Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping

Door middel van de Auping product registratie kunt u eenvoudig al uw aankopen registreren.

Op het gehele Auping assortiment heeft u standaard recht op garantie, zoals beschreven in de garantievoorwaarden. U kunt door middel van uw registratie echter aanspraak maken op een gratis verlengde garantie, op bijna alle Auping artikelen.

Zo verandert bijvoorbeeld de garantietermijn op draad- en framebreuk op een spiraalbodem van standaard 5 jaar na registratie naar levenslange garantie en gaat de garantietermijn op ledikanten en accessoires van standaard 2 jaar na registratie naar 5 jaar.

Zo ziet u, voldoende reden om uw producten te registreren. Voor alle details verwijzen wij u graag naar de garantievoorwaarden.

Wanneer u de stappen in de product registratie volgt, zal de registratie met succes worden voltooid.

Registreer op tijd.

Om aanspraak te maken op de verlengde garantie dient u er wel rekening mee te houden dat u uw product binnen 3 maanden na factuurdatum moet registreren. Registreren kan via de online product registratie of via de garantiekaart bijgevoegd in de gebruikshandleiding die bij uw product is geleverd.

Omruilgarantie matrassen

Het kan voorkomen dat u na enkele weken nog steeds niet tevreden bent over uw Auping matras(sen). In dat geval kunt u aanspraak maken op de Auping omruilgarantie. Deze garantie is alleen van toepassing op niet-gestoffeerde matrassen met een afritsbare tijk:

  • Cresto
  • Cresto Visco
  • Maestro
  • Maestro Visco
  • Vivo

Voorwaarden

U kunt tot uiterlijk 30 dagen na aflevering door de Auping winkel aanspraak maken op de omruilgarantie. Neem hiervoor contact op met de Auping winkel waar u uw matras(sen) gekocht heeft. Het is uitsluitend mogelijk om de hardheid van de matras(sen) te wijzigen, niet het type. Het staat de Auping winkel vrij om voorrijd-/transportkosten in rekening te brengen. De omruilgarantie is niet van toepassing op showroommodellen.