Pullman matrassen actiePullman matrassen actie Beste Getest

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Pullman Matrassen Actie

Beds & Bedding heeft nu een geweldige Pullman matrassen actie! De Silverline Excellence en de Silverline Premier zijn nu uit voorraad leverbaar. In de drie meest populaire maten hebben we een ruime voorraad aangelegd. Ze zijn dus erg snel te leveren.

Als Beste Getest

En dat is maar goed ook! Want deze modellen zijn nu als beste getest door de Consumentenbond. Deze Pullman matrassen actie zal dus snel zorgen voor langere levertijden. Maar niet bij Beds & Bedding! In de maten 80cm x 200cm, 90cm x 200cm en 90cm x 210cm hebben we een ruime voorraad. Alle andere maten zijn op bestelling leverbaar.

Kom dus snel langs en ontdek waarom de Consumentenbond deze modellen heeft bekroond met het 'Als Beste Getest' label. We zullen alvast een tipje van de sluier oplichten. De jury waardeert onder meer de uitstekende ondersteuning die de Silverline varianten bieden. Zowel bij rug- als zijligging.

Maar ook andere factoren zorgden ervoor dat deze Pullman matrassen actie erg gewaardeerd worden.  Zoals de goede ventilatie en veerkracht en zelfs hanteerbaarheid. Een van de belangrijkste dingen is echter dat ze dit jarenlang zonder problemen blijven doen.  De kwaliteit blijft dus!

Silverline Excellence

De 7-zone advanced pocketveren kern zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. De pocketveertjes reageren namelijk direct zodra u beweegt.  De jute drukverdeler zorgt ervoor dat uw lichaamsgewicht zo optimaal mogelijk verdeeld wordt over de veren.

De Excellence voelt iets soepeler aan dan de Premier dankzij de latex afdeklaag. Dit model heeft dus een heerlijk comfortabel gevoel. De tijk is behandeld met Sensity voor een hygiënisch slaapoppervlak.

Silverline Premier

Net als de Excellence is de Premier voorzien van een 7-zone advanced pocketveren interieur en een met Sensity behandelde tijk. De afdeklaag is echter niet van latex maar van een hoge kwaliteit Comfortschuim. Dit maakt de Premier net ietsje steviger.

In de Pullman matrassen actie is de Silverline Premier verkrijgbaar vanaf € 599,- in een 1-persoons maat. Uit voorraad leverbaar!

Zelf proberen

Wilt u dit nu zelf proberen? Kom dan naar Beds & Bedding in Amstelveen, of Zaandam. Dan helpen we u om de juiste keus te maken tussen de beide varianten. En u kunt nog voor het weekend slapen op een van de modellen uit de Pullman Matrassen Actie!