Vispring Tiara Superb boxspringset

vanaf19.200,00in de maat 160 x 200cm

De Vispring Tiara Superb boxspring ligt heerlijk zacht en soepel. Maar toch wordt uw hele lichaam goed ondersteund. Dat komt door de twee lagen pocketveren die samenwerken met de weelderige natuurlijk afdeklagen. Zo ligt u altijd goed op uw eigen Vispring Tiara Superb boxspring.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Luxe natuurlijke materialen in uw Vispring Tiara Superb boxspring

In uw eigen Vispring Tiara Superb boxspring worden uitsluitende de beste natuurlijke materialen gebruikt. In verschillende lagen worden blend van Shetland wol en katoen gebruikt en blends van met de hand gekaard paardenhaar en Shetland wol. Paardenhaar is springerig en goed ventilerend. Wol is van nature anti bacterieel en zelfreinigend. Samen zorgen deze natuurlijk materialen voor een perfect slaapklimaat. En dus een heerlijk comfortabel bed.

De matras

Vispring Tiara Superb Boxspring matras doorsnede

De matras wordt volledig met de hand gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Zo heeft iedere Vispring Tiara Superb boxspring een matras met een kern van met de hand geneste dubbele laag pocketveren. De pockets zijn gemaakt van calicokatoen. Er worden 747 veren per m2 gebruikt van hoogwaardig chroom vanadium. Vervolgens wordt deze luxe matras afgedekt met weelderige lagen van Britse fleecewol en Shetland wol. De totale hoogte is ca. 27cm. Waarvan 21cm gemeten wordt langs de zijkant. Terwijl de natuurlijke materialen ‘kussentjes’ vormen aan de boven- en onderkant. Deze vulling wordt op de plek gehouden dankzij het handmatige doornoppen.

De Vispring Tiara Superb boxspring Sovereign

Vispring Tiara Superb Boxspring Sovereign doorsnede

De bedbodem is net zo belangrijk voor uw slaapcomfort als het matras. Want deze zorgt ervoor dat het matras goed functioneert. Daarom is de Vispring Tiara Superb voorzien van een Sovereign boxspring. Deze bedbodem is afgewerkt met zachte gekaard wol en een handgenest veersysteem. U kunt deze bekleden in een stof naar keuze uit de standaard collectie. Of zelfs uw eigen stoffering in laten sturen. Het gebruikte hout voor de boxspringbodem is FSCTM-gecertificeerd. U kunt de onderkant van de Vispring Tiara Superb boxspring in een hoge, middel of lage uitvoering laten maken. Bij de hoge uitvoering kunt u optioneel ook lades toevoegen zodat u extra opbergruimte heeft. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het bed zonder hoofdbord neer te zetten. Of een hoofdbord te kiezen uit de collectie.

Natuurlijk en duurzaam

Uw nieuwe Vispring Tiara Superb boxspring is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens duurzaam. Zo zijn wol en paardenhaar zeer sterk en duurzaam. De technische levensduur van wol is maar liefst 80 jaar! Uw Vispring Tiara Superb matras en boxspring heeft dan ook maar liefst 30 jaar garantie. Wol en paardenhaar zijn ook nog eens vernieuwbare grondstoffen. Nog een groot voordeel is dat het door lokale boeren wordt geleverd. Zo is er bijna geen reisafstand naar de fabriek. Dus beter voor het milieu.

Extra informatie

Hoofdbord - diepte

Variabel

Hoofdbord - breedte

Variabel

Hoofdbord - hoogte

Variabel

Boxspring - hoogte

17cm25cm31cm

Productgarantie

30 Jaar

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Merk

Garantie

30 Jaar garantie

Boxspring - kern

Pocketgeveerd