Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Contact

Bij Beds & Bedding hebben we voor iedereen het juiste bed. Gekoppeld aan een helder advies proberen wij u zo goed mogelijk te helpen in het maken van de juiste keuze. Dankzij onze ruime collectie kunt u er van op aan dat u een echt onafhankelijk advies krijgt.

Wat zijn de verschillen? En wat past er het beste bij ù? Met die vragen gaan wij u helpen. Want adviseren is nou juist wat het verkopen van bedden zo leuk maakt. Natuurlijk zijn er wat algemeenheden te vertellen, maar uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar specifieke wensen. Wij kunnen u goed adviseren door onze jarenlange ervaring en onze trainingen door beddenfabrikanten.

Onze adviezen worden afgewogen op basis van het luisteren naar u en onze kennis. Luisteren naar wat u belangrijk vindt aan uw bed. Aan de hand daarvan kunnen wij u naar het bed van uw dromen gidsen. Sommige mensen willen echt elk detail zelf af kunnen stemmen, anderen kiezen misschien liever voor een sterkere rol van een van onze adviseurs.

Uiteraard heten wij u graag welkom in een van onze vestigingen zodat u zelf kunt ervaren wat Beds & Bedding zo bijzonder maakt.

Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.