Poseidon WaterbedWaterbed van PoseidonPoseidon Waterbed Atlantic

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Poseidon Waterbedden

De Poseidon waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

Bent u op zoek naar een comfortabel waterbed waarmee u vele jaren vooruit kunt? Dan zullen de Poseidon waterbedden zeker bij u in de smaak vallen. De bedden van dit vooraanstaande topklasse merk onderscheiden zich met een aantal unieke kenmerken, waardoor u tijdens de nacht geniet van een heerlijk comfort en beter slaapt dan ooit tevoren.

Poseidon vertolkt al meer dan 4 decennia een voorlopersrol op het gebied van slapen op water. Het bedrijf is verantwoordelijk voor continue innovatie en de Poseidon waterbedden staan dan ook op een eenzaam hoog kwalitatief niveau. Niet voor niets krijgt u maar liefst 5 jaar volledige garantie op onverhoopte lekken op de lasnaden van het bed, iets waarop de kans overigens zeer klein is.

Poseidon waterbedden: betere ergonomie

Een belangrijk kenmerk van Poseidon waterbedden is het ongekend hoge slaapcomfort dat ze de gebruiker bieden. Het water in het matras vormt zich volledig naar de vormen van uw lichaam, waardoor elke welving optimaal wordt ondersteund. Het matras geeft geen tegendruk en zorgt hierdoor voor een aangename drukverlaging ten opzichte van een regulier matras met vering.

Poseidon waterbedden kunnen geleverd worden in verschillende varianten, die elk een bepaalde mate van stabilisatie bieden. Minder stabilisatie geeft de typische waterbed sensatie, waarbij bewegingen in het bed leiden tot een kleine en korte deining. Meer stabilisatie zorgt ervoor dat er nauwelijks nog sprake is van deining en verzekert u van een stabiel en robuust gevoel.

Topklasse watermatras van Poseidon

De automatische waterverplaatsing in de Poseidon waterbedden biedt niet alleen voordelen op het gebied van comfort, maar kan ook verlichtend werken bij een breed scala aan lichamelijke klachten. Rugproblemen die veel mensen tegenwoordig ervaren, zoals pijn in een holle onderrug, worden in veel gevallen aanzienlijk verlicht door de goede ondersteuning van een waterbed van topklasse.

De Poseidon waterbedden bevatten daarnaast een speciale verwarmingsfunctie, waardoor u altijd zelf de gewenste temperatuur van het water in uw matras kunt instellen. Een temperatuur tussen de 25 en 29 graden Celsius wordt door de meeste mensen als prettig ervaren, omdat dit overeenkomt met de temperatuur van uw huid. De optimale temperatuur is uiteraard ook afhankelijk van seizoensfactoren zoals de buitentemperatuur.

De hygiëne van uw waterbed en tijk

Een belangrijk kenmerk dat de Poseidon bedden onderscheidt van andere soorten waterbedden, is de grote hygiëne van het slaapoppervlak. De vinyl buitenkant van een watermatras is geheel luchtdicht, waardoor uw transpiratie niet opgenomen kan worden. Dit is een onwenselijke situatie, want uiteraard wilt u vanuit hygiënisch oogpunt een bed dat dit vocht zo goed mogelijk ventileert.

Bij de Poseidon waterbedden zit daarom een kwalitatief hoogwaardige matras tijk om het vinyl omhulsel, zodat al uw transpiratie gedurende de nacht optimaal wordt verwerkt. De tijk is gemaakt van volledig natuurlijke materialen zoals bamboe en is daarmee ook geschikt voor mensen die kampen met uiteenlopende allergieën.

De beste Poseidon waterbedden prijzen

Als gerenommeerd topmerk hanteert Poseidon een hoger dan gemiddelde prijs voor haar luxe waterbedden. Toch zijn de prijzen van het merk niet onredelijk te noemen wanneer u in ogenschouw neemt wat u ervoor krijgt. De kwaliteit van de producten is hoog en uw waterbed gaat vele jaren mee. Dit zijn allemaal zaken waardoor de investering zichzelf op lange termijn weer terugverdient.

Bovendien bent u bij Beds & Bedding verzekerd van de beste prijzen voor Poseidon waterbedden. Regelmatig vindt u op onze website daarnaast een interessante bedden aanbieding of andere spectaculaire acties. Wilt u meer informatie aanvragen over een slaapsysteem in een van onze winkels? Neem dan contact op met onze vestiging in Zaandam (075 - 61 24 131).