LunaLife Watermatras Free MotionLunaLife Watermatras E-MotionMidi Motion

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

LunaLife Watermatras

De LunaLife waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

Een Lunalife watermatras past zicht altijd perfect aan uw lichaam aan. Hoe je ook ligt. Op de zij, of juist op de rug. Ondersteuning en comfort zijn hierdoor gegarandeerd. Net als bij traagschuim biedt een Lunalife watermatras een ideale drukverlaging. Hierdoor blijft de bloedcirculatie goed op pijl, je draait en keert dus minder. Dat betekent dieper slapen en dus beter uitrusten. Wie wil dat nou niet?

Er zijn vijf modellen in de Lunalife watermatras collectie. Van de volledig ongestabiliseerde Free Motion, tot de zeer stabiele No Motion. Hoe u ook op water wilt slapen, een Lunalife watermatras biedt de oplossing.

Optimale Hygiene

Welke van deze modellen je ook kiest, je slaapt altijd in een schoon bed. Met een aangenaam slaapklimaat. Dat komt omdat bij een waterbed de temperatuur zelf ingesteld kan worden. Zo blijft het altijd droog en fris in bed. De tijk van de matras is ook nog eens los te halen en zelf te wassen. Makkelijk en schoon.

3D Fiber Protect

De Lunalife watermatras is als enige voorzien van de unieke 3D fiberprotect laag. Dit is een beschermende laag voor de stabilisatie systemen. De bovenste laag is een zeer duurzaam en slijtvaste beschermingslaag waardoor de gebruikte vezels geen contour vorming gaan vertonen. Ook niet na jarenlang gebruik. Dat betekent dat uw Lunalife watermatras jarenlang zonder problemen mee gaat.

LunaLife Watermatras typen

Sneller en dieper slapen. Perfecte ondersteuning en een persoonlijk comfort. Als dat is waar je naar op zoek bent, bent je van harte welkom bij Beds & Bedding in Zaandam. Hier kunnen we je helpen met uitzoeken van de juiste Lunalife watermatras.

Het programma bestaat uit vijf slimme varianten die duidelijk van elkaar verschillen qua comfort. Zo kun je al snel het juiste model vinden. Als je het niet eens bent met je partner kan er altijd gekozen worden voor twee matrassen. Zo slaap je allebei op je eigen favoriete Lunalife watermatras.

Free Motion

LunaLife Watermatras Free Motion

Geen stabilisatie betekent het echte, ouderwetse, waterbed gevoel. Lekker meedeinen en wegdromen. Een grote schare aanhangers beschouwt dit als de enige, echte, vorm van slapen op water.

Midi Motion

Midi Motion

Dit model heeft een ingebouwde lendensteun meegekregen. Verder is er een lichte stabilisatie toegepast. Waardoor het matras toch nog vrij kan bewegen, terwijl het niet al te lang na blijft deinen. De ideale mix tussen het echte waterbed gevoel en stabilisatie.

E-Motion

LunaLife Watermatras E-Motion

Als je veel op de buik slaapt is dit het ideale type om de overstap naar een waterbed te maken. Een extra lendensteun geeft net dat beetje meer steun. Een goede stabilisatie zorgt ervoor dat de E-Motion altijd comfortabel aanvoelt.

Slow Motion

Slow Motion

Deze sterk gestabiliseerde matras zorgt ervoor dat je al na 1 seconde weer stilligt na het omdraaien. Dat komt door de verfijnde technieken die gebruikt zijn in de opbouw van de fiber lagen.  De extra lendensteunen zorgt voor een zeer goede steun in de rug. Waardoor alle voordelen van slapen op water gecombineerd worden met de optimale ondersteuning voor uw lichaam.

No Motion

No Motion

De No Motion is een maximaal gestabiliseerd matras.  Net als de Slow Motion heeft deze twee extra lendensteunen. Deze matras is zo stabiel dat je bijna geen beweging ervaart.

Hiermee is deze variant zeer geschikt voor wie lekker stil wil liggen. Maar toch wil profiteren van de drukverlaging, klimaatbeheersing en het heerlijke comfort. Als u van een boxspring of pocketveer matras af komt is dit de perfecte matras om de overstap naar een waterbed te maken.

Beds & Bedding

Bij Beds & Bedding Zaandam hebben we al deze varianten klaar staan voor je om proef te liggen. Een goed advies en voldoende vergelijkingsmateriaal zorgt ervoor dat je al snel het goede waterbed kopen kunt. Kom daarom snel langs in onze winkel in Zaandam en voor je het weet slaap je heerlijk op je eigen Lunalife watermatras of waterbed!