Vispring Sublime Superb boxspringset

vanaf22.777,00in de maat 160 x 200cm

De Vispring Sublime Superb boxspring biedt een bijna perfect slaapklimaat en ultiem slaapcomfort dankzij de gebruikte natuurlijke materialen, 2 rijen pocketvering en de unieke sidestitching methode.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

De Vispring Sublime Superb wordt natuurlijk ook met de handgemaakt. Dankzij echte ambachtslieden met trots op hun vak. De matrassen worden nog steeds met de hand gestikt en gevuld, en de pocketveren aan elkaar gehecht met dezelfde gebogen naalden die altijd al gebruikt werden. Zo wordt handgemaakte kwaliteit gegarandeerd. Maar liefst 30 jaar lang.

U slaapt beter op de Vispring Sublime Superb dankzij natuurlijke materialen

Vispring Sublime Superb Boxspring matras doorsnede

De Vispring Sublime Superb boxspring is een uitstekende keuze voor mensen die waarde hechten aan ultiem slaapcomfort. Dankzij dikke lagen zijde en Shetland wol, heeft de Vispring Sublime Superb een bijna perfect slaapklimaat. Hierdoor slaapt u beter en dieper. Dit bed beschikt over maar liefst 840 veren per m². Deze zijn verdeeld over twee lagen pocketveren. Uw lichaam wordt dus overal perfect ondersteund. Dit matras is bijzonder vanwege de manier waarop de pocketveren van rand tot rand zijn genaaid. Deze methode noemen we ‘sidestitching’ en hierdoor kunt u genieten van een groter slaapoppervlak dan bij andere matrassen!

Zijde

Zijde is een materiaal dat afkomstig is van de draad van de cocon van de zijderups, die in de binnenlanden van China en India voorkomt. De vezel is buitengewoon sterk. Zijde heeft een namelijk een hogere trekweerstand dan staal. Bovendien is het materiaal heel absorberend en ventilerend, en geeft het weinig warmte door. Dit product is de beste manier om lichaamswarmte af te stoten en transpiratievocht snel te laten verdampen. Dit is het perfecte materiaal voor de Vispring Sublime Superb.

Shetland wol

In de Vispring Sublime Superb boxspring wordt echte Shetland wol rijkelijk gebruikt. Dat is zeker niet zonder reden. Shetland wol heeft namelijk enkele voordelen. Een goede vocht- en temperatuurregulatie bijvoorbeeld. Dit natuurlijke materiaal zal uw slaapcomfort aanzienlijk verbeteren. Dit komt onder andere door het uitstekende slaapklimaat. Als u op de Vispring Sublime Superb boxspring slaapt, zult u nooit meer last hebben van een te hoge of te lage temperatuur. Het materiaal absorbeert vocht goed en laat het ook snel weer verdampen. Dit heeft als voordeel dat uw bed altijd schoon en droog blijft. Op die manier kan de huisstofmijt zich niet nestelen! Bovendien is Shetland wol zeer hygiënisch. Lanoline, ook wel wolvet genoemd, reinigt zichzelf.

Mohair

Mohair is een superwol. Deze wol komt van de angorageit en heeft alle eigenschappen van gewone scheerwol. Maar dan beter! Dit komt doordat Mohair een fijnere vezel heeft. De haren zijn fijner dan bij schapenwol of kameelhaar.

De Sovereign boxspring als basis voor uw Vispring Sublime Superb

Vispring Sublime Superb Boxspring Sovereign doorsnede

De luxe Sovereign boxsprings zijn de perfecte basis voor de Vispring Sublime Superb matras. Het stevige houten frame met nauwkeurig genestelde vanadiumstalen pocketveren zorgt voor een veerkrachtige onderlaag die, samen met de matras, perfecte ondersteuning en maximaal comfort biedt zodat u kunt genieten van een weldadige nachtrust. Elk bed is bekleed met de beste natuurlijke materialen (zoals kokosvezel, katoen, paardenhaar en wol) en kan worden afgewerkt met een stof en bedpoten naar keuze. Er zijn verschillende hoogtes, zodat u altijd makkelijk in- en uitstapt.

Duurzaam gecertificeerd

De frames voor de Sovereign boxspring worden van echt Noord-Europees hard- en zachthout gemaakt. Hierdoor zijn Vispring Sublime Superb boxsprings van hoge kwaliteit, stevig en duurzaam. De bedbodem is namelijk de basis voor uw slaapcomfort. In deze bedden zult u geen enkel MDF- of spaanplaatonderdeel aantreffen. Het hout is exclusief afkomstig uit duurzaam beheerde FSC-gecertificeerde bossen. Voor een product van topkwaliteit zijn ook de beste onderdelen nodig.

Ambacht en traditie

Elke Vispring Sublime Superb boxspring wordt in Plymouth met de hand gemaakt. Net als de matrassen zijn ze gemaakt met de kennis en vaardigheden die al generaties lang worden doorgegeven. Elk slaapsysteem wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en aandacht voor detail vervaardigd. Het eindproduct moet ultiem comfort bieden. De traditionele, ambachtelijke, methoden bieden ook in deze tijd nog de beste resultaten.

Uw Vispring Sublime Superb bij Beds & Bedding kopen

Als enige bedrijf in de Benelux beschikken we over drie compleet ingerichte Boutiques, waar u de Vispring Sublime Superb zelf kunt testen. We helpen u met alle plezier bij het verkennen van de uitgebreide collectie boxsprings en matrassen van dit fantastische Engelse merk. Natuurlijk kunnen we u ook assisteren bij het volledig aankleden van uw nieuwe bed. Zoals het uitzoeken van de juiste stoffering, een mooi hoofdbord en volledig stylen met het fijnste beddengoed. Wacht dus niet langer en kom zelf eens proefliggen op de Vispring Sublime Superb!

Extra informatie

Hoofdbord - diepte

Variabel

Hoofdbord - breedte

Variabel

Hoofdbord - hoogte

Variabel

Boxspring - hoogte

17cm25cm31cm

Productgarantie

30 Jaar

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Merk

Garantie

30 Jaar garantie

Boxspring - kern

Pocketgeveerd