Waterbed of Boxspring?Waterbed of boxspring - Elektrisch verstelbaarWaterbed of Boxspring

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Waterbed of Boxspring

De waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

De keuze voor een waterbed of boxspring is zeer persoonlijk. Bij Beds & Bedding in Zaandam kunnen we u daar goed bij helpen. Omdat we beide slaapsystemen klaar hebben staan om te testen.

Want alleen op die manier kunnen we u helpen om te kiezen tussen een nieuw waterbed of boxspring bed. Er is geen wonder bed. Ieder systeem heeft zowel voor als nadelen. Daarom is een goed advies erg belangrijk.

Geen lichaam is gelijk

Omdat er geen lichaam hetzelfde is, heeft iedereen een bed nodig dat op zijn of haar persoonlijke kenmerken is afgestemd. Zowel de behoeften qua ondersteuning als qua comfort.

Met name voor reuma patienten kan goed gestabiliseerd slapen op water echte voordelen bieden. Zoals de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen. Hierdoor kunnen de spieren makkelijker en beter ontspannen. Maar ook als u het snel koud of warm heeft is dit systeem een echte uitkomst. Dankzij het verwarmingselement kunnen we het slaapklimaat goed instellen.

Een bed met vering is zeer geschikt voor mensen die wat steviger, met meer ondersteuning, willen slapen. Dit komt omdat we zelf de stevigheid van het matras kunnen kiezen. Draaien en keren gaat vaak makkelijker. Ook hebben we de mogelijk om met meerdere zones te werken. Voor bijvoorbeeld de heupen en de schouders. De keuze voor een waterbed of boxspring is dus echt heel persoonlijk.

Comfortabel

Een waterbed of boxspring bieden beiden een groot comfort. Het slapen op water  geeft een lekker soepel gevoel. Een lichte deining of juist heel stabiel. Een bed met vering geeft het meest traditionele slaapcomfort. Dit kan zowel soepel als heel stevig zijn.

Bij een pocketveer matras stemmen we het gewicht en postuur af op de vering. Zo wordt een zeer goede ondersteuning bereikt. Terwijl dit bij een watermatras minder van belang is. Dankzij het dragende en drukverlagende vermogen van water.

Beide systemen hebben dus een zeer kenmerkend comfort. Een keuze hiertussen is meestal dan ook snel gemaakt. Zeker omdat we van beide varianten een zeer ruime collectie in onze showroom te Zaandam hebben staan.

Echte topmerken

Bij Beds & Bedding in Zaandam verkopen we alleen echte kwaliteits merken. Of het nu een waterbed of boxspring is. Auping, Pullman, Serta en Caresse zijn slechts enkele van de merken die we in huis hebben voor boxspringbedden.

Watermatrassen hebben we van zowel Poseidon als LunaLife. LunaLife blinkt uit in een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Terwijl Poseidon de absolute top vertegenwoordigt.

Kortom, of u nu een waterbed of boxspring wil kopen. Bij Beds & Bedding in Zaandam kunnen we u helpen met een echt advies op maat!