Waterbed LunaLifeBasic ModelLunaLife waterbedden

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Waterbedden van LunaLife

De LunaLife waterbedden collectie staat alleen in onze winkel in Zaandam opgesteld.

Steeds meer mensen in Nederland zijn op de hoogte van de voordelen van een waterbed, maar niet iedereen wil voor een gezonde nachtrust de hoofdprijs betalen. In dat geval zijn de Lunalife waterbedden een uitstekende keuze, want deze betaalbare slaapsystemen koppelen een concurrerende prijs aan een uitermate hoog slaapcomfort.

Lunalife heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare producent van voordelig geprijsde waterbedden. Laat deze gunstige prijs u echter niet misleiden, want het merk biedt niet alleen basic modellen, maar ook luxere varianten watermatrassen met zeer trendy designs. Ook voor een waterbed van topkwaliteit bent u bij Lunalife dus aan het juiste adres.

Lunalife waterbedden voor een ontspannen nachtrust

Een groot voordeel van de Lunalife waterbedden is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse stabilisatieniveaus. Zo is het populaire NoMotion matras bijvoorbeeld uitermate goed gestabiliseerd, terwijl de FreeMotion variant compleet ongestabiliseerd is. Zo vindt u altijd een watermatras dat goed aansluit op uw stijl van slapen; of u tijdens de nacht nu veel of weinig draait.

De ontspannende werking van de Lunalife waterbedden begint al direct nadat u in bed stapt. Daar waar het in andere bedden soms zoeken is naar de juiste positie, vormt het waterbed zich direct naar de unieke vormen van uw lichaam. Het drukverlagende effect van het water zorgt voor een zeer ontspannen nachtrust en een diepe slaap die de volgende ochtend resulteert in een uitgerust gevoel.

Uiteenlopende modellen Lunalife waterbedden

De Lunalife waterbedden zijn beschikbaar in verschillende varianten. Wie op zoek is naar een waterbed met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, zal zich geen buil vallen aan het Basic model. Dit bed wordt vrijstaand geplaatst en bevat geen ombouw, hoofdbord of andere accessoires. Desondanks bent u verzekerd van een vergelijkbaar slaapcomfort als bij de duurdere modellen.

Wilt u echter wel een waterbed met een hoofdbord? Dan is de Basic Box een uitstekend alternatief die u bovendien verzekert van een slaapsysteem met de uitstraling van een boxspring. Andere Lunalife waterbedden die zeker benoemd mogen worden, zijn het mateloos populaire LunaFlex model en de uitermate luxueuze Modena serie.

Waterbed met hoog comfort en levensduur

De Lunalife waterbedden worden standaard geleverd met een speciaal verwarmingselement dat de watertemperatuur in het matras altijd op het gewenste niveau houdt. Zo kunt u tijdens benauwde zomeravonden rekenen op een matras dat aangenaam koel is, terwijl u tijdens koude winterdagen verzekerd bent van een bed dat een aangename warmte uitstraalt.

Het instelbare temperatuurniveau van Lunalife waterbedden resulteert niet alleen in een hoog slaapcomfort, maar biedt dankzij de spierontspannende werking ook verlichting bij een variëteit aan fysieke klachten zoals rugpijn. De kwalitatief hoogwaardige materialen in het watermatras garanderen u tot slot van een bed waarmee u talloze jaren vooruit kunt.

Lunalife staat voor betaalbare kwaliteit

De keuze voor het ideale bed blijft altijd zeer persoonlijk. De Lunalife waterbedden bieden een zeer hoge kwaliteit voor uw geld, maar ook onze Poseidon watermatrassen vallen bij veel van onze klanten goed in de smaak. Ook de oude vertrouwde boxspring biedt nog altijd een aantal grote voordelen zoals een hoge mate van ondersteuning en stevigheid. De beste manier om erachter te komen of de Lunalife waterbedden u bevallen, is door naar onze winkel te komen.

De specialisten in onze vestiging te Zaandam beschikken over jarenlange ervaring en adviseren u graag over het beste bed op grond van uw behoeften. Ook telefonisch helpen wij u graag verder. Bel voor meer informatie naar onze winkel in Zaandam (075 - 61 24 131).