• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

De grootste Vispring dealer van Nederland

Als grootste Vispring dealer van Nederland hebben wij veel moeite gedaan om dit prachtige merk optimaal te presenteren. In onze Boutique te Zaandam vindt u de grootste collectie in het land. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk slapen en maatwerk. Als u goed wil slapen zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. Daarom heeft u een goed advies nodig over welk bed het beste bij u past. Als officiële Vispring dealer kunnen wij u hier goed bij helpen. Want onze adviseurs zijn goed opgeleid en wij hebben de grootste collectie van Nederland in onze boutique voor u klaar staan. Hier kunt u zelf testen en voelen, met begeleiding, over welk slaapsysteem het best bij u past.

Het beste advies bij de officiële Vispring dealer

Omdat wij er veel belang aan hechten om een complete showroom te kunnen presenteren. Hebben wij een volledige collectie voor u geselecteerd. U kunt vele combinaties van matrassen en topmatrassen nu zelf voelen. In diverse stevigheden en configuraties. Ook de boxsprings en hoofdborden vindt u bij deze Boutique Vispring dealer. Deze compleet uitgeruste shop in shop heeft ook vele maatwerk mogelijkheden. Zo kunnen we ook een design op maat leveren. Met eigen stoffen werken en zelfs samen met uw interieurarchitect een compleet project verwezenlijken. Wanneer u uitgebreid de tijd wil nemen kan dat natuurlijk tijdens de standaard openingstijden. Maar dankzij onze Private Shopping mogelijkheid ontvangen wij u ook graag wanneer het ú uitkomt.

Expert in natuurlijk slapen

Natuurlijke materialen hebben zeer grote voordelen voor het slaapklimaat. De vocht- en temperatuurregulatie staat op een zeer hoog peil. Daarom zijn wij Vispring dealer geworden. Omdat dit prachtige merk de bedden volledig opbouwt uit natuurlijke materialen slaapt u beter. Zo is zijde een goede temperatuurregulator terwijl katoen een uitstekende vochtregulatie heeft. Wol is hygiënisch en zelfreinigend. Terwijl paardenhaar uitstekend ventileert. Deze vulmaterialen combineren een hoog comfort aan een lange levensduur.

Loop rond bij Vispring Dealer Beds & Bedding

Bezoek nu zelf onze showroom dankzij Google Business View! Natuurlijk zijn wij u het liefste terug in onze Vispring dealer Boutiques vlakbij Amsterdam. Want kijken zónder te voelen is simpelweg zonde. Maar dit helpt natuurlijk wel alvast bij het oriënteren op uw nieuwe bed.

Bezoek onze winkels

Na het virtuele bezoek is het natuurlijk tijd om deze luxueuze boxsprings zelf te ervaren in van onze showrooms. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een, vrijblijvend, adviesgesprek. U zult dan zelf kunnen ervaren wat een comfortabel bed nu echt inhoudt. Een volledige ontspanning en écht uitrusten doet u alleen op goed slaapsysteem.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies