Geltex Inside Gi4Geltex Inside ZijkantGeltex Inside detail

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Ubica matras

Ubica matras op boxspring

Echt goed uitrusten doe je op een Ubica matras uit de Geltex Inside collectie. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Beds & Bedding Zaandam. Dankzij het speciale gelfoam vormt het Ubica matras zich perfect naar uw lichaam. Zodra u gaat liggen voelt u de Geltex Inside laag vormen naar het lichaam, waardoor de druk perfect verdeeld wordt. De 15cm hoge pocketveren ondersteunen precies waar het nodig is.

Wat is Geltex Inside?

Geltex Inside is een mix van gel en lucht doorlatend schuim met verende eigenschappen. De kwaliteit daarvan is in de loop der jaren bewezen in vele slaap systemen. Dankzij dit gelschuim garanderen wij u dat u op dit Ubica matras heerlijk slaapt. Dit bewijzen we door een comfort garantie van maar liefst 90 dagen te geven.

Dat betekent dat u binnen 90 dagen kunt beslissen of u bijv. een stevigere, of zachtere, vering wenst. Dan wordt dit kosteloos omgeruild. Wel vragen wij van u dat u het Ubica matras minimaal een maand test voor u beslist. Dit omdat ieder nieuw slaapsysteem ook enige gewenning vraagt.

Ubica matras collectie Geltex Inside

Binnen de Geltex Inside collectie maken we gebruik van vier modellen. Deze hebben veel overeenkomsten, maar ook een paar belangrijke verschillen. Het grootste verschil wordt gemaakt door de hoogte van de gelfoam afdeklaag. Zo bevatten de meeste varianten een 15cm hoge pocketveer kern die in twee stevigheden verkrijgbaar is.

Ook zijn deze matrassen zo gemaakt dat er echt een onderkant en een bovenkant is. U hoeft de Ubica matras dus niet meer te draaien en te keren. Dat is lekker handig in het gebruik!

►Ubica Gi4

Ubica matras Gi4

De Gi4 doet alles wat u van uw nieuwe Ubica matras verwacht. Een goede ondersteuning wordt gekoppeld aan het drukverlagende aspect van de toplaag van 4cm dik gelschuim. De totale hoogte is ca. 23cm. De bovenzijde van de matrashoes is af te ritsen en te wassen op 40 graden. De 15cm hoge pocketveren zijn geplaatst in een opstelling met 7 comfort zones.

►Ubica Gi6

Ubica matras Gi6

Het model Gi6 heeft een 6cm hoge gelfoam bovenlaag. En is dan ook 2cm dikker dan de Gi4. De totale hoogte is dus ca. 25cm. Het gevolg is dat u iets dieper in de bovenste laag weg kunt zakken. Waardoor u optimaal gebruik kunt maken van het drukverlagende effect van deze Ubica matras collectie.

►Ubica Gi8

Ubica matras Gi8

Deze Ubica matras is voorzien van maar liefst een 8cm dikke Geltex Inside afdeklaag. Een nog hogere drukverlaging. Maar dat is niet het enige verschil... De Geltex Inside laag van 8cm dik is volledig los van de kern. Waardoor dit matras ultiem soepel en comfortabel aan voelt. Uiteraard is net als bij de andere matrassen de hoes af te ritsen en te wassen op 40 graden. De totale hoogte van deze Ubica matras is ongeveer 30cm.

►Ubica Gi8 Plus

Ubica matras Gi8plus

De Gi8 Plus wijkt op een belangrijk deel af van de overige Geltex Inside matrassen. Deze Ubica matras maakt namelijk gebruik van 2 rijen pocketveren van 6cm hoog. De ondersteuning voelt dus een stuk steviger aan in vergelijking met de overige matrassen. De Gi8 Plus is dan ook met name geschikt voor wie iets zwaarder is.

Ubica matras aanbieding

Bij Beds & Bedding vinden we het erg belangrijk dat goed slapen voor iedereen bereikbaar is. Daarom hebben we ook een uiterst scherpe aanbieding voor u beschikbaar! De Ubica matras aanbieding Limited SEA Edition is ook nog eens snel leverbaar. Want deze aanbieding is gewoon bij ons op  voorraad in de standaard maten!

Dit Ubica matras is een pocketgeveerde matras die aan weerskanten is afgedekt met een koudschuim afdeklaag. De 21cm hoge heeft een hypoallergene hoes. De Limited SEA Edition is dus aan beide kanten te beslapen. Kom daarom snel naar onze winkel in Amstelveen, of in Zaandam. En profiteer nu van deze fantastische Ubica matras aanbieding.