Waterbed kopen bij Beds & BeddingWaterbed kopen voor ultiem slaapcomfortWaterbed kopen met laden

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Waterbed Kopen

De waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

Wilt u een waterbed kopen? Dan is het belangrijk om voor de aanschaf goed op de hoogte te zijn van de verschillen ten opzichte van een regulier matras met vering. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en het bed kiezen dat het beste aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Voor welk slaapsysteem u uiteindelijk ook kiest; bij Beds & Bedding bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Een waterbed wordt ook wel een watermatras genoemd en dat heeft een goede reden. Zoals de naam al verklapt is het matras van dit type bed gevuld met water, waardoor het lichaam gedurende de slaap optimaal en evenwichtig ondersteund wordt. Een waterbed kopen resulteert in een unieke slaapervaring die veel mensen nooit meer willen verliezen nadat ze deze eenmaal gewend zijn.

Waterbed kopen: waarop letten?

Voordat u besluit een waterbed te kopen, zijn er diverse zaken waar u op moet letten. Niet elk watermatras is namelijk hetzelfde, want er zijn verschillende merken met verschillende gradaties van stabilisatie verkrijgbaar. In een ongestabiliseerd waterbed heeft het water volledige bewegingsvrijheid, terwijl een gestabiliseerde variant sneller stilligt en doorliggen voorkomt.

Een gestabiliseerd waterbed kopen krijgt van veel mensen de voorkeur, omdat dit leidt tot minder deining bij bewegingen zoals omdraaien en in- en uitstappen. Hoe beter de stabilisatie, hoe effectiever de demping van de stabilisatie. Tegelijkertijd kan teveel stabilisatie ten koste gaan van het typische gevoel van slapen op water, dus het is zaak hier de juiste balans in te vinden.

De voordelen van een watermatras

Het gevoel van slapen op water is namelijk een unieke beleving die zich moeilijk in woorden laat vatten. Slapen op een waterbed leidt tot een zwevend en vederlicht gevoel dat leidt tot aanmerkelijk minder draaien en woelen in bed. Een energiezuinig verwarmingselement verwarmt het water bovendien tot een zeer aangename temperatuur die alle spieren doet ontspannen.

Dat een waterbed kopen u verzekert van het nodige slaapcomfort, mag dus duidelijk zijn. Maar minstens net zo belangrijk als het comfort is de hoge mate van ergonomie die een watermatras te bieden heeft. Het water in het bed volgt de welvingen van je lichaam en heeft hierdoor een bijzonder drukverlagend effect dat helpt bij lichamelijke klachten zoals rugpijn.

Welk waterbed moet ik kopen?

Bij Beds & Bedding kunt u een waterbed kopen van twee gerenommeerde merken: Poseidon en Lunalife. Het laatstgenoemde merk onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt u de keuze uit watermatrassen met verschillende stabilisatieniveaus. Lunalife is een meer dan uitstekende keuze wanneer u een betaalbaar bed zoekt met een hoog comfort.

Stelt u echter nóg hogere eisen aan uw slaapsysteem? Dan is een waterbed van topklassemerk Poseidon kopen de betere keuze. Net als bij Lunalife kunt u zelf de mate van stabilisatie kiezen en geniet u van het hoogst mogelijke slaapcomfort. Daarnaast geniet u van 5 jaar volledige garantie op eventuele lekken, waardoor u altijd verzekerd bent van een ongestoorde nachtrust.

Waterbed goedkoop kopen

Een waterbed kopen is weliswaar een beslissing die door steeds meer Nederlanders genomen wordt, toch is het niet voor iedereen de optimale keuze. Sommige mensen geven de voorkeur aan een wat steviger bed dat meer ondersteuning biedt dan het gemiddelde watermatras. Bij Beds & Bedding kunt u deze verschillende typen bedden daarom geheel vrijblijvend met elkaar vergelijken.

Onze ervaren productspecialisten voorzien u graag van advies over het optimale bed op basis van uw specifieke wensen. Heeft u te maken met bepaalde lichamelijke problemen zoals rugklachten of reuma? Dan is de kans groot dat een waterbed kopen voor u de ideale optie is. Graag nodigen wij u uit in onze vestiging in Zaandam om het comfort van een watermatras nu zelf te ervaren.