Serta matrassen Perfect SleeperSerta matrassen kopen in NederlandAmerikaanse Serta matrassen kopen

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Serta matrassen

Bezoek hier onze Serta Boxsprings outlet.

Serta matrassen kopen in Nederland met een goed advies kan maar bij één bedrijf. Beds & Bedding, met twee winkels in Amstelveen en Zaandam. Hier staat de complete collectie. Klaar voor u om zelf te testen en te vergelijken. Serta matrassen kopen is voor mensen die het échte Amerikaanse slapen willen ervaren.

Amerikaanse matrassen

Het Amerikaanse systeem staat garant voor puur comfort. De modellen Royalty en Splendid vormen de kern van de collectie. De Royalty serie is de onbetwiste leider van zijn klasse.

Een opbouw van 2 verende lagen zorgen voor een ideale combinatie van comfort en steun. De MiraCoil vering zorgt ervoor dat de pocketveer laag op de juiste manier kan werken. Het resultaat is een betere en diepere slaap. De Amerikaanse Serta matrassen kopen in Nederland doet u bij Beds & Bedding.

Het type Splendid maakt gebruik van dezelfde comfort lagen als het Royalty model. Het grootste verschil is de enkele laag vering. De Splendid is voorzien van een pocketveer systeem, maar de MiraCoil vering ontbreekt.

Perfect Sleeper

Er zijn vier uitvoeringen van de Perfect Sleeper. Deze serie is speciaal ontwikkeld om vijf grote slaap problemen op te lossen. Deze serie heeft er voor gezorgd dat de NSF, National Sleep Foundation, het predikaat 'the World's best mattress' aan Serta heeft toegekend. Dit is vergelijkbaar met een 'Beste Product' van onze eigen Consumentenbond.

In onze vestigingen liggen van deze serie alle vier de modellen. Want alleen op die manier kunt u er zeker van zijn dat u een goed advies krijgt. En dus de goede keuze maakt. Er is dus geen beter adres om de Amerikaanse Serta matrassen kopen in Nederland.

iSeries en iComfort

Traagschuim is een erg populair materiaal om te gebruiken. Het is heerlijk comfortabel en vormt zich perfect naar het lichaam.  Maar het ligt ook wat warmer, en er zit een vertraging in de reactie.

De iSeries en iComfort maken gebruik van een traagschuim afdeklaag met gel. Deze gel verspreid de warmte gelijkmatig door het matras. En zorgt ervoor dat het traagschuim sneller reageert. De iSeries maakt gebruik van een pocketveer kern. Het iComfort matras is voorzien van een HR-Schuim interieur.

Als u de voordelen van traagschuim wil, zonder de nadelen, kunt u het beste deze Serta matrassen kopen.

Hotel kwaliteit

De meeste mensen die de Amerikaanse Serta matrassen kopen in Nederland gaan hier speciaal naar op zoek. Omdat ze in een hotel heerlijk geslapen. Dat is niet gek, want Serta heeft meer dan 4000 hotels ingericht in de de Verenigde Staten. Zij zijn met recht de expert als het aankomt op comfortabele bedden van echte hotel kwaliteit.

Dual Core

De meest populaire uitvoering is de Dual Core. Vrij vertaald betekent dat 'dubbele kern'. Hierbij krijgen beide partners een eigen kant in het matras. Zo kunt lekker slapen op één groot matras zonder naden, maar wel met ieder een eigen ondersteuning. Deze steun wordt aangepast aan uw lichaam.

Een zwaarder persoon heeft immers meer ondersteuning nodig dan een lichter iemand. Ook dit is een goede reden om bij Beds & Bedding uw Serta matrassen kopen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste stevigheid voor u, en uw partner.

In onze beide winkels staan al deze Serta matrassen voor u klaar. Van de Amerikaanse collectie, tot de iSeries, iComfort, Perfect Sleeper en natuurlijk ook de MasterPiece. Kom dus eens langs en we helpen u graag met Serta matrassen kopen die perfect geschikt zijn voor U!