Poseidon waterbed tijk BambooCap Liner

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Poseidon Waterbed Tijk

De Poseidon waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

Aandacht voor details kenmerkt een kwaliteitsproduct. Dus ook de Poseidon waterbed tijk wordt zeer zorgvuldig gemaakt. Van de beste materialen. Zodat we een schoon en hygiënisch bed kunnen garanderen. Dat is immers wel zo'n fris gevoel.

Hypersoft

De speciale vulling van de Poseidon waterbed tijk wordt gemaakt van het zogenaamde Hypersoft materiaal. Deze vulling zorgt voor een comfortabel zacht ligcomfort. Maar ook het absorptievermogen en ventilatie liggen op een hoog niveau. Dankzij de soepele hoes en vulling beweegt de Poseidon waterbed tijk makkelijk mee met uw lichaam en het watermatras.

Deze hoes is in alle opzichten een perfecte partner voor de watermatras. Want het Hypersoft vulmateriaal is drukverlagend. Net als het matras zelf. Zo werkt de Poseidon waterbed tijk optimaal samen met de rest van het slaap systeem.

Bamboe

Huisstofmijt en schimmels krijgen bij een Poseidon waterbed tijk geen kans om de kern binnen te dringen. Dat komt natuurlijk door de waterdichte vinyl hoes van de water matras. Maar ook door het materiaal van de Poseidon waterbed tijk. Deze wordt gemaakt van bamboe vezel.

Bamboevezel bestaat uit een natuurlijke cellulose en is zeer milieuvriendelijk. Bamboe groeit namelijk zeer snel en is dus een natuurlijk vernieuwbare bron. Het is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Een groot voordeel is de uitstekende vocht regulering. Transpiratievocht wordt goed geabsorbeerd en daarna weer aan de omgeving afgegeven.

Omdat bamboevezel anti-bacteriaal, anti-schimmel en anti-huisstofmijt is, is het de ideale grondstof om een Poseidon waterbed tijk van te maken. Zo krijgen ongewenste bedpartners geen kans!

Cap Liner

Deze ongewenste bedpartners komen af op 'vuil' dat wij in bed achterlaten. Huidschilfertjes, wimpers, haartjes en meer. Dit vormt met name voor de huisstofmijt een goede en rijke voedingsbodem.

Zo kunnen er al snel duizenden huisstofmijten zich verzamelen op uw bed. Mensen zijn met namelijk allergisch voor de uitwerpselen van de mijt. Een goede hygiene is dus van het uiterste belang!

Daarom is de Cap Liner beschikbaar. Deze biedt volledige bescherming en is permanent anti-bacterieel. De Cap Liner is te wassen op maar liefst 60 graden. Dat is belangrijk, want de huisstofmijt gaat dood bij 50 graden. Zo houden wij uw bed altijd schoon en fris. Zo beschermt uw Poseidon waterbed tijk u tegen allergieën en bacteriën.