Treca matrassenTreca Interiors Paris matras Platinum Initial PremierTreca matrassen detail van topper

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris Matrassen

Treca Paris heeft twee series matrassen: de Prestige en Platinum. De Prestige serie is internationaal het meest bekend. De Platinum serie is met hun meest rijkgevulde afdekdeklagen de meest luxe uitvoering. Uniek aan Treca Paris matrassen zijn de speciale zomer- en winterzijden.

Matras met Zomer- en winterzijde

Bij veel matrassen is het regelmatig omdraaien van het matras uitsluitend bedoeld om de levensduur van het matras te verlengen. Bij Treca Paris heeft het omdraaien van het matras echer ook een functionele meerwaarde. Treca Paris heeft namelijk, als een van de weinige matrasfabrikanten, een speciale zomer- en winterzijde. De zomerzijde zorgt voor aangename verkoeling in de zomer. En de winterzijde geeft extra warmte tijdens de winter. Mocht u echter toch voorkeur geven aan één uitvoering aan beide zijden, dan is dat ook mogelijk en zonder meerprijs.

 

Prestige Serie

De Prestige serie vormt het hart van de collectie. Vijf Treca matrassen die ieder een geheel eigen comfort hebben. Een slimme mix van natuurlijke en nieuwe materialen zoals SeaCell en Ingeo staan borg voor een bijzondere slaapervaring.

Op de Paris Istanbul na, hebben de Treca Paris matrassen uit de Prestige collectie dezelfde hoogte. Zo kunnen beide partners de ondersteuning én het comfort vinden die ze zoeken. Mocht u toch kiezen voor dezelfde matras, dan kan er ook een partnermatras geleverd worden.

►Paris Istanbul

De Paris Istanbul is de meest luxe uitvoering binnen de Prestige serie. Het bevat vier veerlagen en is daarmee de dikste matras van de serie. De winterzijde heeft een dubbele laag veren die ervoor zorgt dat u verder in het matras wegzacht en daardoor extra warm gevoel geeft. De zomerlaag heeft een enkele veer en koelere afdeklagen. De Paris Istanbul heeft een zeer zacht comfort en is verkrijgbaar in drie stevigheden: zacht, medium en stevig.

►Paris Vienne-Venise

De Paris Vienne-Venise is qua comfort vergelijkbaar met de Paris Istanbul maar is, in tegenstelling tot de Paris Instanbul, tevens elektrisch verstelbaar.

►Imperial Airspring (IAS)

De Imperial Airspring staat bekend om haar medium comfort. De IAS is verkrijgbaar in vier stevigheden: zacht, medium, stevig en extra stevig.

►Corpus Prestige

Bij de Corpuse Prestige matras maakt Treca Partis gebruik van een hoog-laag veer. De grote veer is zachter dan de lage veer. Dit zorgt ervoor dat wanneer u gaat liggen meteen de zachtheid van het matras ervaart. De lage veer zorgt voor de stevige ondersteuning. De Corpus Prestige heeft een soepel comfort en is verkrijgbaar in drie stevigheden: zacht, medium en stevig.

►Symbiose Prestige

Zoekt u een zacht ligcomfort, dan is de Symbiose Prestige de beste keuze. Het zachte comfort is te danken aan een speciale Talalay Latex onderlaag in de afdeklaag. De Symbiose Prestige is verkrijgbaar in drie stevigheden: zacht, medium en stevig.

 

Platinum Serie

De Platinum matrassen van Treca Paris hebben de meest luxe en rijkstgevulde afdeklaag. De afdeklagen bevatten materialen als kasjmier, zijde en linnen (Samarkand) en kamelenwol, bamboevezel (Premier). De materialen zorgen ervoor dat de Samarkand zacht aanvoelt en de Premier medium hard.

Anders dan bij de Prestige serie lopen de veren bij de Platinum modellen volledig van rand tot rand. Hierdoor is uw matras van rand tot rand te beslapen en gaat uw matras ook langer mee.

►Platinum Essentiel Premier / Samarkand

De Platinum Essentiel is voorzien van een dubbele rij veren. Deze twee rijen veren zijn niet gelijk van vorm. De zomerkant is voorzien van een stevige veer. Hierdoor ligt u wat meer op het matras. Terwijl u in de winter heerlijk knus weg kunt zakken in de zachtere veer aan de winterzijde.

►Platinum Initial Premier / Samarkand

De Platinum Initial matrassen hebben vrijwel dezelfde luxe afdeklagen als de Platinum Essentiel serie. Het voornaamste verschil is de enkele rij veren waardoor de Initial (elektrisch) verstelbaar is. Bij onze klanten is de Initial het meest populair.

 

Treca Paris matrassen

Een goed comfort. De beste kwaliteit. Voor wie daar naar op zoek is zijn de Treca Paris matrassen gemaakt  Kom langs in onze winkel en ervaar zelf wat dit merk zo speciaal maakt.