Uw slaapkamer laten inrichten

Wist u dat u ongeveer één derde van uw leven in de slaapkamer doorbrengt? Niet alleen een goed bed en een goed matras vormen een belangrijk onderdeel van uw slaapkamer. Ook de rest van de inrichting is van belang bij een goede nachtrust en een ontspannen sfeer. Maar hoe creëert u die juiste sfeer? En welke kleuren, materialen en accessoires horen daarbij? Bij Beds & Bedding kunnen we u helpen met het inrichten van uw slaapkamer.

Of het nou om een bestaande slaapkamer gaat of een nieuw te inrichten slaapkamer: we denken graag met u mee vanaf het allereerste begin.

Samenwerking met Bertram Terpstra

Voor het inrichten van slaapkamers werken we samen met Bertram Terpstra van Designa Interieur, onder andere bekend van het televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’. De samenwerking van Beds & Bedding met Designa Interieur betekent dat uw wensen het uitgangspunt vormen van de slaapkamer.

Welke sfeer spreekt u het meeste aan? Modern, eigentijds of een geraffineerde mix van stijlen? Van welke kleuren wordt u blij? Aan hand hiervan wordt een profiel van uw smaak gemaakt. Het resultaat? Een voorstel op maat met daarin meubilering, stoffering, kleuren en materialen allemaal perfect op elkaar afgestemd.

Samen gaan we op zoek naar uw droomslaapkamer

Het inrichten van uw droomslaapkamer is dus een compleet maatwerk traject. Van een op maat gemaakt bed tot het ontwerpen van uw eigen textiel behoort tot onze mogelijkheden. Kleuren, materialen en accessoires worden perfect afgestemd op uw wensen, uw voorkeuren.

Ook kleine ruimtes, ruimtes met ‘onhandige’ hoeken en slaapkamers op bijvoorbeeld een jacht pakken we graag voor u aan. Daag ons uit, dan verrassen we u met een maatwerk oplossing. De slaapkamer van uw dromen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van slaapkamer inrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar met een passend en persoonlijk advies.