Poseidon Waterbed Matras MegaMax LumbarPoseidon Waterbed Matras P750Poseidon Watermatras P950

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Poseidon Waterbed Matras

De Poseidon waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

U kiest voor een Poseidon waterbed matras als u goed wilt slapen. Met een aangenaam slaapklimaat, goede ondersteuning en een fijne drukverlaging. Er zijn twee series beschikbaar. De Hydraulic en de Fiber Collection.

Hydraulic Collection

De nieuwste Poseidon Waterbed Matras typen maken gebruikt van een geavanceerd stabilisatie systeem. Dit unieke systeem maakt gebruik van een aantal kamers in het watermatras. Deze worden gemaakt van dezelfde vinyl soort als de buitenhoes.

De kamers staan allemaal in verbinding met elkaar. Door strategisch geplaatste openingen kan het water vrij heen en weer stromen afhankelijk van waar het nodig is. Op het moment dat u druk uitoefent op een compartiment, stroom het water eruit naar de kamer er naast.

Dit zorgt voor een zeer goede stabilisatie van uw Poseidon waterbed matras maar met behoud van het unieke gevoel van slapen op water. Dit hydraulische systeem zorgt er continue voor dat u altijd de ondersteuning en het comfort krijgt dat u nodig heeft.

UltraMax Lumbar

Poseidon Watermatras UltraMax

De meest gestabiliseerde watermatras uit de Hydraulic Collection is de UltraMax Lumbar. Waarbij de Lumbar verwijst naar de uitstekende lendensteun. De opbouw maakt gebruikt van de unieke hydraulische kamers. Deze vormen de basis voor de uitstekende ondersteuning en het fijne comfort.

In samenwerking de fiber lagen, zweeflaag en lendensteun wordt een optimaal comfort bereikt. De stabilisatie is zo goed dat u binnen 1 seconde weer stil ligt. Hoe wild u zich ook omdraait. Mét behoud van het echte Poseidon waterbed matras gevoel!

Dat betekent dus comfort, ondersteuning, een aangenaam slaapklimaat en een heerlijk zweven gevoel. Maar zonder lang na te deinen en de partner te storen.

MegaMax Lumbar

Poseidon Waterbed Matras MegaMax Lumbar

In grote lijnen werkt de MegaMax Lumbar hetzelfde als de UltraMax Lumbar Poseidon waterbed matras. Het grote verschil is echter de mate van stabilisatie. De MegaMax heeft een stabilisatietijd van ca. 2 tot 3 seconden. Zo voelt u zich nog heel even wegzweven voor het watermatras weer volledig stil ligt.

Ook dit watermatras maakt weer gebruik van het kamersysteem, fiberlagen en de speciale lendensteun. Ook wel lumbar support genoemd. Dit model is speciaal geschikt voor iedereen die het originele Poseidon waterbed matras wil ervaren!

Fiber Collection

De Fiber Collection maakt gebruik van traditionele fiber lagen om uitstekende gestabiliseerde watermatrassen te maken. Al deze varianten van de Poseidon waterbed matras hebben één ding gemeen: Ultiem comfort. Het is aan u om de juiste stabilisatie uit te zoeken.

Vindt u het fijn als het matras heel stabiel is? Of houdt u meer van het authentieke Poseidon waterbed matras gevoel? Bij Beds & Bedding in Zaandam hebben we ze allemaal liggen om te proberen.

P1250 Lumbar

Poseidon Watermatras P1250

Dit is de perfecte watermatras voor wie de overstap wil maken vanaf een ander slaapssysteem. Dit Poseidon waterbed matras is zeer goed gestabiliseerd. Dit betekent dat dit watermatras erg stil ligt, niet deint en fluisterstil is.

Daarmee is het ook nog eens zeer geschikt voor senioren, omdat het in- en uitstappen moeiteloos gaan. Ook het draaien en keren in bed gaan licht en zonder moeite. Dankzij de drukverlaging en temperatuur controle helpt dit ook bij kleine kwaaltjes en verlicht het pijn van bijv. arthritis en reuma.

P950 Lumbar

Poseidon Watermatras P950

De P950 Lumbar is zeer stabiel, maar staat iets meer beweging toe dan de P1250. Binnen twee seconden ligt u weer lekker stil in bed. Het model P950 is zeer geschikt voor mensen die een wat zwaarder postuur hebben. Of er van houden om op de buik te slapen.

P750 Lumbar

Poseidon Waterbed Matras P750

Het originele Poseidon waterbed matras gevoel. Als u zich omdraait voelt u nog heel even dat gevoel alsof u heerlijk wegdrijft op zee. Inslapen gaat als vanzelf. De stabilisatie tijd is ongeveer drie tot vier seconden. Een heerlijke balans tussen stabiliteit en comfort.

Beds & Bedding Zaandam

Bij Beds & Bedding in Zaandam vindt u de gehele Poseidon waterbed matras collectie. Van volledig stabiel tot en met de P750 Lumbar. U kunt al deze modellen vergelijken met de collectie van LunaLife. Of met een van de andere slaapsystemen die wij aanbieden.

Zoals de hoge kwaliteit boxsprings en spiraalbodem bedden die wij in huis hebben. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste keus maakt bij de aankoop van uw Poseidon waterbed matras!