Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping

U hoeft sinds 1 oktober 2015 uw Auping producten niet meer te registreren. De standaard garantie op uw Auping product is automatisch van toepassing. Voor meer informatie kunt u de garantievoorwaarden bekijken.

Deze garantie geldt voor alle Auping producten. De garantieperiode verschilt echter van product tot product. Aanvullend op deze periode ontvangt u nog een serviceperiode. Dit is een periode waarin nog service verleend zal worden op de Auping producten.

Omruilgarantie matrassen

Het kan voorkomen dat u na enkele weken nog steeds niet tevreden bent over uw Auping matras(sen). In dat geval kunt u aanspraak maken op de Auping omruilgarantie. Deze garantie is alleen van toepassing op niet-gestoffeerde matrassen met een afritsbare tijk:

  • Adagio
  • Cresto
  • Inizio
  • Maestro
  • Vivo

Voorwaarden

U kunt tot uiterlijk 90 dagen na aflevering door de Auping winkel aanspraak maken op de omruilgarantie. Neem hiervoor contact op met de Auping winkel waar u uw matras(sen) gekocht heeft. Het is uitsluitend mogelijk om de hardheid van de matras(sen) te wijzigen, niet het type. Het staat de Auping winkel vrij om voorrijd-/transportkosten in rekening te brengen. De omruilgarantie is niet van toepassing op showroommodellen.