Uw eigen textiel ontwerpen

Uw slaapkamer moet helemaal naar wens zijn. Van het mooiste bed met een perfect matras tot een sfeervolle, rustgevende inrichting met de juiste meubels, accessoires, kleuren en verlichting. Hoe mooi is het om dan ook uw bedtextiel helemaal naar wens te laten ontwerpen? Dat kan bij Beds & Bedding.

En nu het textiel nog

Klinkt het u herkenbaar in de oren dat uw slaapkamer eindelijk helemaal naar uw zin is, maar dat u met geen mogelijkheid het textiel kunt vinden waarnaar u op zoek bent? De kleuren zijn net niet goed, de opdruk is niet naar uw zin of de materiaalcombinatie staat u niet aan. Wij bieden de oplossing. We staan namelijk niet alleen bekend om onze goede bedden, maar ook vanwege onze uitgebreide collectie bedtextiel en beddengoed van de hoogste kwaliteit.

Maar naast dat we een ruime collectie hoeslakens en overtrekken van de beste merken verkopen, bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen textiel te ontwerpen.

Hoe ontwerp ik mijn eigen textiel?

Wanneer u kiest voor onze optie om uw eigen textiel te ontwerpen, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf uw kleuren, materialen en opdruk kiezen. Ook toevoegingen van kant, tule, zijde, satijn, etc. behoren tot de mogelijkheden. En hoe leuk is het om zelfs uw pantoffeltjes in dezelfde kleur als het dekbedovertrek te laten maken? Zo krijgt uw textiel een luxe, romantische, stoere of moderne uitstraling. Dé uitstraling die perfect bij uw slaapkamerinrichting en bij uw bed past.

Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats

Of u nou kiest voor beddengoed en bedtextiel uit onze bestaande collectie van ons eigen merk of van de beste A-merken. Of er juist voor kiest om uw eigen textiel te ontwerpen: een uitstekende kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw eigen textiel te ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen stellen we het perfecte bedtextiel en beddengoed voor u samen.