Pullman matrassen Silverline

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Pullman matrassen

PULLMAN MATRASSEN & COMFORT

Pullman matrassen zijn beroemd om hun comfort. Er zijn twee Pullman matrassen series.  De  Goldline en de Silverline serie. Deze series hebben een aantal dingen gemeen, zoals de bekende kwaliteit. Maar er zijn ook een aantal verschillen. We zullen deze zo goed mogelijk uit leggen. 

DE GOLDLINE EN SILVERLINE MATRASSEN VAN PULLMAN

Het begint al met het uiterlijk van de matras. De Goldline wordt standaard geleverd in een damast tijk gemaakt van viscose. De Silverline herkent u aan de stretch matrashoes. Ook het veersysteem is anders. De Goldline serie maakt gebruik van een Pocket Inside veer en de Silverline van een Advanced Dynamic Pocketveer.

DE OVEREENKOMSTEN

Alle veren die in de Pullman matrassen gebruikt worden zijn nagehard. Dit houdt in dat tijdens het productieproces er een elektrische lading door de veer gaat. Hierdoor verandert het materiaal van deze veer op moleculair niveau. De veer blijft nu ook na jarenlang gebruik zijn veerkracht houden.
Alle matras tijken worden behandeld met probiotica. Op deze manier wordt op natuurlijke wijze de voeding voor allergenen en mijt aan het matras onttrokken.
Een schoon en fris slaap klimaat wordt hierdoor gegarandeerd. Alle Pullman matrassen hebben dezelfde hoogte. Ze zijn dus goed met elkaar te combineren. Heeft uw partner liever een Silverline Premier, maar u een Goldline Luxury? Dat is dus geen enkel probleem.

GOLDLINE MATRASSEN VAN PULLMAN

Alle Pullman matrassen uit de Goldline collectie zijn voorzien van de Pocket Inside veer. Maar wat voor veer is dit nu precies? Het is een veertje in een veer. In een hoge pocket veer, bevindt zich nog een kleinere veer.
De 'buiten veer' is soepel van comfort en zakt makkelijker in. De 'binnen veer' is steviger en geeft dus meer weerstand. Hierdoor ervaart u een soepele eerste gevoel terwijl u toch overal goed gedragen en ondersteund wordt.

PULLMAN SILVERLINE MATRASSEN

De Silverline collectie is voorzien van de Advanced Dynamic Pocket. Deze veer heeft boven- en onderaan meerdere windingen. Deze veer reageert actief op het lichaam van de slaper. Door deze opbouw van de veer zijn de Silverline matrassen geschikt voor zeer diverse posturen.

MATRAS EERSTZELF PROBEREN 

Uiteraard kunt u de Pullman matrassen online kopen. Maar het liefste hebben wij dat u naar een van onze winkels komt. In  Amstelveen  en  Zaandam  kunt u dan zelf proef liggen. En testen welke voor u het best geschikt is. Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe Pullman matrassen!