievocht niet wordt opgenomen. Maar in plaats van daarvan makkelijk verdampt. Het kan dus niet in het matras terecht komen.

Wij maken gebruik van twee waterbed verwarming systemen van zeer hoge kwaliteit. Het verschil zit met name in de instelbare mogelijkheden.

Carbon Classic

De Carbon Classic waterbed verwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Het spreekt als vanzelf dat deze voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Zo is de Carbon Classic voorzien van alle relevante keurmerken. Maar dat is niet het enige! Dankzij de extreem goede isolatie zijn deze elementen ook nog eens vrij van magnetische velden. Uiteraard is dit systeem geaard en waterdicht. Als laatste is dit element voorzien van een beveiliging tegen oververhitting.

Carbon IQ

De Carbon IQ is een zeer energie zuinig en digitale waterbed verwarming. Net als de Classic voldoet dit element aan de allerhoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Maar de Carbon IQ blinkt uit in de de zeer simpele bediening van de comfortfuncties. Met name dankzij de digitale bedien mogelijkheden.

Het hele systeem is natuurlijk waterdicht. Maar het is dubbel geïsoleerd waardoor er geen magnetische velden kunnen ontstaan.  Ook hier weer heeft u de zekerheid van een extra beveiliging tegen oververhitting en een geaarde stekker.

Beds & Bedding Zaandam

Kom eens langs bij Beds & Bedding Zaandam en we kunnen beide systemen aan u demonstreren. Ze werken zowel bij Poseidon als LunaLife. Dan kunt u zelf bepalen welk type waterbed verwarming bij u past!