Waterbed kopen van LunaLifeWaterbedWaterbed voordelen

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Waterbed kopen

Poseidon Waterbed

Iedereen die wel eens op een waterbed geslapen heeft weet hoe comfortabel een goed waterbed is. Daarom hebben we bij Beds & Bedding in ZAANDAM een ruim assortiment staan van deze fijne slaapsystemen.

Slapen op water biedt enorm veel voordelen. Uitgeslapen mensen kopen een waterbed om een aantal redenen. Zoals een perfecte drukverlaging en de ideale temperatuur. De meeste mensen vinden een warmte rond de 28°C het fijnst. Dit komt overeen met de temperatuur van uw huid. Dit zorgt voor een optimale ontspanning, waardoor uw spieren pas echt goed kunnen rusten.

Een watermatras verlaagt de druk door zich perfect te voegen naar uw lichaam. Eigenlijk net als een traagschuim matras. Echter is er geen enkele vertraging. Zodra u zich omdraait beweegt het watermatras mee. Op elk moment van de nacht voelt u zich ondersteund door uw waterbed.

Poseidon waterbed

Poseidon

Wij zijn officieel dealer van Poseidon. Hét merk als het gaat om water slaapsystemen van zeer hoge kwaliteit. Deze luxe bedden zijn te koop in een groot aantal uitvoeringen. Zo is het zelfs mogelijk uw nieuwe Poseidon waterbed er als een boxspring uit te laten zien. Maar ook een traditioneel model met een houten plint behoort tot de mogelijkheden.

Het is mogelijk om te kiezen uit vijf soorten stabilisatie. Waarvan twee varianten zijn voorzien van een geavanceerd systeem met hydraulische kamers. Deze heten de UltraMax en MegaMax.

De P750, P950 en P1250 werken door middel van fiberlagen die verwerkt zijn in de matrassen. Hoe hoger het P-nummer, des te meer gestabiliseerd is het bed.

Bekijk alle voordelen van Poseidon.

LunaLife

Waterbed Winkel in Zaandam

Als een waterbed van Poseidon wat te kostbaar is, kunt u beter een LunaLife waterbed kopen. De prijs/kwaliteit verhouding is ongelofelijk goed. Er zijn bijna net zoveel mogelijkheden qua ombouw. Het grote verschil in de watermatrassen. Deze zijn bij LunaLife niet alleen van een iets andere vinyl soort maar ook is de stabilisatie van een ander type. Lees meer over alle eigeneschappen van LunaLife.

Waterbed winkel

Waterbed

In Zaandam is een groot gedeelte van de showroom ingericht als waterbed winkel. Zo kunnen we hier de volledige collectie laten zien van deze twee fantastische merken. Dat betekent dat u ze zelf heel gemakkelijk kunt testen en vergelijken. Kopen van een waterbed begint nu eenmaal met proefliggen, dus u bent van harte welkom.

Samen met een goed van een van onze experts kunnen we u helpen met het samenstellen van uw ideale waterbed. Het is ook mogelijk om deze volledig te personaliseren zoals u wil. Met speciale stoffen, of een hoofdbord op maat.

Waterbed kopen

Waterbed kopen bij Beds & Bedding

Uw nieuwe waterbed uitzoeken is iets waar we u graag bij helpen. Doordat we een ruim aanbod van diverse modellen en stabilisaties in onze winkel hebben staan, kunnen we u een advies op maat geven.

Een waterbed kopen in onze winkel te Zaandam biedt alleen maar voordelen! Het begint al bij aankomst. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte voor de deur aanwezig. U hoeft zich dus niet te haasten. In de ruim opgezette showroom kunt u vervolgens net zo lang proefliggen als u wilt.

Desgewenst kunt u ook nog een aantal andere slaapsystemen testen. Zoals onze luxe boxsprings en bedden van onder andere Tempur, Auping en Caresse. Dan weet u echt zeker waar uw voorkeur naar uit gaat, en waar u het beste op gaat slapen.

Als we dat weten, helpen we u om het juiste watermatras uit te zoeken. Vervolgens kijken we goed naar het model. Wilt u een plint van hout en laatjes, of wilt u de look & feel van een boxspringcombinatie met een gestoffeerd hoofdbord? Wij zorgen ervoor dat uw wensen uit komen. Een waterbed kopen kan dus nergens beter als bij onze winkel in Zaandam.