Treca matrassenTreca Interiors Paris matras Platinum Initial PremierTreca matrassen detail van topper

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Interiors Paris Matrassen

Treca matrassen komen in maar liefst vijf soorten. Om hier een goede keus uit te maken nodigen we u graag uit in onze winkel. Hier staat de gehele collectie voor u klaar om te proberen.

Van het instap model Elysee tot en met de meest luxe Orient Express Treca matrassen. Bij Beds & Bedding kunt u het zelf testen.

Elysée

De Elysée Treca matrassen kunt u zien als de kleine broertjes van de Prestige serie. Ze zijn gemaakt met dezelfde afdek lagen. Maar door de minder dikke lagen krijgt u een goed comfort voor een aangename prijs.

De Elysée is te leveren als Imperial Airspring of als Silver variant. Deze Treca matrassen zijn zeer goed te verstellen. En dus goed te combineren met de TrecaFlex bodems.

Prestige

De Prestige serie vormt het hart van de collectie. Vier Treca matrassen die ieder een geheel eigen comfort hebben. Een slimme mix van natuurlijke en nieuwe materialen zoals SeaCell en Ingeo staan borg voor een bijzondere slaap ervaring.

De Corpus Prestige heeft een soepel comfort. De Silver Prestige biedt een medium comfort. De Silk Prestige voelt zeer zacht aan. De Imperial Airspring Prestige tot slot geeft een stevig gevoel.

Alle Treca matrassen uit de Prestige collectie hebben dezelfde hoogte. Dus u kunt een Silver Prestige combineren met een Silk Prestige. Zo kunnen beide partners de ondersteuning én het comfort vinden wat ze zoeken. Mocht u toch kiezen voor de zelfde matras, dan kan er ook een partner matras geleverd worden.

Platinum Initial

Platinum Initial Treca matrassen zijn gemaakt om gebruikt te worden op de Supercad. Ze hebben exact dezelfde luxe afdek lagen als de Essentiel serie. Maar dan met een enkele rij veren. Hierdoor zijn is Initial lijn erg goed te verstellen. Terwijl ze toch een zeer riant slaap comfort bieden.

Platinum Essentiel

De Platinum Essentiel is voorzien van een dubbele rij veren. Deze twee rijen veren zijn niet gelijk van vorm. De zomer kant is voorzien van een stevige veer. Hierdoor ligt u wat meer op het matras. Terwijl u in de winter heerlijk knus weg kunt zakken in de zachtere veer aan de Platinum winter zijde.

Orient Express

Voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is er nu ook de Orient Express collectie. Deze serie roept doet denken aan lang vervlogen tijden waarin luxe werd gezien als een noodzaak. De Istanbul combineert maar liefst vier lagen veren met de beste materialen. Zodra u op dit matras gaat liggen voelt u niets dan pure ontspanning. Zo wordt door Orient Express een fijne nacht al snel een goede dag.

Treca matrassen

Een goed comfort. De beste kwaliteit. Voor wie daar naar op zoek is zijn de Treca matrassen gemaakt.  Kom daarom snel langs in onze winkel en ervaar zelf wat dit merk zo speciaal maakt.