Vispring Baronet Superb boxspringset

vanaf6.257,00in de maat 160 x 200cm

De Vispring Baronet Superb boxspring biedt een perfecte ingang naar de wereld van natuurlijk slapen. Het complete bed wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, katoen en paardenhaar. De Vispring Baronet Superb heeft een lekker stevig comfort. Perfect voor iedereen die liever wat meer op een matras ligt dan erin.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Op deze pagina stelt u uw nieuwe Vispring Baronet Superb helemaal naar wens samen. Zo kiest u ieder detail helemaal zelf. Van de tijk van het matras tot en met de hoogte van het pootje. Klik op de knop ‘Stel uw droomversie samen’ en u ziet alle mogelijkheden die we u kunnen bieden. Op verzoek is het zelfs om een compleet maatwerk bed voor u te maken. We raden iedereen aan om naar een van onze winkels te komen en zelf de matrassen te testen en alle details zelf te zien.

Het matras

Vispring Baronet Superb matras doorsnede

Het Vispring Baronet Superb matras wordt in Plymouth, Engeland, speciaal voor u op bestelling gemaakt. Het stevige comfort komt doordat dit Vispring matras rijkelijk gevuld is met stevig paardenhaar. Paardenhaar is van nature een hol buisje en is enorm verend. Dankzij de holte ventileert dit materiaal uitstekend en blijft uw bed lekker fris en droog aanvoelen. Omdat het matras van rand tot rand geveerd is, heeft u over het gehele slaapoppervlak dezelfde ondersteuning. Dankzij de natuurlijke materialen gaat het bed lang mee en durven we u maar liefst 30 jaar garantie te geven!

De boxspring

Vispring Baronet Superb DeLuxe boxspring

Het Vispring Baronet Superb matras wordt gecombineerd met de Vispring Boxspring de Luxe. Deze boxspring wordt met de hand gemaakt van FSC-gecontroleerd hout. Dit is een keurmerk dat toeziet op duurzaam en sociaal bosbeheer. Zodat er ook in de toekomst overal nog weelderige bossen zijn. Er worden met de hand geneste pocketveren op het houten frame gezet en vervolgens wordt het geheel afgewerkt met kokosvezels, Britse fleecewol en katoen. Als laatste stap wordt de boxspring gestoffeerd in een luxe meubelstof naar keuze.

Uw Vispring Baronet Superb bij Beds & Bedding kopen

Alleen een handgemaakt bed kan speciaal voor u gemaakt worden. Daarom kunnen wij als geen ander speciale wensen en eisen voor u verzorgen. Of het nu gaat om de beste matras of een mooi design bed. De luxe van een Vispring Baronet Superb boxspring betekent voor iedereen iets anders. Dus helpen wij u graag met het inventariseren van uw wensen en eisen. En zorgen er dan voor dat uw nieuwe bed speciaal voor u gemaakt wordt. In onze Vispring Boutiques beschikken wij over een uitgebreide werkruimte waar we u kunnen helpen. Desgewenst kan dat op afspraak. Zelfs buiten de gewone openingstijden. Kom daarom langs bij Beds & Bedding en ontdek de Vispring Baronet Superb nu zelf!

Extra informatie

Hoofdbord - diepte

Variabel

Hoofdbord - breedte

Variabel

Hoofdbord - hoogte

Variabel

Boxspring - hoogte

17cm25cm31cm

Productgarantie

30 Jaar

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Garantie

30 Jaar garantie

Merk

Boxspring - kern

Pocketgeveerd