Tempur matrassen uit de Breeze collectie ventileren goedTempur matrassen tijk detail opnameTempur matras Sensation

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Tempur matrassen

Tempur matrassen zijn al weer een hele tijd een vast onderdeel van onze collectie. Het is het enige soort schuim die echt goed de druk op uw lichaam kan verlagen. Tempur matrassen worden gemaakt door het enige bedrijf dat echt door NASA gecertificeerd is. Meer over de geschiedenis en connectie met NASA, kunt u lezen op de pagina Tempur Matras Geschiedenis. Tempur matrassen maken dus gebruik van het enige, echte traagschuim.

TRAAGSCHUIM

Waarom wordt het materiaal van Tempur eigenlijk traagschuim genoemd? Het heet traagschuim omdat het materiaal traag reageert op uw eigen warmte. Als u er op ligt, wordt het langzaam warmer waarna het zich compleet naar uw lichaam vormt. Het heeft dan ook niet meer de neiging om omhoog te komen. Dus u zult geen druk meer voelen. Dat is wat we druk verlagen noemen.

DRIE TEMPUR SERIES

Vandaag de dag zijn er drie basisseries. Wij hebben deze allemaal in onze winkels klaar liggen om door u getest te worden. Het kan zijn dat wat u prettig vindt liggen kan uw partner niet fijn vindt. Daarom zijn de Tempur matrassen verkrijgbaar in drie lijnen. Deze heten Original, Cloud of Sensation en hebben ieder een apart type comfort.

►TEMpur ORIGINAL

Het gevoel dat de Original u geeft is stevig en ondersteunend. Dit is een directe afgeleide van het originele traagschuim dat door NASA is ontwikkeld. Echte ruimtevaart technologie nu ook bij u thuis. Het zorgt voor een echt gevoel van gewichtloosheid.

►TEMPUR CLOUD

Een zeer goede ondersteuning hoort bij Tempur matrassen. Maar de Cloud serie geeft u dan ook nog eens een heerlijk zacht gevoel. Het is alsof u op een wolk slaapt. Hierbij wordt het originele schuim afgedekt met extra zachte top lagen. Dat blijkt een gouden zet, want de Cloud is nu een van de bestsellers!

►TEMPUR SENSATION

Het doel van de Sensation is een verend gevoel. Net zoals bij pocketveren. Maar dan met alle voordelen die de drukverlaging u kan bieden. De High Mobility toplagen zorgen er voor dat u zich makkelijk kunt draaien en keren.

TEMPUR MATRASSEN KOPEN

Wij hechten veel belang aan het zelf kunnen testen. Nieuwe Tempur matrassen kopen is een persoonlijke ervaring. Daarom hebben wij in allebei de winkels een uitgebreide test studio staan. Want uw Tempur matrassen kopen, doet u natuurlijk bij Beds & Bedding.