Serta matrassen Perfect SleeperSerta matrassen kopen in NederlandAmerikaanse Serta matrassen kopen

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Amerikaanse Serta matrassen

Wie wel eens in een hotel in de V.S. heeft geslapen weet hoe goed Amerikaanse Serta matrassen zijn. Wij hebben de laatste jaren veel vragen gekregen of wij dat comfort ook kunnen leveren.

Via Beds & Bedding kunt u nu op het origineel slapen! Bij de Amerikaanse Serta matrassen is er veel mogelijk. Alles is er op gericht om u perfect te laten slapen. Op een bed van de beste kwaliteit.

Royalty & Splendid Series

Er zijn twee echte Amerikaanse Serta matrassen: Serta Royalty en Serta Splendid.

►Serta Royalty 

De Royalty serie is de onbetwiste leider van zijn klasse. Een opbouw van een dubbele laag veren zorgen voor een ideale combinatie van comfort en steun. De MiraCoil vering zorgt ervoor dat de pocketveer laag op de juiste manier kan werken. Het resultaat is een betere en diepere slaap. 

U kunt zelf kiezen wat voor toplaag u prettig vindt. Er zijn een aantal mogelijke toplagen. Zoals latex, koudschuim, visco foam of Gel Foam.

►Serta Splendid

Het type Splendid maakt gebruik van dezelfde comfort lagen als het Royalty model. Het grootste verschil is de enkele laag vering. De Splendid voelt iets steviger aan dan de Royalty serie. De Splendid is voorzien van een pocketveer systeem, maar de MiraCoil vering ontbreekt.

Net als bij de Royalty kunt u kiezen uit diverse topper lagen. De Splendid komt het best tot zijn recht op een goede boxspring.

Luxury, Excutive of Superior uitvoering

De Royalty en Splendid zijn ieder in een drietal uitvoering te krijgen: luxury, executive of superior.

►Luxury

Bij de luxury variant heeft u een normaal matras. Alleen een stuk dikker dan u gewend bent! Hier hebben we ook de juiste hoeslakens voor.

►Executive

Hetzelfde comfort als de luxury. Alleen dan wordt de bovenste laag als het ware apart verpakt. Deze topper is afritsbaar en kan eventueel vervangen worden. De tijk is een zeer hoge kwaliteit damast.

►Superior

De Amerikaanse Serta matrassen uit de Superior serie hebben een topper die je er af kunt halen. Deze wordt dan opgemaakt. Want de rest van het matras is mee gestoffeerd in de kleur van het bed, of het hoofdbord. Of in een kleur die naar keuze!

Dual Core: Partnermatras

Het is bij de Amerikaanse Serta matrassen collectie mogelijk om een Dual Core te bestellen. Zeker voor de grote maten is dit erg handig! Er worden dan twee kernen in een tijk geleverd. Dit is erg handig als twee partners een verschil in de hardheid willen voelen. Door de rits aan de onderkant van de hoes kunnen de kernen er uit worden gehaald. Deze oplossing is ook ideaal als u zo min mogelijk de bewegingen van uw partner wil voelen.

Geliefd bij topHOTELs

De meeste mensen die de Amerikaanse Serta matrassen kopen in Nederland gaan hier speciaal naar op zoek. Omdat ze in een hotel heerlijk geslapen. Dat is niet gek, want Serta heeft meer dan 4.000 hotels ingericht in de de Verenigde Staten. Zij zijn met recht de expert als het aankomt op comfortabele bedden van echte hotel kwaliteit.

BEZOEK ONZE SERTA STORES

In onze beide winkels staan al deze Serta matrassen voor u klaar om uit te proberen. Kom dus eens langs en wij helpen u graag met Serta matrassen kopen die perfect geschikt zijn voor U.