Vispring Devonshire boxspringset

vanaf7.329,00in de maat 160 x 200cm

De Vispring Devonshire boxspring heeft een bijzonder soepel en comfortabel ligcomfort. Net als elk ander bed van dit Britse bedrijf is het volledig aan uw eigen smaak aan te passen.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Echte Vispring Devonshire wol

Echte Platinum gecertificeerde Britse fleecewol wordt veelvuldig gebruikt in de Vispring Devonshire boxspring. Dat is natuurlijk niet voor niets. Want wol heeft vele voordelen. Zoals een uitstekende vocht- en temperatuur regulatie. Uw slaapcomfort profiteert dus sterk van dit bijzondere natuurlijke materiaal. In het bijzonder omdat het slaapklimaat zo goed als perfect is. Daardoor zult u het nooit meer te warm of te koud hebben als u slaapt op de Vispring Devonshire boxspring. Dankzij het uitstekende absorptievermogen, wordt opgenomen vocht ook snel weer uitgeademd. Het grote voordeel hiervan is dat uw bed fris en droog blijft. Zo krijgt de huisstofmijt géén kans! Ten slotte is het ook nog eens zeer hygiënisch. Lanoline, oftewel wolvet, is namelijk zelfreinigend.

De matras

Vispring Devonshire matras doorsnede

De matras wordt volledig met de hand gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Zo heeft ieder Vispring Devonshire een kern van met de hand geneste pocketveren. De pockets zijn gemaakt van calicokatoen. Er worden 442 veren per m2 gebruikt van hoogwaardig chroom vanadium. Vervolgens wordt deze luxe matras afgedekt met weelderige lagen van Britse fleecewol en Shetland wol. De totale hoogte is ca. 27cm. Waarvan 21cm gemeten wordt langs de zijkant. Terwijl de natuurlijke materialen ‘kussentjes’ vormen aan de boven- en onderkant. Deze vulling wordt op de plek gehouden dankzij het handmatige doornoppen.

De Vispring Devonshire boxspring Wool de Luxe

De bedbodem is net zo belangrijk voor uw slaapcomfort als het matras. Want deze zorgt ervoor dat het matras goed functioneert. Daarom is ook de Vispring Devonshire Wool de Luxe bedbodem afgewerkt met zachte gekaard wol en een handgenest veersysteem. U kunt deze bekleden in een stof naar keuze uit de standaard collectie. Of zelfs uw eigen stoffering in laten sturen. Het gebruikte hout voor de boxspringbodem is FSCTM-gecertificeerd. U kunt de onderkant van het Vispring Devonshire bed in een hoge, middel of lage uitvoering laten maken. Bij de hoge uitvoering kunt u optioneel ook lades toevoegen zodat u extra opbergruimte heeft. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het bed zonder hoofdbord neer te zetten. Of een hoofdbord te kiezen uit de collectie.

Natuurlijk en duurzaam

Uw nieuwe Vispring Devonshire boxspring is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens duurzaam. Zo is wol zeer sterk en duurzaam. De levensduur van wol is maar liefst 80 jaar! Maar het is ook nog eens een vernieuwbare grondstof. Het groeit immers vanzelf weer terug. Nog een groot voordeel is dat het door lokale boeren wordt geleverd. Zo is er bijna geen reisafstand naar de fabriek. Dus beter voor het milieu.

Extra informatie

Hoofdbord - diepte

Variabel

Hoofdbord - breedte

Variabel

Hoofdbord - hoogte

Variabel

Boxspring - hoogte

17cm25cm31cm

Productgarantie

30 Jaar

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Garantie

30 Jaar garantie

Merk

Boxspring - kern

Pocketgeveerd